Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ti si zadržala skromnost i altruizam, prosto se pitam šta tražiš u ovakvom klubu... :dntknw: :thinking: :lol:

Da si pratio moje pisanije znao bi da mislim da pravi altruizam ne postoji. I da znas da sam uvredjena zbog neukazane paznje :beee:. I ne znam ni ja sta trazim ovde :beee:

Krenula je tema u dobrom pravcu...Počeli ste da se ''nadmećete'' zbog mene...:evil:
:lol:

E, mucak, pukla tikva, "gadno" me je "iznervirao" :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, 'oce da nas posvadja :lol: . Ja, bre, ni rec vise da ne napisem imam, doduse, ne bas laskavu prednost :lol:
Ma kakvi da nas posvađa...To je nemoguće...:lol: Tito je poznati forumski ''zlobnik i provokator''...Ne nasedaj na njegove provokacije...:lol:

MORAM DA VAS POZDRAVIM...LAKU NOĆ...UŽIVALA SAM U VAŠEM DRUŠTVU.....

:hi: :hi: :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma kakvi da nas posvađa...To je nemoguće...:lol: Tito je poznati forumski ''zlobnik i provokator''...Ne nasedaj na njegove provokacije...:lol:

MORAM DA VAS POZDRAVIM...LAKU NOĆ...UŽIVALA SAM U VAŠEM DRUŠTVU.....

:hi: :hi: :hi:

Aha, znam :roll: . Neka, i ovde se ispaljujem i lupam, osecam se "kao kod kuce" :D.

Pozdrav, Dum i ne brini, latio se jalova posla :D
.

Ma šta vam je, pravi negativac u ovoj priči je Delija. yes3 Evo danima se ne pojavljuje na forumu kako bi vam ubacio paranoju i crv sumnje (tačnije, kako bi vas okrenuo protiv mene). Perfidnim se metodama služi, nije taj nimalo naivan. :lol:

Ajde Dum, idi spavaj, počela si da Kapslokuješ od umora. :lol:

Pozz, lepo druženje na forumu posle dužeg vremena. :hi:

Natrag