- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Super, a da ukradem malo od tebe ?Nešto nemam poverenja u tebe...ti, materijalista na svoju štetu? Nema šanse :angel:
Možda bi mogla da probaš da nekome ukradeš zlato :lol:
Mislim, vidi kol'ko zlata imaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Super, a da ukradem malo od tebe ?Nešto nemam poverenja u tebe...ti, materijalista na svoju štetu? Nema šanse :angel:
Možda bi mogla da probaš da nekome ukradeš zlato :lol:
Super, a da ukradem malo od tebe ?
Mislim, vidi kol'ko zlata imaš
Pokreni temu...Kako i zašto?
Obrazloženje: kako je nastala zemlja, voda, sunce, ljudi...a mi ti dajemo naša objašnjenja i teorije...Mislim, ja za sve imam objašnjenje...:lol: Može biti zabavno i smešno..., a ti si tu da ''začiniš'' yes3
Što mi drago da misliš na svoju ''budućnost''...Lepo što čuvaš zlato za ''ženidbu'', nisi ti ko' ovaj Tito što se ''rasipa'', on uopšte ne misli na svoju ''budućnost''...:lol:Pa jeste, čuvam za crne dane...kad se budem ženio da ima sa čim da se dičim :lol:
Za svaki pokušaj krađe stiže pp...probaj :lol:
Ipak ti proveri za svaki slučaj da li ta tema postoji, znaš Death je malo ''zavidan i ljubomoran''...:lol: ne treba mu verovati :mrgreen: (za ovo sam gotova:???::???::???...Što kaže row - već ima takvo nešto, ali sam dobio jednu ideju...dve, u stvari...
Čim ufatim malo vremena - razradiću i to!
Ipak ti proveri za svaki slučaj da li ta tema postoji, znaš Death je malo ''zavidan i ljubomoran''...:lol: ne treba mu verovati :mrgreen: (za ovo sam gotova:???::???::???...
Pa ništa Vuče, ''razradi'' tu temu, postavi, i eto nas...:lol:
Ma šta će ti pare...Kakva je to devojka koja u tebi vidi novac...Nikakva, zato ''zlato doniraj'', a ti se ženi iz ljubavi :lol:Nema mi druge. Ako se budem zezao brzo će da odu pare pa posle ni jedna neće da se uda za mene, nema šale :dntknw:
E, pa rekli smo da nema niskih udaraca, znaš da sam prema tebi uvek bio fin čak sam ti i pesmu posvetio, to u životu nisi doživela a ti "ne treba mu verovati"
Šta bi bilo da ti nisam posvetio pažnju, nahuškala bi ceo forum protiv mene :acute:
:lol:
Ma šta će ti pare...Kakva je to devojka koja u tebi vidi novac...Nikakva, zato ''zlato doniraj'', a ti se ženi iz ljubavi :lol:
Evo, vidiš kako sam ja bez zlata...pa ništa...I super se osećam...''Švorc''...:lol:
Istina, to sam čak i ja videla!... čak sam ti i pesmu posvetio...
Ako u sebi vidiš moju mudrost, a u meni gnev, ond neće da valja...:lol: Ostaćeš bez prebijenog ''cvonjka'', jer kad se ''razgnevim'', ostaćeš na prosjačkom štapu...Cilj, ne bira sredstvo...:lol:Kad budem izgubio nadu daću zlato u dobrotvorne svrhe, ne u nekakvu banku...da ne kažem koju :lol:
Ma smislila si ti neki plan kako da dođeš do zlata. Poljuljano ti je samopouzdanje ali sad, više nego ikad je potrebno da "poslušaš svoju mudrost, a ne gnev" :lol:
Evo, tu smo...Mi koji rano ustajemo, ranije i izlazimo u grad tj. na forum:lol:Istina, to sam čak i ja videla!
Pa gde ste, dragi moji?:air_kiss:
Mislim, draga Dum i mi, Dum-Dumovi ili Dum-Dumčići,
obožavaoci i članovi ovog uvaženog kluba! :lol:
Ma kakav si mi ti obožavatelj, ni 100 grama kafe mi nisi doneo Gde ćeš bre u posetu, bez poklona...:lol:Dum i ja sam tvoj obožavatelj. :lol: