Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nije neobično da pacijent posle par tretmana "utripuje" da je stručan da nekome postavi dijagnozu. :roll:

Kakvu ženu imaš, jes da te blati na svakom koraku, al' ostala je uz tebe kad ti je bilo najteže. :lol:

Tebi je lako postaviti dijagnozu, ne treba ni biti klinički psiholog, pa da čovek shvati da sa tobom nešto nije u redu, malo, malo, pa ti u glavi prdne neka kretenska glupost. :roll:

Tito, jel' se to tebi sviđa Sendi., primećujem znake ljubomore sa tvoje strane na moj i njen odnos na forumu. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tebi je lako postaviti dijagnozu, ne treba ni biti klinički psiholog, pa da čovek shvati da sa tobom nešto nije u redu, malo, malo, pa ti u glavi prdne neka kretenska glupost. :roll:

Tito, jel' se to tebi sviđa Sendi., primećujem znake ljubomore sa tvoje strane na moj i njen odnos na forumu. :lol:

Dobar dan, moje ime je Delija 10, idem u šesti razred specijalne škole "Laza Lazarević for kids".:roll:

Pa ja sam vas "spojio", da sam bio ljubomoran "otpisao" bih vašu vezu još tamo negde oko tristote epizode. :lol: Ovako, ostajete zajedno do samog kraja.:beee:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobar dan, moje ime je Delija 10, idem u šesti razred specijalne škole "Laza Lazarević for kids".:roll:

Pa ja sam vas "spojio", da sam bio ljubomoran "otpisao" bih vašu vezu još tamo negde oko tristote epizode. :lol: Ovako, ostajete zajedno do samog kraja.:beee:

Pazi budalu, sad je počeo da se predstavlja kao Delija 10, ako mali, nastaviš i dalje da ideš u toj školi, ipak ja nisam daleko od istine kad te nazivam ludakom. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi u tebi kao da se uvukao neki zloćasti virus, koji te zeza i tera da govoriš ono, što tako ne misliš. :lol:

"Padezu", ionako su svi navikli da lupam i na moje cesto pominjane bisere, nego ti nemoj da govoris/pises onako kako mislis, bilo bi glupo da ti zbog padeza padne slava :lol:

Potvrđuje moju tezu o nivou humora ravnom šestaku "specijalcu". :lol: :lol:

Tito, nisam sigurna da li hoces da posvadjas ova dva "srecna bracna druga" ali si me zadnjim postovima slatko nasmejao. Eto i tebi odgovora kako imam strpljenja za osobe sa specijalnim potrebama, u ovom stadijumu su bas zanimljivi :lol:

Eh, da, hvala za orden, trenutno nemam zahvalnice pa moram ovako :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Potvrđuje moju tezu o nivou humora ravnom šestaku "specijalcu". :lol: :lol:

to_clueto_clue

P.S. Prelako mi da te zezam. :lol:

Puko si, sam si kriv jer mi se nameštaš na zicer. :lol: Što se tiče tvog humora, ti si jedan od onih morona koji se smeju i na stvari koji nisu smešne, voliš stočarsko sprdanje, krcat si nekim džiberskim i dripačkim fazonima kojima svakodnevno bombarduješ ovaj forum. :lol: A to da me zezaš, pa to uvek napišeš kad krenem da te je*em u šuplju tikvu, verovatno da bi sebe tešio. :lol:

"Padezu", ionako su svi navikli da lupam i na moje cesto pominjane bisere, nego ti nemoj da govoris/pises onako kako mislis, bilo bi glupo da ti zbog padeza padne slava :lol:

Tito, nisam sigurna da li hoces da posvadjas ova dva "srecna bracna druga" ali si me zadnjim postovima slatko nasmejao. Eto i tebi odgovora kako imam strpljenja za osobe sa specijalnim potrebama, u ovom stadijumu su bas zanimljivi :lol:

Eh, da, hvala za orden, trenutno nemam zahvalnice pa moram ovako :D

Sendi, namerno sam to uradio da vidim da li ćeš da provališ. yes3 I pošto si zbunjive prirode, siguran sam da si to provalila posle dugog razmišljanja. stink.

Tvoja i Tiotova ljubav na forumu je idilična. stink. Primetio sam da u večernjim časovima volite da časkate i ogovarate forumaše na nivou seoskih dokonih žena. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, namerno sam to uradio da vidim da li ćeš da provališ. yes3 I pošto si zbunjive prirode, siguran sam da si to provalila posle dugog razmišljanja. stink.

Tvoja i Tiotova ljubav na forumu je idilična. stink. Primetio sam da u večernjim časovima volite da časkate i ogovarate forumaše na nivou seoskih dokonih žena. :lol:

Pa bas toliko i nisam zbunjena a i nemam naviku da razmisljam dok citam tvoje postove, malltretiram mozak za dzabe... :bafghjd:

E, sa ovim se slazem, na koji smo mi nivo "spali" kad časkamo o tebi pored toliko drugih stvari :???:.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
1) Ograđujem se od duhovitosti (da me ne bi neki tamo šabani napadali da nisam duhovit).
2) Predlažem da Deliju niko nikad više ne zajebava, jer on ne ume civilozovano da prihvati to, već se okreće primitivizmu.
3) Sendi, otpada tvoja želja da spavaš celu seriju, jer onda ne bi mogla da počiniš sve te zločine i da pogineš 60 puta.
4) Delija, ti valjda treba meni da budeš uzor. Osim što ponekad spevaš neku pesmicu, nisi ni za šta. Ne smem, sramota me, da kažem čiji sam kad me pitaju.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ljudi, kako ja nisam nikad ''na pravom mestu i u pravo vreme''...Ma jel' to neki ''trougao'' u pitanju...?Ma kakva serija, ovo je bolje...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
3) Sendi, otpada tvoja želja da spavaš celu seriju, jer onda ne bi mogla da počiniš sve te zločine i da pogineš 60 puta.

Gresis, moja zelja da prespavam seriju raste :lol:

Ljudi, kako ja nisam nikad ''na pravom mestu i u pravo vreme''...

Ma mene ne cudi kako se ti nikad ne nadjes "na pravom mestu u pravo vreme", cudi me da nema Delije s obzirom da nam je caskanje na nivou seoskih dokonih zena :lol:

Imam zahvalnice :D:D

Natrag