Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo, ja ću da ti kažem da si popularniji od mene, a ti da mi uplatiš neki zlatnik....:lol:

Ja nisam imala mira u tvome odsustvu,
patila sam i nadala se tvom prisustvu,
o Bože hvala ti, došao je Delija,
sada mi je srce puno i mnogo sam veselija....

E, a sad daj ''zlatnike''....:lol: Pa ne misliš valjda da je ovo emotivna pesma....Ovo je samo za ''nastup''...:lol:

Zlatnike nemam, a nemam ni evriće, al mogu da ti kažem, da si božansko biće.smile3 :mrgreen:

Pa de si Tito je*o te patak. :mrgreen: Vidim da si i danas pun kokainske, pardon, pozitivne energije.:mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa gde si Delija, raskale stari? :lol: Ma to tvoja drugarica, a moja teta Dum htela da mi doskoči nakon što sam joj darovao titulu (uopšte nije originalna) :mrgreen: , a u stvari samo je sebe zeznula jer sad nema ni 500 zlatnika. :lol:
Lažeš bre ''ko pašče''...:lol:
Prvo si ti mene ''podvukao'', pa sam ja tebe ''podebljala'', pa si ti meni poklonio titulu, pa sam je ja malo korigovala...I plus si mi poklonio neki zlatnik da mi se nađe...Velikodušno...I sad me pomalo grize savest zbog tebe...Iskreno..Ali sam se te večeri dobro zabavila..I vredelo je svakog prebijenog zlatnika...yes3
E sad pokušavam da ''obradim'' Deatha, da se ''očešem'' za neki zlatnik...Al' tvrd je na ''novčaniku''...:lol: Ne ide mi baš :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Zlatnike nemam, a nemam ni evriće, al mogu da ti kažem, da si božansko biće.smile3 :mrgreen:

Pa de si Tito je*o te patak. :mrgreen: Vidim da si i danas pun kokainske, pardon, pozitivne energije.:mrgreen:

Ja sam tu skoro uvek, a tebe nema k'o SOS kanala na kablovskoj. :lol: Moram da ti kažem, Dum je bila k'o puštena s lanca dok te nije bilo, ponašala se maksimalno raskalašno, a mislim da je to sve zbog toga što si joj jako nedostajao. yes3 :D

Lažeš bre ''ko pašče''...:lol:
Prvo si ti mene ''podvukao'', pa sam ja tebe ''podebljala'', pa si ti meni poklonio titulu, pa sam je ja malo korigovala...I plus si mi poklonio neki zlatnik da mi se nađe...Velikodušno...I sad me pomalo grize savest zbog tebe...Iskreno..Ali sam se te večeri dobro zabavila..I vredelo je svakog prebijenog zlatnika...yes3
E sad pokušavam da ''obradim'' Deatha, da se ''očešem'' za neki zlatnik...Al' tvrd je na ''novčaniku''...:lol: Ne ide mi baš :lol:

Delija, ja sam ti dao siže, "hajlajt" priče, a Dum krenula od Kulina bana. :lol:

P.S. A zaboravila si loto listiće... :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja sam tu skoro uvek, a tebe nema k'o SOS kanala na kablovskoj. :lol: Moram da ti kažem, Dum je bila k'o puštena s lanca dok te nije bilo, ponašala se maksimalno raskalašno, a mislim da je to sve zbog toga što si joj jako nedostajao. yes3 :D
Vidim da si tu, a vidim da si se upustio u trku za najpopularnijeg forumaša. Deluješ mi kao konj koji nezadrživo grabi na čelo trke. :lol: Reci mi samo, je l' Dum i dalje doživljava zbog tebe šokove i stresove? :lol:

Znam ja da Dum voli kilometaske postove, nadam se samo da će joj popularnost potrajati, jedino ako ne ''propadne zbog njene prevelike dobrote''. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Delija, ja sam ti dao siže, "hajlajt" priče, a Dum krenula od Kulina bana. :lol:

P.S. A zaboravila si loto listiće... :lol:
E da, ja sam tebi poklonila i Loto listić verovatno ''nedobitni''....Neće me ovde ''šara'' nikako....:lol:
Primetila sam da imam dosta evra i sad se sekiram, kako i to da ''slistim''...Mislim, ne znam čemu oni služe...Moram se malo pozabaviti time...:lol:

Moram da idem...Ustajem rano...Pozdravljam vas...

:hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vidim da si tu, a vidim da si se upustio u trku za najpopularnijeg forumaša. Deluješ mi kao konj koji nezadrživo grabi na čelo trke. :lol: Reci mi samo, je l' Dum i dalje doživljava zbog tebe šokove i stresove. :lol:

Sva se istraumirala, zato je željno čekala da se ti vratiš, ceni da će s tobom lakše izaći na kraj. :mrgreen:

E, Dum, pa što kriješ svoju drugu temu od nas? :dntknw:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidim da si tu, a vidim da si se upustio u trku za najpopularnijeg forumaša. Deluješ mi kao konj koji nezadrživo grabi na čelo trke. :lol: Reci mi samo, je l' Dum i dalje doživljava zbog tebe šokove i stresove. :lol:
Ne nisam doživljavala ''šokove i stresove'', bila sam sve vreme na ''bensedinu'', pa nisam ni ja neiskusna...:lol: Znam ja s'kim imam posla...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Laku noć, Dum, bežiš sad u offline gledanje foruma i smišljanje odgovora za sutra. :blum3:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sva se istraumirala, zato je željno čekala da se ti vratiš, ceni da će s tobom lakše izaći na kraj. :mrgreen:

E, Dum, pa što kriješ svoju drugu temu od nas? :dntknw:

Sa mnom lakše izlazi na kraj
ja se njoj divim to znaj
nedostajao sam joj kao žednom vode
čim tebe vide, morala je da ode. :lol:

Laku noć Dum. :hi:

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ne nisam doživljavala ''šokove i stresove'', bila sam sve vreme na ''bensedinu'', pa nisam ni ja neiskusna...:lol: Znam ja s'kim imam posla...

Imaš posla sa potencijalno agresivnim ludakom. :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Natrag