Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma ja mislim da ona to namerno radi, da održi mukotrpno stečenu reputaciju. :D
Ma kakvi ''mukotrpno'', ona to sa lakoćom čini...Čim se malo opusti, a ona ''bup''...:lol:

Sendi, ti si mi rado viđen gost u ovom klubu...Kako je počelo, plaćaću ti da češće navraćaš, puna si biseraa, pardon...mudrih misli...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Jok, no sam vidovita :D ( jesu stvarno pustali taj film? :vorred: )

A, desilo se i to da je nasa draga, obozavana Dum predlozila da tebi i meni uvedu policijski cas, da nam se ne bi "ukrstali putevi" po forumu jer ne moze da nas obe podnese ( mislim na forum, znamo da nas Dum mnogo "voli" :roll: ), previse lupetanja... :D

Ma jok draga, nama ni milicija ništa ne može, videla si.:D
Jeste da forum trpi zbog nas ali... šta bi Dummm i drug Titoooo bez nas?:dntknw:
Nego, draga Dum mi je poklonila sat, pa ću da pazim. Ako ja uzmem žuti, ti bi mogla narandžanstveni, možda ima i kompas... nove tehnologije i tako to!!! :lol:

Marsovka, nisi valjda čitala sve što smo pisali?:vorred::vorred: :lol:
Sve pročitalawacko2 :lol: :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma jok draga, nama ni milicija ništa ne može, videla si.:D
Jeste da forum trpi zbog nas ali... šta bi Dummm i drug Titoooo bez nas?:dntknw:
Nego, draga Dum mi je poklonila sat, pa ću da pazim. Ako ja uzmem žuti, ti bi mogla narandžanstveni, možda ima i kompas... nove tehnologije i tako to!!! :lol:
Dobro je Mars, da si Sendi rekla koji sat može da uzme, ona koliko je zbunjena mogla ti je uzeti oba :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma kakvi ''mukotrpno'', ona to sa lakoćom čini...Čim se malo opusti, a ona ''bup''...:lol:

Sendi, ti si mi rado viđen gost u ovom klubu...Kako je počelo, plaćaću ti da češće navraćaš, puna si biseraa, pardon...mudrih misli...:lol:

Ti imaš 72-časovni veto na optuživanje drugih za zbunjenost posle slanja poruke pogrešnom Rajku. :blum3: :lol:

Sendi, pustali film danas, odgledao sam jedine vredne scene (kad Nikola Simić ponavlja za moped i kad se ona "Ruskinja" presvlači). :lol:

Marsovka, ne brini, ako te Dum ukine, spakovaću joj ćorku. :diablo: :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Rekoh ja da se ovde osecam kao kod svoje kuce, opustena sam ja nego deluje mi da si i ti pocela da se opustas i masis :D
Neka, cuvaj pare za sanduce, nije meni tesko da lupetam :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ti imaš 72-časovni veto na optuživanje drugih za zbunjenost posle slanja poruke pogrešnom Rajku. :blum3: :lol:
A to se ne računa, to nije bila zbunjenost, već neznanje...:lol:
Znala sam ja da si ti ''slab'' na Ruskinje...Sigurno si bio oduševljen kako ''ona'' lepo ''peva'', zato nisi mogao da se odmakneš od videa, hajde reci jel'da da je tako :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Marsovka, ne brini, ako te Dum ukine, spakovaću joj ćorku. :diablo: :lol:

Sve sam čula ali da postoji pogrešan Rajko... nisam! :lol:
Može malo da se omaši ali ovo...:acute:
Ne brini druže Titoooo voli mene draga Dum! I posle svega!:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Neka, cuvaj pare za sanduce, nije meni tesko da lupetam :D
Meni je super ta tvoja filozofija (obzirom da imaš preko 20.000 zlatnika :lol:), vidi se da si bila Titov pionir:'' Tuđe nećemo, svoje ne damo''...:lol:

Sve sam čula ali da postoji pogrešan Rajko... nisam! :lol:
Može malo da se omaši ali ovo...:acute:
Ne brini druže Titoooo voli mene draga Dum! I posle svega!:lol:

Naravno Mars da te volim...Ti si mi cvet među ovim ''koprivama''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A to se ne računa, to nije bila zbunjenost, već neznanje...:lol:

Jeste, ima ovde jedno 50 Rajka admina pa se teško snaći... A i Boki ti nije okačio njegov avatar pride, stvarno nije. :lol:

Znala sam ja da si ti ''slab'' na Ruskinje...Sigurno si bio oduševljen kako ''ona'' lepo ''peva'', zato nisi mogao da se odmakneš od videa, hajde reci jel'da da je tako :lol:

Videa? :vorred: Auu, al si ti retro, Dum. :lol:

Mmm, Ruskinjiceee, doooobreee... yes3 :mrgreen:

Natrag