Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Naravno...''Bacila'' sam se na LOTO...:lol:

Jel igraš onaj piroćanski od jednog zlatnika ili onaj ozbiljniji? :mrgreen:

I ne brini za diplomske, magistarske, masterske, doktorske disertacije na tvojim postovima, biće i toga, samo dok se malo prikupi materijala. yes3 A onda ćeš poželeti da to nisi poželela. :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ne kontate Dum.wacko2

Zna ona znanje.yes3

Vješto je prebacila pare s računa.;)

Na nevidljivi račun.:blum3:

Kao, istrošila se, nema para. Pa nema ni čašćenja, ni poklona. Nema. :acute:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jel igraš onaj piroćanski od jednog zlatnika ili onaj ozbiljniji? :mrgreen:

I ne brini za diplomske, magistarske, masterske, doktorske disertacije na tvojim postovima, biće i toga, samo dok se malo prikupi materijala. yes3 A onda ćeš poželeti da to nisi poželela. :lol:
Neću ne brini, uživaću odogovarajući i analizirajući moje postove, ali i vaše..:lol:

Igram one skuplje...od 25 gr...Evo sad mi je stigla donacija..pa ću moći ozbiljnije da se posvetim ''kocki''.Naravno i ovo je prevara isto kao i PP sanduče, al' nema veze ''ložimo'' se...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Neću ne brini, uživaću odogovarajući i analizirajući moje postove, ali i vaše..:lol:

Igram one skuplje...od 25 gr...Evo sad mi je stigla donacija..pa ću moći ozbiljnije da se posvetim ''kocki''.Naravno i ovo je prevara isto kao i PP sanduče, al' nema veze ''ložimo'' se...:lol:

Auu, stigla ti je ozbiljna zlatna donacija od cca 100 zlatnika. :lol: Ko li je bio tako široke ruke da ti pošalje toliko bogatstvo? Niko mi ne pada na pamet. :dntknw: :lol:

Edit: Evo ja ću ti poslati isto toliko, i još malo preko (ali samo malo) :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne kontate Dum.wacko2

Zna ona znanje.yes3

Vješto je prebacila pare s računa.;)

Na nevidljivi račun.:blum3:

Kao, istrošila se, nema para. Pa nema ni čašćenja, ni poklona. Nema. :acute:

Eto šta ti je čovek..Do malopre bi fin...A sad ''ujeda ko' pašče''....:lol:
Naravno da se bavim ''malverzacijama''...:lol: Pa to mi je hobi..
A i ''stisla'' sam se ...žao mi da trošim ovih 200 zlatnika...Moram nekako da ih obrnem...Čekam da mi krene ''biznis''...Da ako nahvatam neke naivne iz ovog mog KLUBA, pa da me Bog vidi...:evil:
:lol:

Auu, stigla ti je ozbiljna zlatna donacija od cca 100 zlatnika. :lol: Ko li je bio tako široke ruke da ti pošalje toliko bogatstvo? Niko mi ne pada na pamet. :dntknw: :lol:

Edit: Evo ja ću ti poslati isto toliko, i još malo preko (ali samo malo) :lol:

Neeeeeee, ne šalji mi ti ništa molim te....Od tvoje dobrote, odma me glava ''zaboli''...:lol:

Nemoj mi ništa slati, poslaću ti i ovo što imam...Samo ti nemoj da se ''latiš'' novčanika...:D :D :D

Inače, moj ''dobrotvor'' je bila Sendi...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Verovatno imas sve svoje postove uredno arhivirane :blum3: :lol:

Da li je to onaj Tito koji malocas rece da zlato kvari ljude? :beee:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Neeeeeee, ne šalji mi ti ništa molim te....Od tvoje dobrote, odma me glava ''zaboli''...:lol:

Nemoj mi ništa slati, poslaću ti i ovo što imam...Samo ti nemoj da se ''latiš'' novčanika...:D :D :D

Inače, moj ''dobrotvor'' je bila Sendi...:lol:

Nikad mi ne bi palo na pamet da je to ona. :dntknw: :lol:

E, sad pričaš kao da sam ja ti, tj. stipsa. :mrgreen: Kad je beg bio cicija? :dntknw: Poslao sam i tačka. :lol:

Verovatno imas sve svoje postove uredno arhivirane :blum3: :lol:

Da li je to onaj Tito koji malocas rece da zlato kvari ljude? :beee:

Ima sve složeno po rodu, broju i padežu. :mrgreen:

Jeste, Sendi, rekao sam da zlato ljude kvari, ali kako je Dum već kvarna to na nju ima neutralan efekat pa sam ipak poslao. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo malo da se ''otvorim''...:lol: Samo me kritikujete.....

rostilj.jpg

I nešto uz
0684-o.jpg

Natrag