Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Samo se malko izgubim i kad se vratim... imam šta da vidim.
Neprevaziđeni ste!!! :lol: :lol: :lol:
Od Tite do ovih anonimnih...
Draga Dum ovo je moooooooooooj drug Titoooooooo možda si ga pomešala sa nekim?! :D:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Samo se malko izgubim i kad se vratim... imam šta da vidim.
Neprevaziđeni ste!!! :lol: :lol: :lol:
Od Tite do ovih anonimnih...
Draga Dum ovo je moooooooooooj drug Titoooooooo možda si ga pomešala sa nekim?! :D:D
Ma kakvi...Međ' 'iljadu bih ga prepoznala...:lol: To ti je ''čudo'' prirode...Bog se baš poigrao sa njim...:lol:

EDIT: mislim da je ovo dovoljno za početak, da ''preobratim'' Mars :evil: :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma nisam se ja prepoznala, Sendi se prepoznala....:lol: :lol::lol:

:roll: :lol:

Marsovka, ništa ne brini, sve je pod kontrolom, znaš već. yes3 :D :mrgreen: I lepo sam upozoravao Dum da te ne dira, al ne da joj njen drug nečastivi. :diablo: :lol:

Ma kakvi...Međ' 'iljadu bih ga prepoznala...:lol: To ti je ''čudo'' prirode...Bog se baš poigrao sa njim...:lol:

EDIT: mislim da je ovo dovoljno za početak, da ''preobratim'' Mars :evil: :lol:

Nastavlja sa Sizifovskim poslom, ne uči iz grešaka. Podseti me na ovu scenu... :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
:roll: :lol:
Marsovka, ništa ne brini, sve je pod kontrolom, znaš već. yes :D :mrgreen: I lepo sam upozoravao Dum da te ne dira, al ne da joj njen drug nečastivi. :diablo: :lol:
Aha, jeste, jeste, pozdravio te moj drug ''nečastivi'' i rekao ti da ''paklena vatrica'' baš lepo napreduje...Ej, znaš kako se obradovao da ćeš baš ti ''ukrasiti'' njegov lonac...:lol:

A ubeđivala sam ga da nisi ti baš za ''pakao'', al' nije vredelo...E baš šteta...:mrgreen: :lol:

Ma prepoznali te ostali, zaboravljas koliko si poznata i popularna :lol:

Jao nemoj da sam baš taaako poztnata...Ako je dotle došlo, odmah idem da uzmem ''štranglu'' da se 'besim...:lol: o vrbovo drvo...:lol:

Natrag