Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ok...razumem te, nije lako sad kad si bez zlata...

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jeste, jeste...Švorc...:lol:

Daj mi malo hleba, daj mi malo soli...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moram da uozbiljim temu, da se vrati u okvire realnog života...

Evo Dum iz tvog kraja...:lol:

Nisam ćata, nemam ni zanata
al' za ljubav imam diplomu k'o vrata
kada šetam selom
misle da sam Alen Delon
kada nosim jelek i opanke
zategnem se k'o guverner banke

Dakle, nije sve u parama.... nešto je i u zlatu :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
A sada malo "ozbiljnije" teme.;)

Trebam novi mobitel. Glavna mu je namjena da mogu kvalitetno mejlati.yes3

Budući da si ti Dum poznata kao štedna i šparna žena, ne sumnjam da ćeš mi preporućiti optimalan izbor kvalitete za minimalno para (skoro pa džaba očekujem:D).
Unaprijed ti hvala za svaku utrošenu sekundu tvog dragocjenog vremena.:yea:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A sada malo "ozbiljnije" teme.;)

Trebam novi mobitel. Glavna mu je namjena da mogu kvalitetno mejlati.yes3

Budući da si ti Dum poznata kao štedna i šparna žena, ne sumnjam da ćeš mi preporućiti optimalan izbor kvalitete za minimalno para (skoro pa džaba očekujem:D).
Unaprijed ti hvala za svaku utrošenu sekundu tvog dragocjenog vremena.:yea:
Cantona, gde si ti došao bez ''zlatnika''....Nema ovde ništa džabe....:lol: Al' hajde otvorio si mi ovu temu, pa sam se baš lepo ''razbaškarila''...
Evo za tebe, ''škrtih'' 64 eura košta...Sa dve SIM kartice i naravno može slanje e-maila, ali taj mail box ima svojih ograničenja...Sve u skladu sa cenom...Kol'ko para, tol'ko muzike...Ali ima sve...Odličan za tu cenu od 64 eura...:lol:

Evo i sličica...

samsung_c3212_n2.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
ali taj mail box ima svojih ograničenja...Sve u skladu sa cenom...Kol'ko para, tol'ko muzike...Ali ima sve...Odličan za tu cenu od 64 eura...:lol:

Jao, vidi ti nju, morala je i cenu da napomene :D
E, Dum, sad se lepo "isprsi" pa pokloni coveku i jedno sanduce. Samo, pazi kad biras, ne kupujes za sebe, nije lepo da poklonis neispravno sanduce :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav svima. :hi:

Klub obožavatelja
lika i djela naše
Dum

jesti-251.gif
:mrgreen:

Vidim da ultramoderna i megaurbana drugarica Dum, blista od zadovoljstva zbog ove teme. :mrgreen:

A šta tek reći za onog je*ivetra Tita Pula, čovek podebljao svoj nik. :mrgreen: Znao sam oduvek da ima manijakalnu želju za pubertetskim isticanjem, ali ga potpuno shvatam, dosta je i njemu epizodnih uloga na forumu. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao, vidi ti nju, morala je i cenu da napomene :D
E, Dum, sad se lepo "isprsi" pa pokloni coveku i jedno sanduce. Samo, pazi kad biras, ne kupujes za sebe, nije lepo da poklonis neispravno sanduce :D
Kako da se isprsim ? Pa vidiš da nema zašta ''pas da me ujede'', gola sam ''ko crkveni miš''...:lol:
A vidiš kako je tek on ''stisnut'', stipsa jedna, hoće da kupi mobilni za ''džabe''...Džabe ne postoji...I još kaže, unapred se zahaljuje za svaku izgubljenu sekundu moga truda..Izvini Sendi, ja od ''hvala'' ne živim...:lol:

A šta tek reći za onog je*ivetra Tita Pula, čovek podebljao svoj nik. :mrgreen: Znao sam oduvek da ima manijakalnu želju za pubertetskim isticanjem, ali ga potpuno shvatam, dosta je i njemu epizodnih uloga na forumu. [/SIZE]:mrgreen:
Zdravo Delija :)
Ej, a znaš kako će Titu tek da stoji ''podvučeni nick''...:lol:

Natrag