- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Naravno...''Bacila'' sam se na LOTO...:lol:E pa onda si spremna na povećani rizik... pa sad trpi... :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno...''Bacila'' sam se na LOTO...:lol:E pa onda si spremna na povećani rizik... pa sad trpi... :mrgreen:
Naravno...''Bacila'' sam se na LOTO...:lol:
Neću ne brini, uživaću odogovarajući i analizirajući moje postove, ali i vaše..:lol:Jel igraš onaj piroćanski od jednog zlatnika ili onaj ozbiljniji? :mrgreen:
I ne brini za diplomske, magistarske, masterske, doktorske disertacije na tvojim postovima, biće i toga, samo dok se malo prikupi materijala. yes3 A onda ćeš poželeti da to nisi poželela. :lol:
Neću ne brini, uživaću odogovarajući i analizirajući moje postove, ali i vaše..:lol:
Igram one skuplje...od 25 gr...Evo sad mi je stigla donacija..pa ću moći ozbiljnije da se posvetim ''kocki''.Naravno i ovo je prevara isto kao i PP sanduče, al' nema veze ''ložimo'' se...:lol:
Ne kontate Dum.wacko2
Zna ona znanje.yes3
Vješto je prebacila pare s računa.
Na nevidljivi račun.:blum3:
Kao, istrošila se, nema para. Pa nema ni čašćenja, ni poklona. Nema. :acute:
Auu, stigla ti je ozbiljna zlatna donacija od cca 100 zlatnika. :lol: Ko li je bio tako široke ruke da ti pošalje toliko bogatstvo? Niko mi ne pada na pamet. :dntknw: :lol:
Edit: Evo ja ću ti poslati isto toliko, i još malo preko (ali samo malo) :lol:
Neću ne brini, uživaću odogovarajući i analizirajući moje postove, ali i vaše..:lol:
Auu, stigla ti je ozbiljna zlatna donacija od cca 100 zlatnika. :lol: Ko li je bio tako široke ruke da ti pošalje toliko bogatstvo? Niko mi ne pada na pamet. :dntknw: :lol:
Neeeeeee, ne šalji mi ti ništa molim te....Od tvoje dobrote, odma me glava ''zaboli''...:lol:
Nemoj mi ništa slati, poslaću ti i ovo što imam...Samo ti nemoj da se ''latiš'' novčanika...
Inače, moj ''dobrotvor'' je bila Sendi...:lol:
Verovatno imas sve svoje postove uredno arhivirane :blum3: :lol:
Da li je to onaj Tito koji malocas rece da zlato kvari ljude?
Nikad mi ne bi palo na pamet da je to ona. :dntknw: :lol:
Poslao sam i tačka. :lol: