Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E nek si joj rekao...Iaonako me je ''njena kompanija'' zeznula za sanduče...i sada patim...umesto da uživam u MOM KLUBU :lol:
Laku noć dragi moji! :hi:
Sutra na istom mestu za obožavanje!
Budite fini prema Dum, znate kako je osetljiva! :lol:
Evo, vidite šta vam je Mars rekla...Pa što je lepo ne poslušate...:angel: :angel: :angel:Budite fini prema Dum, znate kako je osetljiva! :lol:
Eve odma' da ti kažem...to je zbog ''pogrešnog'' Rajka...:lol:Ili je to zbog pogrešnog Rajka? :dntknw: :lol:
Eve odma' da ti kažem...to je zbog ''pogrešnog'' Rajka...:lol:
Plašim se, poslaće mi čovek ''zahtev'' za prijateljstvo, a ja uopšte ne znam ko je...Tu je moja muka...Al' sam mu lep i to baš lep PP poslala..Oduševiće se ...:lol:
TTTCCC Ma jok...Ovo ti je net...Ne vidimo se (što je dobro), možda bi se on mene više prepao....:lol: :lol: :lol:Ne bio ti u koži, šta ako je taj Rajko...?:vorred::vorred::vorred:[/IMG]
TTTCCC Ma jok...Ovo ti je net...Ne vidimo se (što je dobro), možda bi se on mene više prepao....:lol: :lol: :lol:
Pozdrav društvo, ''zarazni ste''....
:hi: :hi: :hi:
Pozdrav, Dum i laku noc svima i od mene
Hvala Cantona thnks...Draga Dum, evo par ideja kao inicijalna pomoć za rješavanje problema poštanskog sandučića.
PS.Sandučić će biti poklon za useljenje i nagrada za vrlo kvalitetan rad kluba.