Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
Zato sto se ne hvalim dobrim delima kao "neki" ovde
Ti si zadržala skromnost i altruizam, prosto se pitam šta tražiš u ovakvom klubu... :dntknw: :thinking: :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Krenula je tema u dobrom pravcu...Počeli ste da se ''nadmećete'' zbog mene...:evil:
:lol:
Ti si zadržala skromnost i altruizam, prosto se pitam šta tražiš u ovakvom klubu... :dntknw: :thinking: :lol:
Krenula je tema u dobrom pravcu...Počeli ste da se ''nadmećete'' zbog mene...:evil:
:lol:
Da si pratio moje pisanije znao bi da mislim da pravi altruizam ne postoji. I da znas da sam uvredjena zbog neukazane paznje . I ne znam ni ja sta trazim ovde
Kad ti otvore klub, pratiću i tvoje pisanije. yes3 Zasad Dum ima prednost. :lol:
Dum, 'oce da nas posvadja :lol: . Ja, bre, ni rec vise da ne napisem imam, doduse, ne bas laskavu prednost :lol:
Ma kakvi da nas posvađa...To je nemoguće...:lol: Tito je poznati forumski ''zlobnik i provokator''...Ne nasedaj na njegove provokacije...:lol:Dum, 'oce da nas posvadja :lol: . Ja, bre, ni rec vise da ne napisem imam, doduse, ne bas laskavu prednost :lol:
Ma ne bi ona to. E, Sendi, jel oćeš da ti otvorim klub? :mrgreen:
Ma kakvi da nas posvađa...To je nemoguće...:lol: Tito je poznati forumski ''zlobnik i provokator''...Ne nasedaj na njegove provokacije...:lol:
MORAM DA VAS POZDRAVIM...LAKU NOĆ...UŽIVALA SAM U VAŠEM DRUŠTVU.....
:hi: :hi: :hi:
.Aha, znam . Neka, i ovde se ispaljujem i lupam, osecam se "kao kod kuce" .
Pozdrav, Dum i ne brini, latio se jalova posla