Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Draga Dummm,
došla sam da obožavam tvoj lik i delo, al' ne znam odakle da počnem?!:dntknw:
Osvojila si me još onog dana sa komplet lepinjom!:D Da li da počnem od tad? :lol:

P.S. Isteče mi vreeeeme i zahvalnice dok sam se smislila!:???:

Počni od lepinje i završi sa lepinjom, pusti Dum, ko je šiša. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
pa da ''razapnem šatru'', pa da me Bog vidi....:lol:

Eeee, puste zelje, vidim ja da je tebe ozbiljno "ponela" ideja o osnivanju benda :D. Ne brini, uvek ostaje Grand "prodaksn" i Sale :D

Mars, "javlja" mi se da ce forum da pukne cim smo obe u isto vreme na istom, sto je mnogo, mnogo je :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Draga Dummm,
došla sam da obožavam tvoj lik i delo, al' ne znam odakle da počnem?!:dntknw:
Osvojila si me još onog dana sa komplet lepinjom!:D Da li da počnem od tad? :lol:

P.S. Isteče mi vreeeeme i zahvalnice dok sam se smislila!:???:

:D :D :D

Draga Mars, počni od komplet lepinje...:lol:
Samo da znaš, neke komplet lepinje po Zlatiboru i nisu ''original''...Znači, kajmak, pretop jaja pa sve u pećnicu...E ta je prava...:lol:

Vreme ne mogu da ti poklonim, ali mogu sat...Na tebi je da izabereš boju...I što je najbitnije, sa njima možeš da ''roniš''...:lol:

Crni-gumirani-QiQ-sat_slika_L_437428.jpg

E i da...pokloniću ti i ovo...
ljubavne-slike379.jpg

Počni od lepinje i završi sa lepinjom, pusti Dum, ko je šiša. :lol:
Postaješ opasno zavidan na moju ''slavu''...To neće na dobro da izađe...:lol:

Mars, "javlja" mi se da ce forum da pukne cim smo obe u isto vreme na istom, sto je mnogo, mnogo je :D
Predlažem nadležnima ovog foruma, da za vas dve uvedu ''policijski čas''....:lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Same cemo mi da se dogovorimo oko termina, nadam se da cemo uspeti da se sporazumemo :D. Ako bude trebao titl, tu je Tito, dobro mu idu jezici :blum3: :D. Uzgred, sta bi sa sanducetom? :roll:
Jaooo ne pominji mi sanduče...Zbog sandučeta sam se ''presukala''...od sekiracije..:lol:

Ma znaš šta...Tebe ću da pitam. ...Ti si staff ovde...Šta bi sa mojim sandučetom, vrati mi moje zlato...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jaooo ne pominji mi sanduče...Zbog sandučeta sam se ''presukala''...od sekiracije..:lol:

Ma znaš šta...Tebe ću da pitam. ...Ti si staff ovde...Šta bi sa mojim sandučetom, vrati mi moje zlato...:lol:

A, ja sam zbunjena, nemam ti ja pojma a i uskoro ce policijski cas pa moram da idem :D. E, poklon si dobila juce, neces macku u dzaku, ne mogu ja da se razbacujem poklonima :D

Ovo "sta bi sa mojim sanducetom" me podseti na deo :D

"Di je moj moped" :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Same cemo mi da se dogovorimo oko termina, nadam se da cemo uspeti da se sporazumemo :D. Ako bude trebao titl, tu je Tito, dobro mu idu jezici :blum3: :D. Uzgred, sta bi sa sanducetom? :roll:

Tačno, ali ja mogu samo da titlujem sa stranog na naški, ne i sa zbunjenog na razumljivi. :blum3: :lol:

Ne vraćaj, Sendi, udri, milicijo naša! :lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tačno, ali ja mogu samo da titlujem sa stranog na naški, ne i sa zbunjenog na razumljivi. :blum3: :lol:

Tito, nemoj da si skroman, sto bi ti rek'o, znamo se. Uostalom, ako ti zafali koja rec "razumljivog" jezika uvek znas kome mozes da se obratis :blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
"Di je moj moped" :lol:
:D
Samo da ti kažem, da su njegov moped pronašli, ali moje sanduče je ''izgubljeno'' zauvek...:cry: :lol:
Vraćaj moje zlatooooooooo:lol:

p.s.'' mačku'' u džaku i dalje ne primam..:lol:

Vidi, ja se duplirah...:lol: :lol: :lol:

E, šta ti je kada imaš svoj KLUB...pa moš' da radiš šta hoćeš...da dupliraš, tripliciraš...Supeeer...:lol:

Tito je najčuveniji forumski Englez...:lol: Uvek se ''nađe'' nekoj novoj strankinji...:lol:

Poslednja izmena:
Natrag