Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma kakvi nije...Taj ti je vlasnik ''seljačke banke''...:lol:kada nosim jelek i opanke
zategnem se k'o guverner banke[/I]
Dakle, nije sve u parama.... nešto je i u zlatu :lol:
Ma kakvi nije...Taj ti je vlasnik ''seljačke banke''...:lol:
Dakle, sve je u prama...
Pozdravljam vas...moram da idem...
:hi:
Cantona, gde si ti došao bez ''zlatnika''....Nema ovde ništa džabe....:lol: Al' hajde otvorio si mi ovu temu, pa sam se baš lepo ''razbaškarila''...A sada malo "ozbiljnije" teme.
Trebam novi mobitel. Glavna mu je namjena da mogu kvalitetno mejlati.yes3
Budući da si ti Dum poznata kao štedna i šparna žena, ne sumnjam da ćeš mi preporućiti optimalan izbor kvalitete za minimalno para (skoro pa džaba očekujem).
Unaprijed ti hvala za svaku utrošenu sekundu tvog dragocjenog vremena.:yea:
ali taj mail box ima svojih ograničenja...Sve u skladu sa cenom...Kol'ko para, tol'ko muzike...Ali ima sve...Odličan za tu cenu od 64 eura...:lol:
Klub obožavatelja
lika i djela naše
Dum
Kako da se isprsim ? Pa vidiš da nema zašta ''pas da me ujede'', gola sam ''ko crkveni miš''...:lol:Jao, vidi ti nju, morala je i cenu da napomene
E, Dum, sad se lepo "isprsi" pa pokloni coveku i jedno sanduce. Samo, pazi kad biras, ne kupujes za sebe, nije lepo da poklonis neispravno sanduce
Zdravo DelijaA šta tek reći za onog je*ivetra Tita Pula, čovek podebljao svoj nik. :mrgreen: Znao sam oduvek da ima manijakalnu želju za pubertetskim isticanjem, ali ga potpuno shvatam, dosta je i njemu epizodnih uloga na forumu. [/SIZE]:mrgreen: