Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sve mi je jasno Delija!yes3 Vozač Milutin a majstor Rajko!wacko2
Još digla nos, ne valja ni jedna himna!:beee: Neću više da se trudim! Uopšte! :lol:
Bolje se više ne trudi, s njom čovek može samo da poludi :lol:

Evo još jedan predlog za himnu: Dumkina je tuga pregolemaaaaa, misli da je zvezda, a ni 10 obožavalaca nemaaaa:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sve mi je jasno Delija!yes3 Vozač Milutin a majstor Rajko!wacko2
Još digla nos, ne valja ni jedna himna!:beee: Neću više da se trudim! Uopšte! :lol:
Hoćeš da ti platim za trud...:lol:

''Proračunata'' si Mars, ''proračunata''...Ovamo kao ''mir u svetu'', a samo na ''mito'' misliš...:lol:

Bolje se više ne trudi, s njom čovek može samo da poludi :lol:

Evo još jedan predlog za himnu: Dumkina je tuga pregolemaaaaa, misli da je zvezda, a ni 10 obožavalaca nemaaaa:lol:

Savezni zavod za statistiku je danas tražio još jednog statističara...Predložila sam te, oduševljeni su..Samo kažu da malo ''zakidaš'' na ciframa ...:lol: Međutim, ipak tvrde...''E takvi nam baš trebaju''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

''Proračunata'' si Mars, ''proračunata''...Ovamo kao ''mir u svetu'', a samo na ''mito'' misliš...:lol:

Savezni zavod za statistiku je danas tražio još jednog statističara...Predložila sam te, oduševljeni su..Samo kažu da malo ''zakidaš'' na ciframa ...:lol: Međutim, ipak tvrde...''E takvi nam baš trebaju''...:lol:

Laž :D Dum, imala si munjeviti uspon, ali ako nastaviš ovako, očekuje te još brži pad. :mrgreen:

Odoh na spavanje, ustaje se rano. yes3 Pozdrav. :hi:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

''Proračunata'' si Mars, ''proračunata''...Ovamo kao ''mir u svetu'', a samo na ''mito'' misliš

Ko mi kaže?! :blum3::lol:

Vidi Delija, koliko članova!:acute: Mislim stvaaarno!:D:D

Byk, Death, Row, Delija, 10, Ivanjuška, Mars, 68, Neda, Ukraden, Sendi, Titooo, Pulo...:D:D

Laku noć svima!:air_kiss:

seeyousoon-done28099tgiv.jpg

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Moram i ja da vas napustim....:hi: Bilo mi je zadovoljstvo ćaskati sa vama...
I jedna poklon pesma od mene za vas...yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Malo EPP - a.

Možda vam bude zabavno, a i Dum kane koja para.

Kap po kap, nastane slap.yes3

:)

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Malo EPP - a.

Možda vam bude zabavno, a i Dum kane koja para.

Kap po kap, nastane slap.yes3
Kako ti Cantona misliš na moj ''markentiški nastup'' yes3 i reklame si mi pripremio...Evo ja glasam za ovaj ''džirlo'' proizvod (gde ga nađe :lol:)mislim da će posetiocima baš on zapasti ''za oči''..Mislim ''Čang Šlang'' je definitivno proizvod koji obećava..:declare:

Ne bi bilo loše da bude još nekih reklama, da ako ''iskupim'' za novo sanduče koje od ''milošti'' zovem ''RUPA BEZ DNA''...:lol:

Cantona, previše ovo deluje ''dobročinski'', da se ti ne ''nameštaš'' za mesto ''menadžera'' pa da se i ti ''ogrebeš o neki zlatnik'':acute::roll:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav Dum, šta se sprema u klubu, ima li kakvih naslovnica u najavi :)

Pozdrav Death, nešto si mnogo večeras ''učtiv''..:roll:...Nadam se da se iza te ''učtivosti'' ne krije neki gadan zez...:lol:

Evo, pokušavam na sve načine da se dograbim nekih zlatnika, da obnovim svoj ''zlatni fond''...Gore je Cantona pripomogao marketingom, čekam da stignu ideje za neku dobru Klub himnu ili slogane...O naslovima nisam jo razmišljala...Ne stižem....yes3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pozdrav Death, nešto si mnogo večeras ''učtiv''..:roll:...Nadam se da se iza te ''učtivosti'' ne krije neki gadan zez...:lol:

Evo, pokušavam na sve načine da se dograbim nekih zlatnika, da obnovim svoj ''zlatni fond''...Gore je Cantona pripomogao marketingom, čekam da stignu ideje za neku dobru Klub himnu ili slogane...O naslovima nisam jo razmišljala...Ne stižem....yes3

Ja sam uvek fin :mrgreen:
Nešto nemam inspiraciju za pisanje stihova a tu bih mogao najviše da doprinesem :mrgreen:
Hoćeš neku muziku :lol:

Natrag