Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Opet buncas :acute:. Da nije i tebe pogodila ova situacija oko sanducica? Znam da si uvek "solidarisao" sa "ugrozenima" :D

:lol: :lol:

Mislim da ce joj trebati i vodoinstalater :D

Ceniš, a? :lol:

Nemoj sad da braniš "firmu" i zamenjuješ teze, jel ste prodali neispravno sanduče? :D E, pa, onda moraš da napraviš neke kompenzaciju sa Dum da joj nadoknadiš štetu. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kakvim se sve trikovima služi ne bi li upoznala nekog majstora... :mrgreen: Pošto joj Mile i Pero ne odgovaraju, rešila da proba sa Rajkom. :lol:
Aaaaa, ja kod Rajka na vrata zvonim sa nosom, jer će mi ruke biti pune poklona (200 gr kafe i ratluk:lol:)
Sad il' nikad...:lol:
p.s.Pritiskaj tu Sendi da nam da po neku hiljadarku...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ceniš, a? :lol:

Nemoj sad da braniš "firmu" i zamenjuješ teze, jel ste prodali neispravno sanduče? :D E, pa, onda moraš da napraviš neke kompenzaciju sa Dum da joj nadoknadiš štetu. :lol:

Rekla bi' :lol:

Cekaj, bre, otkud ti znas da Dum zna da barata njime? Mozda je napravila citavu zbrku ni oko cega :dntknw: :D. Prvo sve da se detaljno ispita pa da razgovaramo :D

Aaaaa, ja kod Rajka na vrata zvonim sa nosom, jer će mi ruke biti pune poklona (200 gr kafe i ratluk:lol:)

Sto bi rek'o Delija, moz' ti to sanduce odmah da opevas bez popa :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Ako, Dum, držim ti palčeve (makar da ti opravi sanduče, ako ništa drugo). :lol:

Ma pritiskam, al ne vredi, preti da će da iseli kapital u banku na nekom egzotičnom ostrvu tako da ni zlatnik nikada nećemo videti od nje. :lol:

Rekla bi' :lol:

Cekaj, bre, otkud ti znas da Dum zna da barata njime? Mozda je napravila citavu zbrku ni oko cega :dntknw: :D. Prvo sve da se detaljno ispita pa da razgovaramo :D

Eee, vidiš, moguće je i to... Možda je samo trebala da ga uključi u struju, a zaboravila. :lol:

Natrag