Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nego, draga Dum mi je poklonila sat, pa ću da pazim. Ako ja uzmem žuti, ti bi mogla narandžanstveni, možda ima i kompas... nove tehnologije i tako to!!! :lol:

Mislim da nam definitivno trebaju nove tehnologije. Kompas su nam poklanjali al' moj nije mogao da podnese "torturu" pa je odmah "vrisnuo", poceo je i on da se gubi :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Meni je super ta tvoja filozofija (obzirom da imaš preko 20.000 zlatnika :lol:), vidi se da si bila Titov pionir:'' Tuđe nećemo, svoje ne damo''...:lol:

Odlučno demantujem da je Sendi bila moj pionir. :lol:

Sve sam čula ali da postoji pogrešan Rajko... nisam! :lol:
Može malo da se omaši ali ovo...:acute:

Jel vidiš ti Marsovka šta sve ljudi urade, pa ostanu živi... Čudo jedno... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da nam definitivno trebaju nove tehnologije. Kompas su nam poklanjali al' moj nije mogao da podnese "torturu" pa je odmah "vrisnuo", poceo je i on da se gubi :D
Sendi ti si definitivno pogubna za ''nove tehnologije''..Ja predlažem Japancima da im ti budeš ''zamorče'' za svaki sledeći novitet, jer to je jedini način da dođu do savršenstva...:lol: Ti si idealna za proveru njihove uspešnosti :lol:

Gde li ti nadje filozofiju... :???: :D

Pa pričamo o svim temama pa i o ''filozofiji'', evo gore sam dotakla temu ''tehnologije''....:lol:
Dobro došla u MOJ KLUB :angel: :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
randomfunnypicsgirlsfig.jpg

Dve anonimne forumašice... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010