LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Sendi, hvala ti što si večeras ''osvežila'' ovaj forum...:lol:
Lepo ja tamo objasnih al' nek' vam bude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sendi, hvala ti što si večeras ''osvežila'' ovaj forum...:lol:
Ma kakvi ''mukotrpno'', ona to sa lakoćom čini...Čim se malo opusti, a ona ''bup''...:lol:Ma ja mislim da ona to namerno radi, da održi mukotrpno stečenu reputaciju.
Jok, no sam vidovita ( jesu stvarno pustali taj film? :vorred: )
A, desilo se i to da je nasa draga, obozavana Dum predlozila da tebi i meni uvedu policijski cas, da nam se ne bi "ukrstali putevi" po forumu jer ne moze da nas obe podnese ( mislim na forum, znamo da nas Dum mnogo "voli" ), previse lupetanja...
Sve pročitalawacko2 :lol: :lol:Marsovka, nisi valjda čitala sve što smo pisali?:vorred::vorred: :lol:
Dobro je Mars, da si Sendi rekla koji sat može da uzme, ona koliko je zbunjena mogla ti je uzeti oba :lol:Ma jok draga, nama ni milicija ništa ne može, videla si.
Jeste da forum trpi zbog nas ali... šta bi Dummm i drug Titoooo bez nas?:dntknw:
Nego, draga Dum mi je poklonila sat, pa ću da pazim. Ako ja uzmem žuti, ti bi mogla narandžanstveni, možda ima i kompas... nove tehnologije i tako to!!! :lol:
Ma kakvi ''mukotrpno'', ona to sa lakoćom čini...Čim se malo opusti, a ona ''bup''...:lol:
Sendi, ti si mi rado viđen gost u ovom klubu...Kako je počelo, plaćaću ti da češće navraćaš, puna si biseraa, pardon...mudrih misli...:lol:
Ma kakvi ''mukotrpno'', ona to sa lakoćom čini...Čim se malo opusti, a ona ''bup''...:lol:
Sendi, ti si mi rado viđen gost u ovom klubu...Kako je počelo, plaćaću ti da češće navraćaš, puna si biseraa, pardon...mudrih misli...:lol:
A to se ne računa, to nije bila zbunjenost, već neznanje...:lol:Ti imaš 72-časovni veto na optuživanje drugih za zbunjenost posle slanja poruke pogrešnom Rajku. :blum3: :lol:
Ti imaš 72-časovni veto na optuživanje drugih za zbunjenost posle slanja poruke pogrešnom Rajku. :blum3: :lol:
Marsovka, ne brini, ako te Dum ukine, spakovaću joj ćorku. :diablo: :lol:
Meni je super ta tvoja filozofija (obzirom da imaš preko 20.000 zlatnika :lol, vidi se da si bila Titov pionir:'' Tuđe nećemo, svoje ne damo''...:lol:Neka, cuvaj pare za sanduce, nije meni tesko da lupetam
Sve sam čula ali da postoji pogrešan Rajko... nisam! :lol:
Može malo da se omaši ali ovo...:acute:
Ne brini druže Titoooo voli mene draga Dum! I posle svega!:lol:
A to se ne računa, to nije bila zbunjenost, već neznanje...:lol:
Znala sam ja da si ti ''slab'' na Ruskinje...Sigurno si bio oduševljen kako ''ona'' lepo ''peva'', zato nisi mogao da se odmakneš od videa, hajde reci jel'da da je tako :lol: