Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma prepoznali te ostali, zaboravljas koliko si poznata i popularna :lol:

:lol: :lol:

Slava je ofirala... :lol:

Aha, jeste, jeste, pozdravio te moj drug ''nečastivi'' i rekao ti da ''paklena vatrica'' baš lepo napreduje...Ej, znaš kako se obradovao da ćeš baš ti ''ukrasiti'' njegov lonac...:lol:

A ubeđivala sam ga da nisi ti baš za ''pakao'', al' nije vredelo...E baš šteta...:mrgreen: :lol:

Možete ti i drugar da logorujete uz vatricu, ne sviđa se meni to društvo, možete da počnete slobodno bez mene. :lol:

Nemoj vrbovo, biće ti mlogo! :lol:
Nego pamet u glavu i ne sadi tikve sa đavolom!:blum3:

Poslušaj ove mudre reči, Dum... yes3 Dakle, ne sa đavolom i ne vrbovo, moraš neko črvšće. :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Neverovatno, umesto sve lepo o meni...A oni me svi ''napali''..Te obesi se o tvrđe drvo....A meni baš vrbovo odgovara...Ja kad god da se ''besim'' ja uvek o ''vrbovo'', šta ću kad sam navikla...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Neverovatno, umesto sve lepo o meni...A oni me svi ''napali''..Te obesi se o tvrđe drvo....A meni baš vrbovo odgovara...Ja kad god da se ''besim'' ja uvek o ''vrbovo'', šta ću kad sam navikla...:lol:

Dum, jesi li ti čula za onu izreku: O pokojniku sve najlepše? Dakle, tvrđe drvo - lepe reči, prosta matematika. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, jesi li ti čula za onu izreku: O pokojniku sve najlepše? Dakle, tvrđe drvo - lepe reči, prosta matematika. :lol:
E jest..E sad reci onu drugu narodnu...:''Skoči u bunar''...pa ja da skočim...:D

Pa ti stvarno misliš da sam ja naivna...:lol:, znam da nisi pomislio, al' reko ako se možda pitaš...:lol:

Pozdravio te moj ''frend'' i reko ti, ''da ti se nada'' .....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E jest..E sad reci onu drugu narodnu...:''Skoči u bunar''...pa ja da skočim...:D

Pa ti stvarno misliš da sam ja naivna...:lol:, znam da nisi pomislio, al' reko ako se možda pitaš...:lol:

Pozdravio te moj ''frend'' i reko ti, ''da ti se nada'' .....:lol:

Pa ja reko da probam, kao i kod Sendi za dukate, nikad se ne zna, možda nekad upali. :dntknw: :lol: E, pozdravi frenda, reci mu da znam da je kod njega doobra ekipa, al ja nisam druželjubiv tip, samo bi pokvario zabavu. yes3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa ja reko da probam, kao i kod Sendi za dukate, nikad se ne zna, možda nekad upali. :dntknw: :lol: E, pozdravi frenda, reci mu da znam da je kod njega doobra ekipa, al ja nisam druželjubiv tip, samo bi pokvario zabavu. yes3 :mrgreen:
Ma kakvi, meni je rekao da si mu ti ''ko šlag na tortu''...Dezert...:lol:
Kaže, obožava tipove koji ne slušaju trubače :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A ja odma' da ti kazem da taj film neces da gledas, hocu da sacuvam i titulu "stipse" :D

Ne brini, u tvojim rukama su sigurne 2 titule, za zbunjenost i stipsnost. :lol:

Ma kakvi, meni je rekao da si mu ti ''ko šlag na tortu''...Dezert...:lol:
Kaže, obožava tipove koji ne slušaju trubače :lol:

Znam ja da tvoj frend obožava tipove, al ne delimo isto opredeljenje. :lol: A što se tiče trubača Ganci stila, siguran sam da ih sve čeka lepo mesto pored tvog frenda, a za vrh sovre će sedeti Brega. :lol:

Natrag