Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
:D
Samo da ti kažem, da su njegov moped pronašli, ali moje sanduče je ''izgubljeno'' zauvek...:cry: :lol:
Vraćaj moje zlatooooooooo:lol:

p.s.'' mačku'' u džaku i dalje ne primam..:lol:

Mogla si jos neki isti post da pustis, da bolje docaras tugu zbog izgubljenog sanduceta + zlatnika :D
E, pa ne bi zelela da u takvom stanju vidis svoje sanduce, bolje da ne znas nista o njemu :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Samo da ti kažem Tito za ovaj komentar...Gorećeš u paklu, a ja ću to da ti sredim...:lol:

Veruj mi da nisam ni sumnjao u tvoje veze sa nečastivim. :lol: Tvoja zlatna opsesija još davno je odala tvog "poslodavca". :lol:

A ti Sendi, jel radiš za ozbiljnu ili neku Dinkićevsku firmu? Što prodajete neispravne sandučiće, nasekira mi se teta Dum. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A ti Sendi, jel radiš za ozbiljnu ili neku Dinkićevsku firmu? Što prodajete neispravne sandučiće, nasekira mi se teta Dum. :lol:

Aha, za ozbiljne radim, pocela sam da delim penzije, sa sanducicima ja nemam nista, osim da se smejem kad neko pocne da se "zali" :D . Bas sam losa :(

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mogla si jos neki isti post da pustis, da bolje docaras tugu zbog izgubljenog sanduceta + zlatnika :D
E, pa ne bi zelela da u takvom stanju vidis svoje sanduce, bolje da ne znas nista o njemu :lol:
Moram da ti kažem Sendi, da me sve više iznenađuješ..Postaješ vrlo ''domišljata''...Jasno mi je...Tebi samopouzdanje raste sa gramima zlata...A imaš ga preko 20.000 grama..Ej, a zamisli da ja imam toliko.Pa gde bi mi kraj bio....:lol:
Zato su meni i ''napravili tu caku sa sandučetom'', da mi uskrate previše samopouzdanja....:lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Veruj mi da nisam ni sumnjao u tvoje veze sa nečastivim. :lol: Tvoja zlatna opsesija još davno je odala tvog "poslodavca". :lol:
Ma kakvi, nije on meni ''poslodvac'', mi smo frendovi...Ma odoh sad da mu kažem da ''pristavi'' vatru...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Moram da ti kažem Sendi, da me sve više iznenađuješ..Postaješ vrlo ''domišljata''...Jasno mi je...Tebi samopouzdanje raste sa gramima zlata...A imaš ga preko 20.000 grama..Ej, a zamisli da ja imam toliko.Pa gde bi mi kraj bio....:lol:
Zato su meni i ''napravili tu caku sa sandučetom'', da mi uskrate previše samopouzdanja....:lol:

Ma i samu sebe iznenadjujem :D . Aha, meni samopouzdanje a tebi rapolozenje... Ne, ne mogu da zamislim gde bi ti bio kraj :D
Najzad si shvatila, zavera, moja ti, eto sta je to_keep_order

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Aha, za ozbiljne radim, pocela sam da delim penzije, sa sanducicima ja nemam nista, osim da se smejem kad neko pocne da se "zali" :D . Bas sam losa :(

Svi peru ruke od tih sandučića, kao nisu ničiji. :acute: Pa ko ih je pravio? :lol:

Ma kakvi, nije on meni ''poslodvac'', mi smo frendovi...Ma odoh sad da mu kažem da ''pristavi'' vatru...:lol:

Kaži mu da pristavi vutru, ako ima neku dobru. :lol:

Edit: E, stvarno, ova Sendi ima čak 20000 zlata, ja jedva preko 1000, ti Dum ni 500. Kapitalizam na delu. :acute: :lol:

Stvarno bi Sendi pokazala da nije onakva kakvom je većina forumaša zamišlja kad bi nam poslala po jedno 5000, jel da Dum? :D :lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Poslednja izmena:
Natrag