Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Laku noć dragi moji! :hi:
Sutra na istom mestu za obožavanje!;)
Budite fini prema Dum, znate kako je osetljiva! :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E nek si joj rekao...Iaonako me je ''njena kompanija'' zeznula za sanduče...i sada patim...umesto da uživam u MOM KLUBU :lol:

Znaš kako, imam rešenje za tebe, ne treba ti veće sanduče, ko želi da ti piše nek piše u TVOM KLUBU. yes3 Ti si ionako tip osobe koja ne voli neke tajne i zakulisane radnje, nego sve da bude transparentno. yes3 :lol: Eto, rešio sam ti problem sandučeta, sad možeš da nastaviš da uživaš u TVOM disko KLUBU. :mrgreen:

Laku noć dragi moji! :hi:
Sutra na istom mestu za obožavanje!;)

'Noć, Marsovka, mirno spavaj i ne brini, nećemo joj ništa. :lol: A da je osetljiva jeste, eto ovo sanduče ne može da preboli već 2 dana...Ili je to zbog pogrešnog Rajka? :dntknw: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo, vidite šta vam je Mars rekla...Pa što je lepo ne poslušate...:angel: :angel: :angel:
:lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ili je to zbog pogrešnog Rajka? :dntknw: :lol:
Eve odma' da ti kažem...to je zbog ''pogrešnog'' Rajka...:lol:
Plašim se, poslaće mi čovek ''zahtev'' za prijateljstvo, a ja uopšte ne znam ko je...Tu je moja muka...Al' sam mu lep i to baš lep PP poslala..Oduševiće se ...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Eve odma' da ti kažem...to je zbog ''pogrešnog'' Rajka...:lol:
Plašim se, poslaće mi čovek ''zahtev'' za prijateljstvo, a ja uopšte ne znam ko je...Tu je moja muka...Al' sam mu lep i to baš lep PP poslala..Oduševiće se ...:lol:

Ne bio ti u koži, šta ako je taj Rajko...?:vorred::vorred::vorred:

32889jason.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
TTTCCC Ma jok...Ovo ti je net...Ne vidimo se (što je dobro), možda bi se on mene više prepao....:lol: :lol: :lol:

Pozdrav društvo, ''zarazni ste''....

:hi: :hi: :hi:

Ma ko zna, ipak bi ja na tvom mestu zaključao kapiju i sva vrata, za svaki slučaj. :D :mrgreen: Aj laku noć, taman ste me lepo izvukle iz depresije izazvane još jednim šugavim danom... wacko2wacko2 Prosto isijavate biserima, ne može čovek da ostane ravnodušan. :lol:

Pozdrav, Dum i laku noc svima i od mene ;)

Ajd, Sendi, odoh i ja još malo... :hi:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Draga Dum, evo par ideja kao inicijalna pomoć za rješavanje problema poštanskog sandučića.

Budući da su tvoje pare :sheep:izgleda nepovratno otišleyes3, za izabrani sandučić ću angažirati sredstva iz osobnih zlatnih rezervi.

Efekt će biti dvostruki.

Prolongirati će se izgradnja nekih zlatnih mostova.:(

Crv radoznalosti kod nekih osoba će rastom krenuti u pravcu manjeg pitona (tako, oko 7 i pol mjeseci starosti).:lol:

PS
Sandučić će biti poklon za useljenje i nagrada za vrlo kvalitetan rad kluba.:)

qcNwN.jpg

VKDuD.jpg

3MOst.jpg

XUSEX.jpg

21nW7.jpg

HLblH.png

VdJ0n.png

XuDRS.jpg

PS 1
Ako se ne možeš odlučiti, zajedno sa "razveseljenim" kupcima:D (vješto sam izbjegao riječ: nasamarenim :acute:) osnuj komisiju, pa to zajednički uradite.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Draga Dum, evo par ideja kao inicijalna pomoć za rješavanje problema poštanskog sandučića.

PS.Sandučić će biti poklon za useljenje i nagrada za vrlo kvalitetan rad kluba.:)
Hvala Cantona thnks...
Baš si se potrudio, neću ti ovo nikad zaboraviti...:lol:
Moram priznati da mi je bilo teško da odaberem, svaki je priča za sebe...:lol:
Ovaj poslednji 47, lepo izgleda, al' nekako mi bezveze da tu zavlačim ruku :lol: mslm, malo je ono....:lol:
Ovaj u obliku ''pištolja'' 302, deluje vrlo ''bezbedno'' sa katencom, al' nekako nestabilan..
Prvi u obliku ''ribe'' obećava, ali nekako sam sujeverna, ''riba, briga''...mslm, ja sam vesela osoba, ne volim da me ''sanduče'' podseća na tugu...Želim samo vesele vesti...

A odabrala sam ovaj...Nekako mi deluje ''najnormalnije''... i moderno...yes3

21nW7.jpg

Poslednja izmena:
Natrag