Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav svima. :hi:

Pozdrav ;)

ali ga potpuno shvatam,

Pa, da, slicni shvataju jedni druge, samo ja to nikako da razumem u vasem odnosu a Tito nikako da mi objasni :D. I, da, jesi li postovao sve kako smo te savetovali da se tamo ponasas? :D

E, bre, Dum, jesi sigurna da nisi mozda zaboravila neku izreku o tome kako si "svorc"? A i sta ce ti zlatnici i pare, znas kako kazu, nije sirotinja onaj ko malo ima nego onaj ko mnogo zeli a mi znamo da ti nisi takva i da ti jedno "hvala" znaci vise nego svi zlatnici :roll:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, bre, Dum, jesi sigurna da nisi mozda zaboravila neku izreku o tome kako si "svorc"? A i sta ce ti zlatnici i pare, znas kako kazu, nije sirotinja onaj ko malo ima nego onaj ko mnogo zeli a mi znamo da ti nisi takva i da ti jedno "hvala" znaci vise nego svi zlatnici :roll:
Pa da je tako Sendi, kako ti kažeš svi bi umesto plate dobijali po ''hvala''...Ali nije tako, od hvala se ne živi...Znači, ništa nije važno osim zlata...:lol:

Nego da te pitam Sendi, da li ti misliš da je Delija malo ljubomoran na mene, što sam ja sada malo više došla do izražaja od njega..:mrgreen: :lol: Mada znam da ga nije bilo neko vreme, i da će on sve to da nadoknadi..Dva tri dana je dovoljno da ''veliča'' sebe, pa da se vrati na svoj ''tron''...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav ;)

Pa, da, slicni shvataju jedni druge, samo ja to nikako da razumem u vasem odnosu a Tito nikako da mi objasni :D. I, da, jesi li postovao sve kako smo te savetovali da se tamo ponasas? :D

Ne znam šta ste me to savetovali. :dntknw: Ja i Tito nismo isti. yes3 On je neko ko voli da bljuje laži, meni su istina i pravda na prvom mestu, ja imam svoje mišljenje, a on ga formira ''kako vetar duva'', on je jedan od najgorih forumaša, a ja jedan od najboljih. :D Ko drugačije kaže, kleveće i laže. :lol:

Dum, nisam ljubomoran na tebe, vreme je da neko preuzme štafetnu palicu od mene, što se tiče popularnosti. :mrgreen:

Ju-hu-hu...Delija je opet tu. :yahoo:

U bre Dum, pa ne moraš baš toliko da se raduješ. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nego da te pitam Sendi, da li ti misliš da je Delija malo ljubomoran na mene, što sam ja sada malo više došla do izražaja od njega..:mrgreen: :lol: Mada znam da ga nije bilo neko vreme, i da će on sve to da nadoknadi..Dva tri dana je dovoljno da ''veliča'' sebe, pa da se vrati na svoj ''tron''...:lol:

Dolazite vi do izrazaja pa kako god da se okrene, mrtva trka :roll:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dolazite vi do izrazaja pa kako god da se okrene, mrtva trka :roll:
Nemoj tako...Ja sam ''izraženija''....:lol:
Nemoj biti skromna, hajde reci, da sam ja više ''popularna od Delije''...............ako smeš...:lol:

Najslađa Dum, posvetio sam ti jednu divnu pesmu koju sam osmislio na obali mora, ali ne mogu sada da ti je kažem, smeta mi ''labudica'', mnogo je ljubomorna...

Važi, sačekaću da ona ode...pa mi posle saopšti...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nemoj biti skromna, hajde reci, da sam ja više ''popularna od Delije''...............ako smeš...:lol:

Sendi, nemoj ovo ni slučajno da kažeš. Ti znaš da imaš sve moje simpatije, a ako budeš rekla da sam popularniji od Dum, imaćeš i moje divljenje. :mrgreen:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Važi, sačekaću da ona ode...pa mi posle saopšti...:lol:
Evo odmah. yes3
Dok na obali mora razmišljam o Dum
njoj je slava pomutila razum
Znam kada me vidi da joj je mnogo milo
pamtim njene reči: Bogu se molimo, Deliju volimo. :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sendi, nemoj ovo ni slučajno da kažeš. Ti znaš da imaš sve moje simpatije, a ako budeš rekla da sam popularniji
Evo, ja ću da ti kažem da si popularniji od mene, a ti da mi uplatiš neki zlatnik....:lol:

Ja nisam imala mira u tvome odsustvu,
patila sam i nadala se tvom prisustvu,
o Bože hvala ti, došao je Delija,
sada mi je srce puno i mnogo sam veselija....

E, a sad daj ''zlatnike''....:lol: Pa ne misliš valjda da je ovo emotivna pesma....Ovo je samo za ''nastup''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A šta tek reći za onog je*ivetra Tita Pula, čovek podebljao svoj nik. :mrgreen: Znao sam oduvek da ima manijakalnu želju za pubertetskim isticanjem, ali ga potpuno shvatam, dosta je i njemu epizodnih uloga na forumu. :mrgreen:

Pa gde si Delija, raskale stari? :lol: Ma to tvoja drugarica, a moja teta Dum htela da mi doskoči nakon što sam joj darovao titulu (uopšte nije originalna) :mrgreen: , a u stvari samo je sebe zeznula jer sad nema ni 500 zlatnika. :lol:

Pozdrav ;)

Pa, da, slicni shvataju jedni druge, samo ja to nikako da razumem u vasem odnosu a Tito nikako da mi objasni :D.

Ne razumeš ti to. :blum3: :mrgreen:

Aj se kladimo da mu ne treba ni 2-
3 dana. :lol:

Ja i Tito nismo isti. yes3 On je neko ko voli da bljuje laži, meni su istina i pravda na prvom mestu, ja imam svoje mišljenje, a on ga formira ''kako vetar duva'', on je jedan od najgorih forumaša, a ja jedan od najboljih. :D Ko drugačije kaže, kleveće i laže. :lol:

Laži su oružje kojim se služi Delija
i njegov idol Vladan Tegeltija. :lol:

Natrag