Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pokreni temu...Kako i zašto?
Obrazloženje: kako je nastala zemlja, voda, sunce, ljudi...a mi ti dajemo naša objašnjenja i teorije...Mislim, ja za sve imam objašnjenje...:lol: Može biti zabavno i smešno..., a ti si tu da ''začiniš'' yes3

Što kaže row - već ima takvo nešto, ali sam dobio jednu ideju...dve, u stvari... ;)
Čim ufatim malo vremena - razradiću i to!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa jeste, čuvam za crne dane...kad se budem ženio da ima sa čim da se dičim :lol:
Za svaki pokušaj krađe stiže pp...probaj :lol:
Što mi drago da misliš na svoju ''budućnost''...Lepo što čuvaš zlato za ''ženidbu'', nisi ti ko' ovaj Tito što se ''rasipa'', on uopšte ne misli na svoju ''budućnost''...:lol:
Pa eto, kad' bude ta svadba, doći ću ti na ''veselje'', samo nemoj da praviš svadbu u isto vreme kada i Tito, vodi računa, ima da se istrošim mnogo, pa onda neću moći da dođem kako ''valja i dolikuje''...Ima i frizuru da sredim, staviću ''trajnu'' ili ti ''ondulaciju''...:lol:

Što kaže row - već ima takvo nešto, ali sam dobio jednu ideju...dve, u stvari... ;)
Čim ufatim malo vremena - razradiću i to!
Ipak ti proveri za svaki slučaj da li ta tema postoji, znaš Death je malo ''zavidan i ljubomoran''...:lol: ne treba mu verovati :mrgreen: (za ovo sam gotova:???::???::???:)...

Pa ništa Vuče, ''razradi'' tu temu, postavi, i eto nas...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nema mi druge. Ako se budem zezao brzo će da odu pare pa posle ni jedna neće da se uda za mene, nema šale :dntknw:

Ipak ti proveri za svaki slučaj da li ta tema postoji, znaš Death je malo ''zavidan i ljubomoran''...:lol: ne treba mu verovati :mrgreen: (za ovo sam gotova:???::???::???:)...

Pa ništa Vuče, ''razradi'' tu temu, postavi, i eto nas...:lol:

E, pa rekli smo da nema niskih udaraca, znaš da sam prema tebi uvek bio fin čak sam ti i pesmu posvetio, to u životu nisi doživela a ti "ne treba mu verovati" :(
Šta bi bilo da ti nisam posvetio pažnju, nahuškala bi ceo forum protiv mene :acute:
:lol:

Ajde Vuče samo hrabro, sigurno je dobra fora, čeka se yes4

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nema mi druge. Ako se budem zezao brzo će da odu pare pa posle ni jedna neće da se uda za mene, nema šale :dntknw:
E, pa rekli smo da nema niskih udaraca, znaš da sam prema tebi uvek bio fin čak sam ti i pesmu posvetio, to u životu nisi doživela a ti "ne treba mu verovati" :(
Šta bi bilo da ti nisam posvetio pažnju, nahuškala bi ceo forum protiv mene :acute:
:lol:
Ma šta će ti pare...Kakva je to devojka koja u tebi vidi novac...Nikakva, zato ''zlato doniraj'', a ti se ženi iz ljubavi :lol:
Evo, vidiš kako sam ja bez zlata...pa ništa...I super se osećam...''Švorc''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma šta će ti pare...Kakva je to devojka koja u tebi vidi novac...Nikakva, zato ''zlato doniraj'', a ti se ženi iz ljubavi :lol:
Evo, vidiš kako sam ja bez zlata...pa ništa...I super se osećam...''Švorc''...:lol:

Kad budem izgubio nadu daću zlato u dobrotvorne svrhe, ne u nekakvu banku...da ne kažem koju :lol:

Ma smislila si ti neki plan kako da dođeš do zlata. Poljuljano ti je samopouzdanje ali sad, više nego ikad je potrebno da "poslušaš svoju mudrost, a ne gnev" :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kad budem izgubio nadu daću zlato u dobrotvorne svrhe, ne u nekakvu banku...da ne kažem koju :lol:

Ma smislila si ti neki plan kako da dođeš do zlata. Poljuljano ti je samopouzdanje ali sad, više nego ikad je potrebno da "poslušaš svoju mudrost, a ne gnev" :lol:
Ako u sebi vidiš moju mudrost, a u meni gnev, ond neće da valja...:lol: Ostaćeš bez prebijenog ''cvonjka'', jer kad se ''razgnevim'', ostaćeš na prosjačkom štapu...Cilj, ne bira sredstvo...:lol:

Istina, to sam čak i ja videla!:D

Pa gde ste, dragi moji?:air_kiss:
Mislim, draga Dum i mi, Dum-Dumovi ili Dum-Dumčići,
obožavaoci i članovi ovog uvaženog kluba! :lol:
Evo, tu smo...Mi koji rano ustajemo, ranije i izlazimo u grad tj. na forum:lol:
E Mars, baš mi je drago da te vidim...:air_kiss:, ti si mi ko cvet među ovim ''koprivama''....:lol:

Dum i ja sam tvoj obožavatelj. :lol:
Ma kakav si mi ti obožavatelj, ni 100 grama kafe mi nisi doneo Gde ćeš bre u posetu, bez poklona...:lol:

Natrag