Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Biću tvoj konj, da si carica radosno kličem
ajde maco moja, fijukni me tvojim bičem. :lol:
Bože sačuvaj, ti nisi ''normalan''....:D
A pa nisam znala, ja sam mislila da voli Seku Aleksić...
Evo jednog dela pesme, posvećene njoj.......

Ti si moj san, ti si moj mir,
a ponajviše si moj aspirin....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Bože sačuvaj, ti nisi ''normalan''....:D
A pa nisam znala, ja sam mislila da voli Seku Aleksić...
Evo jednog dela pesme, posvećene njoj.......

Ti si moj san, ti si moj mir,
a ponajviše si moj aspirin....:lol:

Voli taj da sluša takve gologuze torokuše. stink. Siguran sam da voli i tv Pink, koja neguje budale, kako se ponaša, tamo bi se savršeno uklopio. :lol:

Pozdrav do sledećeg druženja. :hi:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Bu!!! Jeste se štrecnuli! Priznajte! :lol:
A tek mene što niste očekivali!:???:

Dobar jutar !!!:give_r::give_r:
Možemo pristupiti porodičnom ispijanju kafe! Kako se radujem!!!:dance2::D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Bu!!! Jeste se štrecnuli! Priznajte! :lol:
A tek mene što niste očekivali!:???:

Dobar jutar !!!:give_r::give_r:
Možemo pristupiti porodičnom ispijanju kafe! Kako se radujem!!!:dance2::D
Pozdrav Mars :hi:
Pa jesmo se malo ''becnuli'':lol:

I ja sam uživala u brzom i lakom postovanju....
Naravno, kafu pijemo večeras ili ujutru...Sada moram da idem....

Pozdrav i ''umetniku'' Deliji :hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Znam da me niste očekivali da banem

Pozdrav :hi:
Jesmo te ocekivali al' se nismo nadali da ces bas tako brzo da se vratis wacko2

Ozeni me babo moj
zenom kakve nigde nema
joj, joj, joj

:lol: [/QUOTE]

Vidi, Delija, malo mi je cudno da takvo celjade iskonske lepote ( tvoje reci) zeni otac, ipak si ti pod nekom "falinkom" :???: . Kad ti "jauces" kako li je tek tvojoj zeni :blum3:

Jeste da ima veliku želju da bude popularna, i kako je krenula sigurno će to postati na kukovo leto. :lol:

Ih, tiha voda roni breg + "konkurencija nikakva", samo se ti busaj tu po forumu :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I jednu stvar iz mog rodnog kraja (nemoj da neko nije preslušao spot, propitaću vas reči...:lol:)....Tito, znam koliko se ti raduješ zbog ovih izvođača, ali ova stvar je The best....stink.

Vidi se Dum koliko ti pratiš "fabulu radnje", ja sam rekao da ne mogu da podnesem one "Svadbarske, Ganci, nabijem_ti_trubu_u_uvo, varijante" sa izlizanim "hitovima". :lol: Ovo je već "kulturica", jasno je da je vrhunski orkestar u pitanju, i jako lepa stvar, sviđa mi se. yes3

Nego, to je digresija, a tema je tvoj kafanski život o kome do pre par dana ništa nismo znali. yes3 A možda si se propila zbog narušenih odnosa na poslu. :lol:

Sendi, moram da ti odam priznanje i uručim orden za hrabrost, strpljenje i toleranciju prema osobama sa posebnim potrebama. yes3 Zaista si bila u pravu da ovaj tvoj muž priča priče bez ikakvog značenja (i smisla). :lol: Kako si bre mogla tol'ke godine s takvim čovekom da provedeš, ostaće misterija. Ali eto, isplatilo se, orden je tvoj. stink.

1183orden.jpg

Delija, pa rekoh ti da ne žuriš, da svratiš za godinu, dve, bez žurbe... :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sendi u tebi kao da se uvukao neki zloćasti virus, koji te zeza i tera da govoriš ono, što tako ne misliš. :lol:

A evo doš'o je i naš scenarista, prelivoda, balanser, malo tamo, malo vamo. stink. Ćovek je izvitoperene svesti, pa ne može neke stvari da shvati, stalno ima neke lomove u glavi, al' se nadam da će jednog jutra da se probudi normalan. yes3 :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sendi u tebi kao da se uvukao neki zloćasti virus, koji te zeza i tera da govoriš ono, što tako ne misliš. :lol:

A evo doš'o je i naš scenarista, prelivoda, balanser, malo tamo, malo vamo. stink. Ćovek je izvitoperene svesti, pa ne može neke stvari da shvati, stalno ima neke lomove u glavi, al' se nadam da će jednog jutra da se probuditi normalan. yes3 :lol:

Moraš na još jedan "tretman" preko Jadrana, vidi se napredak, ali daleko je to od normalnosti.:roll:

Pa de si druže, papučiću stari, žena te ocrnela dok nisi bio tu, nadam se da takve stvari više nećeš da dozvoliš. :beee:

Dal' je i kod vas ovakva situacija? :roll:

1806137t3agi.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Moraš na još jedan "tretman" preko Jadrana, vidi se napredak, ali daleko je to od normalnosti.:roll:

Pa de si druže, papučiću stari, žena te ocrnela dok nisi bio tu, nadam se da takve stvari više nećeš da dozvoliš. :beee:

Da ima neka psihijatrijska provera na forumu, ti sigurno ne bi ovde piskarao, tebi je potreban jedan duži psihoterapeutski tretman. :roll:

Ako je, ne zameram. yes3 Može i da me vara, ja se njoj divim, jer za lapsuse ima dara. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Da ima neka psihijatrijska provera na forumu, ti sigurno ne bi ovde piskarao, tebi je potreban jedan duži psihoterapeutski tretman. :roll:

Ako je, ne zameram. yes3 Može i da me vara, ja se njoj divim, jer za lapsuse ima dara. :lol:

Nije neobično da pacijent posle par tretmana "utripuje" da je stručan da nekome postavi dijagnozu. :roll:

Kakvu ženu imaš, jes da te blati na svakom koraku, al' ostala je uz tebe kad ti je bilo najteže. :lol:

Natrag