Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ipak si trebala 47, taj je vrh. yes3 :mrgreen:
Znam ja da bi ti meni baš takav poklonio, ali srećom ima ovde i finih ljudi., pa mi je data mogućnost da biram...:angel:
Sram te bilo, te te sram bilo, tek si došao a već ''ujedaš''....Ali ''lončić'' se krčka..:lol:
Umesto da mi pokloniš neko super sanduče, ti mi ''staješ na muku'' i ''otimaš'' mi ovo malo sreće :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Znam ja da bi ti meni baš takav poklonio, ali srećom ima ovde i finih ljudi., pa mi je data mogućnost da biram...:angel:
Sram te bilo, te te sram bilo, tek si došao a već ''ujedaš''....Ali ''lončić'' se krčka..:lol:
Umesto da mi pokloniš neko super sanduče, ti mi ''staješ na muku'' i ''otimaš'' mi ovo malo sreće :lol:

Evo ako hoćeš izbor, izvoli pa biraj: :mrgreen:

Ovo ti je jako fino... yes3
funnymailbox3.jpg

Ali ipak, ovo ti toplo preporučujem... yes3 :mrgreen:
zacharyruthlesssnake.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovo prvo, ostavljam tebi...Mislim da je ''tvoj broj''....:mrgreen:
Ovo drugo ostavljam za sebe, samo moram ovu ''zmiju'' da izdresiram, kada je ujed u pitanju...,mslm, da ne ujede i mene...:lol:

Evo, ovo mi je višak, poklanjam ga tebi Tito, da imaš za svaki slučaj..Žao mi te da svako veče to tvoje ''razmontiravaš'' i da ga stavljaš kraj pištolja...:lol:
Evo, ovaj ti poklanjam za slučaj ukoliko zaboraviš svoj da ''razmontiraš''...:lol:

699804-post-box-tasmania-australia.jpeg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala, Dum, hvala, a za zmije ne brini, izderesirao sam ih da te ne ujedaju (valjda meni veruješ). :mrgreen:

Dobro će mi doći ovo dodatno sanduče. yes3 Da sam Delija, rekao bih da mi treba kako bi u njega stala sva pisma obožavateljki, ali pošto sam ja skroman, neću to reći. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala, Dum, hvala, a za zmije ne brini, izderesirao sam ih da te ne ujedaju (valjda meni veruješ). :mrgreen:

Dobro će mi doći ovo dodatno sanduče. yes3 Da sam Delija, rekao bih da mi treba kako bi u njega stala sva pisma obožavateljki, ali pošto sam ja skroman, neću to reći. :mrgreen:
Ma naravno da ti verujem...:lol: Al' ipak ću je nositi kod veterinara da joj izvadi ''zubiće'' :lol:, biće ona i dalje u ''sandučetu'' da plaši ''znatiželjne''...:lol:

Nemoj sad da se izvlačiš na Deliju...Doduše, kakav je on i koji je ''hvalisavac'', ti stvarno pored njega potupuno deluješ ''skromno'' :lol: (jedva ovo izgovorih)

Šta vam je sa Deathom, vidim mori se sa temama na Ljubav, sex, romantika..:mrgreen: :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šta vam je sa Deathom, vidim mori se sa temama na Ljubav, sex, romantika..:mrgreen: :lol:

Čovek raskrinkava vaše ženske podvale, nema vremena za ove neozbiljne teme. :mrgreen: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala Vuče, evo i ja tebi da poklonim jednu ''pesmicu''....:) :lol:
Iskreno, drago mi je da si primetio ovu temu, vidim da si se ''opasno zagrejao'' za temu MIS Foruma...:lol:

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Hvala Vuče, evo i ja tebi da poklonim jednu ''pesmicu''....:) :lol:
Iskreno, drago mi je da si primetio ovu temu, vidim da si se ''opasno zagrejao'' za temu MIS Foruma...:lol:

Na SF treba da biramo MIS ili učestvujemo u nekom SF reality show-u ili... nemam pojma... neka se dešava nešto... ;)
Ama,odakle ti ideja da baš meni pokloniš tu pesmu? :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag