Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da budem iskrena, mislim da vremenski uslovi itekako mogu uticati na psihofizičke sposobnosti čoveka.
Po meni, oktobar i novembar su meseci, kada većina populacije nije u svojoj najboljoj formi!

Nerviraju me ''teatralni ljudi''...E sad bi se neki pitali, kakvi su to ljudi?
Pa evo na primer, imate bračni par koji u rođenoj kući ''oči vadi'' ili ne govori uopšte, ali zato kada izađu van ili su u nekom društvu, oni se jednom rečju obožavaju, prava harmonija...
Stvarno umeju da iznerviraju ljudi koji pred drugima izigravaju ''dobre duše'', a u pozadini je sasvim druga priča...
Takvi me baš iritiraju...
Verujem da svako od nas sreće ovakve ''glumce''...yes3

Nerviraju me ljudi, koji misle da znaju šta ja mislim...Pogotovo, ako nešto kažem, a da nema veze sa tim ljudima..Ali su se oni nekako pronašli da je baš o njima reč...A u stvari me nervira, što misle da imaju neku važnost, kod mene...I da sve što kažem, misle da se odnosi na njih...Zanimljivo...

E, da nerviraju me raznorazni nametnuti autoriteti...Toliko me nerviraju da ih se odmah rešavam.
Odličan sam šahista, odmah matiram!

jer ovo je ''MOJ KLUB''...:lol:

Ok, jasno mi je...tvoj klub, tvoje društvo, tvoj autoritet, tvoja su pravila igre. Ako neko sme da se nervira to si ti :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Samo vi slusajte Sendi, nemate pojma u kakve "mutne rabote" ste se "uvalili" :lol:
Citam pa mi je prosto krivo sto ova tema jos ranije nije otvorena :lol:
Ma i meni je krivo...Da nije Cantone, ne biste znali koliko sam
pametna, dobra, pametna dobra, pametna, dobra....:lol:

Canotana mi je POČASNI ČLAN kiluba...yes3

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ok, jasno mi je...tvoj klub, tvoje društvo, tvoj autoritet, tvoja su pravila igre. Ako neko sme da se nervira to si ti :lol:
Tačno Death, što znači da i ja imam itekako pravo da postavljam tvoje postove ovde i da ih ''analiziram''...:lol:

Živeo Cantona :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znam da si se istrošila na sanduče. Pa si švorc. Budući da sam štedan, a ko je štedan, taj i ima, samo javi koliko ti treba.:blum3:
Od pića, a početak pivo. Kasnije će doći ona "čuvena rakija".:D:D:D
Ne trebaju mi nikakvi zlatnici samo ne pominji tu čuvenu rakiju...:lol:

Jel zbog ovoga? :blum3: :D Cantona, hvala sto to pomenu, ja se vise nisam usudjivala :D
Znala sam da ćeš to da vidiš...Još sam vešto izbegla...:lol:

Da to je posebna rakija...:lol: Kad zaradim malo zlatnika, uplatiću ti na tekući da ''ćutiš''...:lol:

Ok, ali nemoj posle da se nerviraš iako na to imaš svako pravo :lol:
Ne, ne smete da me nervirate..Čim primetite da se malo nerviram, a vi mi pošaljite neki poklon...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo jedna poklon pesma za članove KLUBA.....:)

Ne, ne morate ništa da plaćate...Ovo je od srca....

Poslednja izmena od urednika:
Natrag