Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ne, tvoj ''muž'' se ne pita ništa...Tu je scenarista koji je sve lepo osmislio i ukrasio....yes3

Na svuopštu radost, jer bi u suprotnom ovo bila monodrama.

Sto su princevi pod navodnicima? :lol: ( mozda nam ovo nije trebalo :???: )
Jeste, bas je lepo osmislio, posebno cu da mu zahvalim zbog toga. Jedino mi se dopada sto se Delija nista ne pita :lol:
Ja mislim da on sam u "ilegali" radi o sebi dokumentarac, samo za svoju dusu. Znas da je nepoverljiv i paranoican kad drugi pisu o njemu :lol:
Da, kad na kraju bude izlazio spisak cast and crew, pisaće samo jedno ime - 10, Delija.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Znam da me niste očekivali da banem ali morao sam da se vratim. Pozdrav svima a posebno Dum i njenom kraju :hi:(uživaću ovih dana uz pršutu :D)

Nemoj da mi "olajavas" Deliju dok nije tu :lol:

On ti je k'o kokoška, kokodače dok nisam tu, kad se pojavim lako se problem reši. yes3Samo kažem - iš! :lol: (neka olajava, dao sam mu dozvolu, zna ovaj šumadijski manijak o čemu pirčam stink.)

A kakva je moja žena u seriji, najbole je opisano u ovoj pesmi. yes3

Ozeni me babo moj
zenom kakve nigde nema
joj, joj, joj

Ona mane ne sakriva
mrzi sebe sto je ziva
joj, joj, joj

Niti kuva, niti sije
za trojicu vino pije
joj, joj, joj

Svakim danom sve je veca
u jelu je njena sreca
joj, joj, joj

:lol:

Eto ti....Umesto da mi kaže...:''Dum, ti si divna, najbolja, najpamentija....itd...'', vidi šta je napisao...I posle se pita što nije primećen...A kako da budeš primećen, kad nemaš reči hvale za mene....stink.
Što se tiče evra, to su bile donacije yes3, ni zlatnike nisam tražila, isto donirali...Opet si ljubomoran...
Pa lažem, naravno da lažem...kad moram poneki put da ti udelim i neki kompliment, a na osnovu čega? :lol:

Pozdrav Delija :hi:

I ne brini, potrudiću se da ne padneš u zaoborav...:lol:

Ja sam te njaviše hvalio na forumu. yes3 Kada bi skupila sve moje postove u kojima sam pisao hvalospeve o tebi, težili bi najmanje 10,2 kila. yes3 stink.

Opet me zagovarate i opet sam zaboravio: gledao sam sinoć Paradu, film. Dobar je, zanimljiv. Šta se sve dešava, pogledajte ako vas zanima. Ja ću izdvojiti samo detalj bitan za nas: Kojo je ceo film u očajnim odnosima sa sinom. Kad je došlo do parade, Kojo je čuvao ''one'', a sin je predvodio masu huligana. Kad su se konačno pošibali, sin ipak nije hteo da bije oca, nego je prešao na njegovu stranu.
E pa, Delija još ne zaslužuje takav obrt i mora mnogo da se potrudi, ako hoće da mu se sin privoli. E, jeste!

Sudeći po cirkuzantskim nastupima, moj sin Belja je izgleda veliki ljubitelj cirkusa. yes3 Poistovaćuje se sa klovnovima i voli da ih oponaša. :lol: Dao si mi dobro ideju koju će verujem i naš scenarista prihvatiti. yes3 I u seriji će izopačeni organizovati paradu. Na dan parade bio si nevaljao, počeo si da slinaviš, pa ti je tata kao i uvek u takvim trenucima dao disciplinske batine. yes3 Izlaziš iz kuće, uzimaš palicu i sav bes želiš da iskališ na napuderisane. Murija te hapsi i završavaš u ćeliji sa ljudima zverskih pogleda koji u tebi vide maminu curicu. stink. Dešava se užasna scena koja nije za gledaoce mlađe od 18 godina. yes3 Biće ti napravljen veliki kvar, posle orgijanja robijaša, puknuće ti čmar. stink. :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znam da me niste očekivali da banem ali morao sam da se vratim. Pozdrav svima a posebno Dum i njenom kraju :hi:(uživaću ovih dana uz pršutu :D)
Ja sam te njaviše hvalio na forumu. yes3 Kada bi skupila sve moje postove u kojima sam pisao hvalospeve o tebi, težili bi najmanje 10,2 kila. yes3 stink.
Znam da ni mene baš ne očekuju u ovo vreme, ali tu sam da ti iskažem dobrodošlicu......stink.

Drago mi je da uživaš u mom kraju...Nemoj zaobići duvan čvarke, odlični su.yes3

I nemoj mnogo da me hvališ, iz nekog razloga mi odmah pozli :lol:
Mislim da je tvoja uloga najteža i zahteva jaku psihičku stabilnost, iz razloga što u nekim scenama možeš doći u situaciju da ozbiljno povrediš sina, a tebi to ni najmanje nije cilj stink.

Smatram, da je najbolje da Tito osmisli jedno dve epizode gde se nalazimo u roditeljskom savetovalištu, da se vidi koliko smo se zaista trudli oko vaspitanja deteta, a onda jedno 5-6 epizoda gde se ja pokazujem kao loša majka i ustupam ''sina'' tebi, teška srca...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Znam da ni mene baš ne očekuju u ovo vreme, ali tu sam da ti iskažem dobrodošlicu......stink.

Drago mi je da uživaš u mom kraju...Nemoj zaobići duvan čvarke, odlični su.yes3

I nemoj mnogo da me hvališ, iz nekog razloga mi odmah pozli :lol:
Mislim da je tvoja uloga najteža i zahteva jaku psihičku stabilnost, iz razloga što u nekim scenama možeš doći u situaciju da ozbiljno povrediš sina, a tebi to ni najmanje nije cilj stink.

Smatram, da je najbolje da Tito osmisli jedno dve epizode gde se nalazimo u roditeljskom savetovalištu, da se vidi koliko smo se zaista trudli oko vaspitanja deteta, a onda jedno 5-6 epizoda gde se ja pokazujem kao loša majka i ustupam ''sina'' tebi, teška srca...:lol:

Čuo sam Dum da kad se pojaviš u tvom kraju na ulici, odmah škljocaju foto aparati, mnogo si popularna. stink.

Taman posla da povredim sina. yes3 Vidiš kako je vredan, što se tiče predloga nikad nije sit, šteta što mu je svaki predlog - šit. :lol:

Nego, primetio sam Dum da je tvoja želja da budeš popularna tričarija u odnosu na želju koju pokazuje Sendi. stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Čuo sam Dum da kad se pojaviš u tvom kraju na ulici, odmah škljocaju foto aparati, mnogo si popularna.
Jao jesam, 'oš da ti dam autogram....Ne, nenapalaćujem ne brini....:lol:
Nego, primetio sam Dum da je tvoja želja da budeš popularna tričarija u odnosu na želju koju pokazuje Sendi. stink.
Mogu da ti kažem, da sam u poslednje vreme primetila neopisivu želju kod Sendi da izbije u prvi plan...Ali ipak, moramo joj to dozvoliti, neka je neka bude popularnija od nas, ipak je njena uloga najteža i nije lako toliko puta ''ginuti i umirati'' ..:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jao jesam, 'oš da ti dam autogram....Ne, nenapalaćujem ne brini....:lol:

Mogu da ti kažem, da sam u poslednje vreme primetila neopisivu želju kod Sendi da izbije u prvi plan...Ali ipak, moramo joj to dozvoliti, neka je neka bude popularnija od nas, ipak je njena uloga najteža i nije lako toliko puta ''ginuti i umirati'' ..:lol:

Dobro, neću da to bude besplatno, daću ti kilo pršute. stink.

Sendi će činiti zla u seriji, ali doći će i njoj crn petak. stink. Jeste da ima veliku želju da bude popularna, i kako je krenula sigurno će to postati na kukovo leto. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro, neću da to bude besplatno, daću ti kilo pršute. stink.

Sendi će činiti zla u seriji, ali doći će i njoj crn petak. stink. Jeste da ima veliku želju da bude popularna, i kako je krenula sigurno će to postati na kukovo leto. :lol:
O hvala na pršuti, draže mi je to nego kilo zlata da mi daš...:lol:
Nema zla koje Sendi može počiniti, a da izgleda gore od našeg lošeg roditeljskog odnosa prema detetu....:lol:
Ma nešto se onaj Tito ućutao, ja bih rekla da on ništa ne piše, ko zna gde li taj ''bleji''...I dok mi ''mukotrpno'' radimo, on se negde odmara, ko zna sa kim (mada je on umislio da je sa Monikom stink.)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
O hvala na pršuti, draže mi je to nego kilo zlata da mi daš...:lol:
Nema zla koje Sendi može počiniti, a da izgleda gore od našeg lošeg roditeljskog odnosa prema detetu....:lol:
Ma nešto se onaj Tito ućutao, ja bih rekla da on ništa ne piše, ko zna gde li taj ''bleji''...I dok mi ''mukotrpno'' radimo, on se negde odmara, ko zna sa kim (mada je on umislio da je sa Monikom stink.)

Mi baš imamo fin odnos prema našem detetu. yes3 Samo slabo kapira neke stvari jogunasti dečkič, hvata se u ovo naše kolo, a ne ume da igra. :lol:

Javio mi se Tito. yes3 Odlučio je i on da glumi u seriji, ali pošto nema mnogo iskustva, drugar mu je sredio da se pojavi na Pinku u ''Kursadžijama'', da se malo kali. :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Javio mi se Tito. yes3 Odlučio je i on da glumi u seriji, ali pošto nema mnogo iskustva, drugar mu je sredio da se pojavi na Pinku u ''Kursadžijama'', da se malo kali. :lol:
Mislim da su ''Kursadžije'' veliki poduhvat za Tita...Možda ne bi bilo loše da prvo učestvuje u nekim reklamama....Na primer, kada se reklamira jogurt, da se vidi njegova ruka kako drži čašu sa jogurtom...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mislim da su ''Kursadžije'' veliki poduhvat za Tita...Možda ne bi bilo loše da prvo učestvuje u nekim reklamama....Na primer, kada se reklamira jogurt, da se vidi njegova ruka kako drži čašu sa jogurtom...:lol:

Dobar predlog. yes3 stink. Mada, on mi je pričao da mu je još uvek neispunjen san da snimi reklamu ili spot sa Jelenom Karleušom. yes3 Čak joj je napisao i pesmu, evo jedan mali deo:

Biću tvoj konj, da si carica radosno kličem
ajde maco moja, fijukni me tvojim bičem. :lol:

Natrag