Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne dešava se baš ništa ovde...I to je tačno, ali si mogao naći neku zanimaciju na pr.na Religiji ili Filozofiji, a ti prvo pa ''MIS Foruma'' :lol: E de ide ovaj svet, mnogo je nezainteresovanih..:lol:
Ma nemam pojma kako mi pade na pamet ta pesmica, al' moraš priznati da je ''pevljiva''...:lol:

Ali, evo jedne koju sigurno voliš..Zapamtila sam, nemoj sad da budeš nezadovoljan...yes3

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Neka, hvala lepo.... Više mi se sviđa izbor za MIS od filozofsko-religijskih tema! Nije da nisam (tu i tamo) zavirio u tu tematiku,ali kada bih se angažovao oko toga, ne bih bio Big Bad Wolf već Crazy Frog! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znaš Vuče, moram da te kritikujem, od one teme ''Štrajk'', koja je povukla za sobom ''šire narodne mase'' ništa ne radiš...Osmisli opet neku temu tipa ''rialiti šou'', pa da se lepo svi priključimo...yes3
I ne bi ti ništa falilo da budeš malo Crazy Frog! :lol:, ja sam ti to sve vreme, čak i bez ''sandučeta'' funkcionišem..:lol:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Znaš Vuče, moram da te kritikujem, od one teme ''Štrajk'', koja je povukla za sobom ''šire narodne mase'' ništa ne radiš...Osmisli opet neku temu tipa ''rialiti šou'', pa da se lepo svi priključimo...yes3
I ne bi ti ništa falilo da budeš malo Crazy Frog! :lol:, ja sam ti to sve vreme, čak i bez ''sandučeta'' funkcionišem..:lol:

Kao i pohvala - i kritika je vrlo važna! Prihvatam i jedno i drugo! :D
"Štrajk" je zabranjen, odnosno, zaključan... Ideja za neku drugu temu sam imao (mislim, imam još uvek), ali trenutno čekam "povoljan vetar"... Slobodne diskusije su mi ovde najprivlačnije,ali se gro tema svelo na copy-paste youtube linkova... Govorim ovo iz razloga jer želim da napravim još jednu temu takvog karaktera, jer je više nego očigledno da mi neke druge ne idu od ruke! :lol: Hoću da napravim temu sa nazivom (recimo) "Mega copy-paste youtube video" gde će se zainteresovani za temu moći do besvesti šutati video klipovima bez ikakvog cilja i logike (jer je, Bože moj, najmanje bitno ono napisano u prvom post-u)... :lol:
Crazy Frog mi se ne dopada da budem, jer ovde ima mnogo Smart Snejk-ova, pa..... Mislim, više mi se dopada ideja da budem pri vrhu lanca ishrane! :D:D:D
A, ako imaš neki konstruktivan predlog za novu temu - reci,pa ću videti šta se može uraditi po tom pitanju... Mislim da ću je i onako upropastiti,ali nije bitno! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
"Mega copy-paste youtube video" gde će se zainteresovani za temu moći do besvesti šutati video klipovima bez ikakvog cilja i logike (jer je, Bože moj, najmanje bitno ono napisano u prvom post-u)... :lol:
Crazy Frog mi se ne dopada da budem, jer ovde ima mnogo Smart Snejk-ova, pa..... Mislim, više mi se dopada ideja da budem pri vrhu lanca ishrane! :D:D:D
A, ako imaš neki konstruktivan predlog za novu temu - reci,pa ću videti šta se može uraditi po tom pitanju... Mislim da ću je i onako upropastiti,ali nije bitno! :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ma znam ja da si ti pun ideja, samo te treba podstaći...:lol: ''Štrajk'' je bila ''vrh'' tema...Iz zeza u ozbiljnost...Ali smo se lepo zezali...I mnogi ljudi su se uključili, uglavnom ''besciljno''....:lol: što je i bilo super...
Može ta ultra-mega-copy teme...Nije loše....:lol:

Evo imam jedan predlog za tebe..Nekako mi se čini da bi se tu baš dobro snašao...:lol: ''Dovitljiv si''..
Pokreni temu...Kako i zašto?
Obrazloženje: kako je nastala zemlja, voda, sunce, ljudi...a mi ti dajemo naša objašnjenja i teorije...Mislim, ja za sve imam objašnjenje...:lol: Može biti zabavno i smešno..., a ti si tu da ''začiniš'' yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Takva tema već postoji...Dum, više se potrudi jer ova koalicija obećava

il_570xN.189598250.jpg

:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Takva tema već postoji...Dum, više se potrudi jer ova koalicija obećava:lol:
U gužvi sam nekoj, al' ne mogu, a da ti ne odgovorim..
Danima se ne javljaš, ignorišeš me i onda nastupiš ''kritički-nasrtljivo-provokativno''...:lol:
Nemoj da ti bude krivo, evo predložiću i tebu neku temu....:angel: :lol:

Umesto, da si došao sa nekim ''poklonom u goste'' ti ''pljas''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nemoj tako Dum...pa znaš ti mene...ja uvek predložim nešto moralno-edukativno-ispravno :lol:

Evo poklanjam ti da pročitaš jednu korisnu temu. Da si imala više poverenja u mene i na vreme mi rekla svoje namere ranije bih te na nju uputio i sačuvala bi zlato yes3

http://serbianforum.org/pitanja-i-p.../165080-zasto-je-blokirano-sanduce-za-pp.html

i još jedna yes3

http://serbianforum.org/pitanja-i-p...ponistavanje-prodaje-sanduceta-za-100-pp.html
Ma ja sam to i kupovala da bih se ''ratosiljala'' zlata...Nisam mogla mirna...:lol: Znaš ono ''Novac u rukama''...:lol:

Nema veze, sad se ''kockam'' igram forumski Loto...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ja sam to i kupovala da bih se ''ratosiljala'' zlata...Nisam mogla mirna...:lol: Znaš ono ''Novac u rukama''...:lol:

Nema veze, sad se ''kockam'' igram forumski Loto...:lol:

Nešto nemam poverenja u tebe...ti, materijalista na svoju štetu? Nema šanse :angel:

Možda bi mogla da probaš da nekome ukradeš zlato :lol:

Natrag