Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bem ti ''obožavatelje'' od kojih ne mogu da dođem do reči...:D :D :D

Ovog momenta šaljem Bata Raki ''zamolnicu'' za sanduče..E ne mogu više da vas gledam kako se ''razmećete'' sa mojim ''duševnim i džepnim bolom''...:lol:
Laku noć...:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Ovog momenta šaljem Bata Raki ''zamolnicu'' za sanduče..E ne mogu više da vas gledam kako se ''razmećete'' sa mojim ''duševnim i džepnim bolom''...:lol:

Trazili ste, gledajte :lol: :lol:

Jel vise boli dusevni ili dzepni? :D
Drzimo ti palceve, verujem da ce pravda da pobedi :D
Laku noc, Dum :hi:

Nasmejala si me ovim postom :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kakvi odnosi, mislis na ono sto je "slucajno" doslo do nje? :dntknw: :D

Da, da, ono što ona nikako nije želela da vidi i čuje, ali su je vukli za rukav da dođe, trebao im neko da im drži sveću. :lol:

Kako ćeš bre da spavaš sa neispravnim sandučetom? Da sam na tvom mestu, ja bih imao noćne more dok se to ne razreši. :lol:

Aj laku noć. :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Aha, pa je to posle "jedva" podelila sa nama :lol:

Tačno, danima smo je molili, preklinjali, pretili, ucenjivali dok nam nije sve ispričala. :lol:

Nije valjda da ti spavas sa sanducicima? :vorred:

Za svaki slučaj, da ne doživim Dumkinu sudbinu, kad se uveče odlogujem ja razmontiram sanduče pa ga stavim pod jastuk, pored pištolja. yes3 :lol: Što je sigurno, sigurno je. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Za svaki slučaj, da ne doživim Dumkinu sudbinu, kad se uveče odlogujem ja razmontiram sanduče pa ga stavim pod jastuk, pored pištolja. yes3 :lol: Što je sigurno, sigurno je. :mrgreen:
Samo zbog ovog boldiranog sam se vratila..''Lud'' si 100 %...

p.s.poslala sam Rajku zamolnicu, ako me sutra nema na forumu...verovatno me je ''banovao''....:lol:
:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tačno, danima smo je molili, preklinjali, pretili, ucenjivali dok nam nije sve ispričala. :lol:

Ja bih tu jos malo "pritegla", ko zna dal je sve ispricala :dntknw: :D

Znas valjda da nista nije sigurno... Dodala bih ja tu i neko sekirce, mozes da se spetljas onako sanjiv oko pistolja :D
E, odoh i ja da spavam, ovce nisam sanjala ovih dana, nadam se da necu ni sanducice :vorred:
Laku noc ;)

Natrag