Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Korisnika: 361.399

Obožavalaca drugarice Dum: 7

I ovo Dum smatra uspehom. :mrgreen:

Mnogo žuriš Dum, moraš strpljivo da gradiš svoju karijeru na forumu, ako želiš biti popularna, a ti bi htela na brzaka i sve na foru. :mrgreen:
Zdravo ''statističaru''..., a meni kažu da sam proračunata...:lol:

Ali zato imam preko 2.800 pregleda...Sve moji tajni obožavatelji...:D
(Bože sačuvaj, ja ne znam ni ko ovo čita...:???:)

P.S:Mada sam zadovoljna i sa tih 7 potpisanih obožavatelja, obzirom da se na celom forumu vrti nekih 20-ak kosisnika-diskutanata..lepa je to cifra...yes3 :dance2: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jeste Dum, to si u pravu, a ko zna koliko je onih koji sakrivaju impresije jer još uvek nemaju hrabrosti da iskažu stav, znaš i sama kako je tebi bilo na početku :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ni sama ne znam kako sam došla ''dovde''...Bio je to ''strmoglavi uspeh'' preko noći...:lol:

Nemoj da si skromna, uspehu se u zube ne gleda :lol:

A i više imaš obožavatelja...na prvom postu su se zahvalili
Byk , death row , Delija 10 , dumspirospero , ivanjuska , mars68 , neda ukraden , sendi , Tito Pulo

Tebe ovaj put tebe, u nečemu, nećemo da računamo, ali tu je Cantona...pa onda San Andreas i ti dođe do dvocifrenosti yes4

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemoj da si skromna, uspehu se u zube ne gleda :lol:

A i više imaš obožavatelja...na prvom postu su se zahvalili
Byk , death row , Delija 10 , dumspirospero , ivanjuska , mars68 , neda ukraden , sendi , Tito Pulo

Tebe ovaj put tebe, u nečemu, nećemo da računamo, ali tu je Cantona...pa onda San Andreas i ti dođe do dvocifrenosti yes4
Pazi ga još jedan ''statističar''...:lol: Ma ima da ti igram na svadbi definitivno...Zaslužio si...:D

Ja na to nisam ni obraćala pažnju, iskrreno...Hvala vam što mi ''otvoriste oči'', sad tek vidim koliko sam STVARNO ''popularna''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pazi ga još jedan ''statističar''...:lol: Ma ima da ti igram na svadbi definitivno...Zaslužio si...:D

Ja na to nisam ni obraćala pažnju, iskrreno...Hvala vam što mi ''otvoriste oči'', sad tek vidim koliko sam STVARNO ''popularna''...:lol:

Ahaa, baš nisi obraćala pažnju, a kod tog iskreno ti stoje dva "r" zadrhtala ti ruka :lol:
Ne, ozbiljno, jesi Dum popularna, a ja mogu da bude srećan što sam bio svedok tvom usponu :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
:D :D :D

Ma istorija će pisati o meni...Kad ti deca pođu u školu, biću im u udžbenicima...:lol:

Moram otvoriti neku ozbiljnu temu, ljudi će pomisliti da sam skroz neozbiljna...

Dobro, dobro...polako sad...moramo spustiti...loptu na zemlju...figurativno :lol:

Sad si opuštenija jer nisu tu moji drugari Tito i Delija ali kad oni dođu, tvoje samopouzdanje će opet biti na iskušenju :lol:
Sad je kasno, možeš da pišeš šta hoćeš svi si videli kakva si :mrgreen: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Eeee, a ja sam poznata osoba sa ''puno''kompleksa...Strašno sam se uznemirila zbog te činjenice...:lol:

Odoh, sve mi pred očima ''zatvorske plave pruge''.....pardon...tvoj ''dres''......:lol:

E to ja nisam rekao ,otkud ti sad kompleksi padoše na pamet...ja sam mislio na tvoje "raskalašno ponašanje" :lol:
Moj dres je baš kul, ja sam izuzetno zadovoljan bojama i njihovim rasporedom, imaju umirujuće dejstvo :lol:

I ja ću još malo...

Natrag