Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Istina, to sam čak i ja videla!:D

Pa gde ste, dragi moji?:air_kiss:
Mislim, draga Dum i mi, Dum-Dumovi ili Dum-Dumčići,
obožavaoci i članovi ovog uvaženog kluba! :lol:

Pozdrav Mars ;)
Vidiš da je sa Dum veoma teško izaći na kraj, postala je nemoguća otkad je dobila svoju temu..mislio sam da će se zadovoljiti pesmom ali njoj izgleda nikad nije dosta :lol:

Ako u sebi vidiš moju mudrost, a u meni gnev, ond neće da valja...:lol: Ostaćeš bez prebijenog ''cvonjka'', jer kad se ''razgnevim'', ostaćeš na prosjačkom štapu...Cilj, ne bira sredstvo...:lol:

Evo, tu smo...Mi koji rano ustajemo, ranije i izlazimo u grad tj. na forum:lol:
E Mars, baš mi je drago da te vidim...:air_kiss:, ti si mi ko cvet među ovim ''koprivama''....:lol:

Znam Dum sve mi je jasno, ti kad kreneš ne znaš da staneš, valjda ćeš jednom biti zadovoljna tj zaraditi dovoljno :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znam Dum sve mi je jasno, ti kad kreneš ne znaš da staneš, valjda ćeš jednom biti zadovoljna tj zaraditi dovoljno :lol:
E moj Death, nikad nije dovoljno...''Šmekam'' te tvoje zlatnike, još odavno...Pokušavam da ti nađem slabu tačku... Ne znam na šta ''padaš''...:lol:
Džaba pominješ neke pesmice, ako očekuješ da o tebi smislim neku, ne vredi...Stao mi mozak, samo o zlatu mislim...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Evo, tu smo...Mi koji rano ustajemo, ranije i izlazimo u grad tj. na forum:lol:
E Mars, baš mi je drago da te vidim...:air_kiss:, ti si mi ko cvet među ovim ''koprivama''....:lol:

Ma kakav si mi ti obožavatelj, ni 100 grama kafe mi nisi doneo Gde ćeš bre u posetu, bez poklona...:lol:

Čekaj, bre Dum!telephone Kud žuriš?:dntknw: Možda ti San nosi zlato a to se ne pokazuje javno!:acute:

Evo i ja sam ustala, mislim, izašla! Što volim kad kažeš da sam cvet!:D
Svi će biti ljubomorni...:D I Sendi, i drug Titooooo, i Delija...:blum3::lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E moj Death, nikad nije dovoljno...''Šmekam'' te tvoje zlatnike, još odavno...Pokušavam da ti nađem slabu tačku... Ne znam na šta ''padaš''...:lol:
Džaba pominješ neke pesmice, ako očekuješ da o tebi smislim neku, ne vredi...Stao mi mozak, samo o zlatu mislim...:lol:

Ma ne padam ni na šta ja sam ozbiljan momak :lol:

Ne očekujem pesmicu...znam da ne bi smislila dok ti ne platim, toliko se razumemo :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Čekaj, bre Dum!telephone Kud žuriš?:dntknw: Možda ti San nosi zlato a to se ne pokazuje javno!:acute:

Evo i ja sam ustala, mislim, izašla! Što volim kad kažeš da sam cvet!:D
Svi će biti ljubomorni...:D I Sendi, i drug Titooooo, i Delija...:blum3::lol:
Ako će svi biti ljubomorni...Baš te briga...Mada ima nešto dobro za njih, jer....''neće grom u koprive''...:lol:
Ne znam sad, koliko je za radovanje to što si ti cvet...:lol:

P.S..Pojavio se neki Titus Pullus...Da to nije neki bliži rod našeg druga Tite...:lol:

Ma ne padam ni na šta ja sam ozbiljan momak :lol:

Ne očekujem pesmicu...znam da ne bi smislila dok ti ne platim, toliko se razumemo :lol:
E što volim, što se razumemo...:lol:
Mogu ti pokloniti, stih ili dva...Neće mnogo da te košta...Hiljadarka...Pa vidi kol'ko imaš zlata...Nećeš ni osetiti, a učinićeš neko dobro delo...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E što volim, što se razumemo...:lol:
Mogu ti pokloniti, stih ili dva...Neće mnogo da te košta...Hiljadarka...Pa vidi kol'ko imaš zlata...Nećeš ni osetiti, a učinićeš neko dobro delo...:lol:

Ma nema šanse, otkad si se potpuno posvetila parama tj otkad sve gledaš kroz pare i zlato naravno...loše bi to ispalo...neka komercijala a to nije to :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma nema šanse, otkad si se potpuno posvetila parama tj otkad sve gledaš kroz pare i zlato naravno...loše bi to ispalo...neka komercijala a to nije to :lol:
A znaš da može sada da te ''bije'' maler..Ne valja se na ''sirotinji'' dokazivati...:lol:

Evo, poklanjam vam svima ovu pesmu...Nemoj posle da kažete kako je Dum ''materijalista bez duše'' yes3
(Ovo su, samo mali trenuci moje slabosti :lol:)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ako će svi biti ljubomorni...Baš te briga...Mada ima nešto dobro za njih, jer....''neće grom u koprive''...:lol:
Ne znam sad, koliko je za radovanje to što si ti cvet...:lol:

P.S..Pojavio se neki Titus Pullus...Da to nije neki bliži rod našeg druga Tite...:lol:

Neće valjda grom baš u mene...:dntknw: Pored tolikih...:vorred:
Ne znam da l' su rod, samo znam da je naš drug Titoooo jedinstven, bre!:D

Nego, ne bi valjda Death-u naplatila stih-dva?:???: Pa mi smo naši!yes3
I još da ti kažem, nema Death slabu tačku, džaba tražiš!yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Hvala Dum, baš si srce :give_rose:

Evo tebi jedna pesmica, da ostaneš...prisebna :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Neće valjda grom baš u mene...:dntknw: Pored tolikih...:vorred:
Ne znam da l' su rod, samo znam da je naš drug Titoooo jedinstven, bre!:D

Nego, ne bi valjda Death-u naplatila stih-dva?:???: Pa mi smo naši!yes3
I još da ti kažem, nema Death slabu tačku, džaba tražiš!yes3
Me neće ''u tebe grom'', taman posla...Ti si među ''koprivama'', ne brini...:lol:

Naravno, da je naš Tito jedinstven...yes3

Naravno da Death ima slabu tačku...Škrt je :lol:

Hvala Dum, baš si srce :give_rose:

Evo tebi jedna pesmica, da ostaneš...prisebna :lol:

Imam i ja za tebe pesmicu...Isto je tako ''žestoka''..Pa da ne menjamo autora...:lol:

p.s. naravno, ovo je šala, samo mi je došlo ko 1 na 10...yes3 :lol:

Natrag