Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
mora mnogo da se potrudi, ako hoće da mu se sin privoli. E, jeste!

Jeste, Beljo, i verujem da ce da se potrudi nego mora prvo sam sebe da spozna a to mu slabije ide, kao sto rece Tito, valjda sto spoznaja ima veze sa razumom :lol:

Ej, a pazi sad ovo....Mars uleće kamionom...gazi sve redom...ti spavaš...Onda, Blokus upada u kamion kidnapuje Mars...ti spavaš....Delija ''ljubi sina''....ti spavaš bar 10 minuta:lol:

Ajd' ti prespavaj Mars i ono cudo ( koje misli da ume da vozi... ). Moze al' jedino anesteziju da mi date, cak bih vam bila i zahvalna :lol:
Ama dokle vise da ponavljam da scene sa Deijom necu da prespavam, najzanimljivije delove da propustim :ludd/:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Moze al' jedino anesteziju da mi date, cak bih vam bila i zahvalna :lol:
Ama dokle vise da ponavljam da scene sa Deijom necu da prespavam, najzanimljivije delove da propustim :ludd/:
Dobro, evo kako ćemo: budi budna prvu epizodu, kad on pada s konja i lomi se, pa onda zaspi i spavaj nekih 400 epizoda, kad se očekuje moj i njegov susret - Uspavana sendi.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro, evo kako ćemo: budi budna prvu epizodu, kad on pada s konja i lomi se, pa onda zaspi i spavaj nekih 400 epizoda, kad se očekuje moj i njegov susret - Uspavana sendi.
To ne dolazi u obzir...Onda će nam serija biti ispunjena samo sa Sendi..., a to je malo previše...Eto, naprimer moram se i ja ponekad pojaviti, ako ništa drugo, a ono kad budim Sendi...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
To ne dolazi u obzir...Onda će nam serija biti ispunjena samo sa Sendi..., a to je malo previše...Eto, naprimer moram se i ja ponekad pojaviti, ako ništa drugo, a ono kad budim Sendi...:lol:
Ti se pojavljuj povremeno da je pokriješ, pošto je nemirna dok spava i stalno joj spada ćebe. Nemoj da je budiš, neka je nek spava, živa duša.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Može, al' da platiš...Pa ne možeš ti scenarij da menjaš kako ti hoćeš....Sve košta u životu, a ti vidi da li je to vredno tvog ''honorara''...:lol:

Odakle sad da ti platim? Cak i da hocu... :lol:

Eto, naprimer moram se i ja ponekad pojaviti, ako ništa drugo, a ono kad budim Sendi...:lol:

Ovo zvuci tako romanticno i taman se raznezih kad vidim Dum se nudi da me budi wacko2( rimuje se :D ). E, hocu princa na belom konju samo nemojte da mi saljete "onoga" iz prve epizode :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Odakle sad da ti platim? Cak i da hocu... :lol:

Ma ja sam znala da ovde ne može baš sve da bude savršeno...Eto, fali zlato....:lol:
Ovo zvuci tako romanticno i taman se raznezih kad vidim Dum se nudi da me budi wacko2( rimuje se :D ). E, hocu princa na belom konju samo nemojte da mi saljete "onoga" iz prve epizode :lol:
Ej, valjda si shvatila da ''prinčevi na belom konju ne postoje'', to je samo u bajkama...yes3
Ovo je samo serija i pomiri se sa tim da je u ponudi samo Delija...(jao, kako će da naraste ko'' kvasac'', kada vidi ovo)....
Nešto sam razmišljala da Delija glumi tri različite uloge, malo je za njega jedna uloga...Ne može on u jednoj ulozi da se ''izrazi''...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma ja sam znala da ovde ne može baš sve da bude savršeno...Eto, fali zlato....:lol:

Nista, uvek mozemo da ukrademo ( Beljo, obrati paznju, ti si se dobrovoljno javio da hoces da krades automobile, prekvalifikuj se i predji na kamione ) od Mars kamion, nece ona ni da primeti :lol:

Ej, valjda si shvatila da ''prinčevi na belom konju ne postoje'', to je samo u bajkama...yes3
Ovo je samo serija i pomiri se sa tim da je u ponudi samo Delija...(jao, kako će da naraste ko'' kvasac'', kada vidi ovo)....
Nešto sam razmišljala da Delija glumi tri različite uloge, malo je za njega jedna uloga...Ne može on u jednoj ulozi da se ''izrazi''...:lol:

Ne, nisam jos uvek shvatila da ne postoje a ti mozes malo suptilnije to da mi kazes, nisi samo ti emotivne prirode :ludd/:
Jadan moj "muz", pa valjda se i on pita nesto :lol:
E, za njega malo ali zato za ostale i previse, dovoljno se "izrazava" on. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne, nisam jos uvek shvatila da ne postoje a ti mozes malo suptilnije to da mi kazes, nisi samo ti emotivne prirode :ludd/:
Ej, izvini molim te...nisam znala koliko te to pogodilo....Ujedno se izvinjavam i ''prinčevima''...:lol:
Jadan moj "muz", pa valjda se i on pita nesto :lol:
E, za njega malo ali zato za ostale i previse, dovoljno se "izrazava" on. :lol:
Ne, tvoj ''muž'' se ne pita ništa...Tu je scenarista koji je sve lepo osmislio i ukrasio....yes3
Mislim da je najbolje pre nego što se krene sa serijom, da se napravi jedan dokumentarac o Deliji...Mislim da bi on to najviše voleo....:lol:

:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ej, izvini molim te...nisam znala koliko te to pogodilo....Ujedno se izvinjavam i ''prinčevima''...:lol:

Ne, tvoj ''muž'' se ne pita ništa...Tu je scenarista koji je sve lepo osmislio i ukrasio....yes3
Mislim da je najbolje pre nego što se krene sa serijom, da se napravi jedan dokumentarac o Deliji...Mislim da bi on to najviše voleo....:lol:

:hi:

Sto su princevi pod navodnicima? :lol: ( mozda nam ovo nije trebalo :???: )
Jeste, bas je lepo osmislio, posebno cu da mu zahvalim zbog toga. Jedino mi se dopada sto se Delija nista ne pita :lol:
Ja mislim da on sam u "ilegali" radi o sebi dokumentarac, samo za svoju dusu. Znas da je nepoverljiv i paranoican kad drugi pisu o njemu :lol:

Pozdrav :hi:

Natrag