- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Može pesma...Može može..Al' da nije ''Šemsa''....:lol:Ja sam uvek fin :mrgreen:
Nešto nemam inspiraciju za pisanje stihova a tu bih mogao najviše da doprinesem :mrgreen:
Hoćeš neku muziku :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Može pesma...Može može..Al' da nije ''Šemsa''....:lol:Ja sam uvek fin :mrgreen:
Nešto nemam inspiraciju za pisanje stihova a tu bih mogao najviše da doprinesem :mrgreen:
Hoćeš neku muziku :lol:
Može pesma...Može može..Al' da nije ''Šemsa''....:lol:
Cantona, ja sam prosto iznenađena za poziv.. To sam ja Dum, zar me ne prepoznaješ...Gde ćeš ''mene i ples'' :lol:, plašim se da te '' ne zgazim'' negde u hodu...Veliki je to rizik...Ali ću stoički ''izdražti'' taj ples, jer valcer Ne lepom plavom Dunavu, obožavam, čist pogodak...Valjda će me muzika ''poneti'', pa će nekako i noge ići u tom pravcu....:lol:
Pa ne bih to dozvolila nikako...Pripremila bih mu ''hladne obloge''...:lol: Mislim ja na sve....Jeste, da te "ponese" muzika pa Erik posle da nam hramlje po forumu! Booožee Dum! :lol:
Ti da me hvališ ?.. Seljaci bi ti bili zahvalni, jer bi u tom slučaju došlo do izvesnih vremenskih promena, pala bi kiša...:lol:Dum, imao sam želju da te hvalim, ali se bojim, da ne pukneš od ponosa. yes3 :mrgreen: