Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sad počinjem da sumnjam u tvoj uspeh. yes3 Moram da kažem pravu istinu. Ja i Death već duže vremena radimo kao skauti foruma. Tražimo talentovane forumaše, onda ih promovišemo na forumu i kreiramo njihovu karijeru, ali smo s tobom očigledno pogrešili. :D U pravu je bio Death kad mi je rek'o, da te prvo pošaljemo na nekom od drugoligaških foruma na kaljenje. :lol:

Moram i ja tebi nešto da kažem, sada kada sam postala popularna i ja sam dobila mesto ’’skauta foruma’’ tražim talentovane forumaše, onda ih promovišem na forum i kreiram njihovu karijeru, nažalost, vas dvojicu ne mogu uzeti u obzir, od vas se stvarno ništa više ne može napraviti...:lol:

Da, verujem kad je otvoreno da joj je prvo palo na pamet, kako se sama ranije nije toga setila :mrgreen:

Vala baš...ali jeste to ružan osećaj...svaki dan tu nešto pišemo i zezamo se a neko to gleda da okrene korist svoje popualrnosti...vrlo podmuklo :mrgreen:
Ne nije to uopšte u korist moje popularnosti. Da nije ove teme, za vas se ne bi ni znalo...:lol:

Dakle, posle izvesnog vremena shvatila sam da moram malo da napravim organizaciju u svom Klubu...

U pitanju je ’’Satnica predviđenih poseta’’...

Delija i Death- najbolje da se pojavljuju u Klubu između 2 i 4 ujutru, smatram da je tada ’’gledanost’’ najmanja, pa da me ne brukaju...

Tito- biću mu zahvalna, ako se pojavi u terminu između 4 i 6 ujutru...Tada stvarno niko nije na forumu, pa može da piše šta god hoće, a svi znamo da on tek ne piše ništa pametno..

Cantona-mulja mi nešto, čas romantičan, čas ozbiljan...Zadržaću ga u terminu između 20 i 22 h, ali ako se ’’iskvari’’, njega ću da ’’strpam’’ u termin sa Titilijom...

Mars- potpuno je bezazlena...Malo se slabije snalazi oko ’’jutarnjih’’ tema, valjda je njoj ceo dan dobro jutro...Dozvoliću joj da kad god poželi, ovde kaže ’’Dobro jutro’’ i da postavi svoju omiljenu sličicu ’’Happy morning’’..

Sendi-Nju bih zamolila da se pojavljuje u jutarnjim satima, tada je najsvežija i mala je verovatnoća da se ’’zbuni’’....

Ovo bi bila neka ''kritična masa''...:mrgreen: :lol:, ostali mogu doći kad požele....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dakle, posle izvesnog vremena shvatila sam da moram malo da napravim organizaciju u svom Klubu...

Mars- potpuno je bezazlena...Malo se slabije snalazi oko ’’jutarnjih’’ tema, valjda je njoj ceo dan dobro jutro...Dozvoliću joj da kad god poželi, ovde kaže ’’Dobro jutro’’ i da postavi svoju omiljenu sličicu ’’Happy morning’’..

Ovo bi bila neka ''kritična masa''...:mrgreen: :lol:, ostali mogu doći kad požele....
Jupiii!!!:D:D:D:lol::lol::lol:

dobro-jutro.gif

:D:blum3::give_heart::yahoo::yahoo::yahoo:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mars, tako mi je drago da uživaš u Dobro jutro...yes3...

Bez obzira, što se bliži ponoć, osećam se ''jutarnje'' pored tebe....:roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Moram i ja tebi nešto da kažem, sada kada sam postala popularna i ja sam dobila mesto ’’skauta foruma’’ tražim talentovane forumaše, onda ih promovišem na forum i kreiram njihovu karijeru, nažalost, vas dvojicu ne mogu uzeti u obzir, od vas se stvarno ništa više ne može napraviti...:lol:

Ne nije to uopšte u korist moje popularnosti. Da nije ove teme, za vas se ne bi ni znalo...:lol:

Delija i Death- najbolje da se pojavljuju u Klubu između 2 i 4 ujutru, smatram da je tada ’’gledanost’’ najmanja, pa da me ne brukaju...

Tito- biću mu zahvalna, ako se pojavi u terminu između 4 i 6 ujutru...Tada stvarno niko nije na forumu, pa može da piše šta god hoće, a svi znamo da on tek ne piše ništa pametno..

Cantona-mulja mi nešto, čas romantičan, čas ozbiljan...Zadržaću ga u terminu između 20 i 22 h, ali ako se ’’iskvari’’, njega ću da ’’strpam’’ u termin sa Titilijom...

Sendi-Nju bih zamolila da se pojavljuje u jutarnjim satima, tada je najsvežija i mala je verovatnoća da se ’’zbuni’’....

Nema potrebe mene i Death-a da promovišeš, mi smo ove dobro poznati. yes3 A teško ovima koje ti promovišeš, znam da će prvi uslov biti, da uplate 100 zlatnika. :mrgreen:
A pazi sad ovo, zvezda u pokušaju, želi da disciplinuje svoje obožavaoce. :mrgreen: E da ti nisu svi ovi koje si nabrojala, na ovoj temi bi bio stavljen katanac. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nema potrebe mene i Death-a da promovišeš, mi smo ove dobro poznati. yes3 A teško ovima koje ti promovišeš, znam da će prvi uslov biti, da uplate 100 zlatnika. :mrgreen:
A pazi sad ovo, zvezda u pokušaju, želi da disciplinuje svoje obožavaoce. :mrgreen: E da ti nisu svi ovi koje si nabrojala, na ovoj temi bi bio stavljen katanac. :mrgreen:
Nije istina, sve je ovde ''volonterski''...kao što vidiš, ne naplaćujem ''ulaz'' yes3, ali kad već dođeš, ne garantujem da ti neću ''iščupati'' neki zlatnik...:lol:

Ne bi bio stavljen ''katanac'', al' bi ''duvala promaja''....kroz prazan prostor :roll:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ne znam koliko ti baš pametna ona satnica.:(
Ja kasnim, a drugi se preplašili, pa čekaju na red.yes3
Iako se javno busaju.:acute:

Usput, ako more, prijedlog za klupsku himnu.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne znam koliko ti baš pametna ona satnica.:(
Ja kasnim, a drugi se preplašili, pa čekaju na red.yes3
Iako se javno busaju.:acute:
Usput, ako more, prijedlog za klupsku himnu.
Satnicu su verovatno svi ozbiljno shvatili, pošto sam ja vrlo ozbiljna osoba...:lol:

Može ta pesma, kao Klubski hit yes3...mada :roll: :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nije istina, sve je ovde ''volonterski''...kao što vidiš, ne naplaćujem ''ulaz'' yes3, ali kad već dođeš, ne garantujem da ti neću ''iščupati'' neki zlatnik...:lol:

Ne bi bio stavljen ''katanac'', al' bi ''duvala promaja''....kroz prazan prostor :roll:
Što se tiče zlatnika, pa znaš ti mene Dum, da imam, dao bih ti tri tovara zlata. yes3 :mrgreen:
Znam da bi duvala promaja, zato mani se ovih pravila, nego sutra odreši kesu (nemoj da cicijašiš :mrgreen:) i da nam serviraš jedno prasence i ladno pivo. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Što se tiče zlatnika, pa znaš ti mene Dum, da imam, dao bih ti tri tovara zlata. yes3 :mrgreen:
Znam da bi duvala promaja, zato mani se ovih pravila, nego sutra odreši kesu (nemoj da cicijašiš :mrgreen:) i da nam serviraš jedno prasence i ladno pivo. :D
Što ima vas pojedinih ''škrtih'', to je čudo jedno, kako se samo takvi nađoste...:lol:
Zbog vas takvih moram otovoriti ''ŠTEDIONICU''...:lol:

Evo stiže pivo (nemoj da ste nezadovoljni) :lol:

Sexy-Beer.jpg

I prase još se peče, ali do popodne će biti ''taman''...yes3

Prase_na_ražnju.JPG

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hvala Dum. :D Ipak u poslednje vreme pokazuješ, da nisi baš velika cicija. :D

Natrag