Znam da me niste očekivali da banem ali morao sam da se vratim. Pozdrav svima a posebno Dum i njenom kraju :hi
uživaću ovih dana uz pršutu
)
Nemoj da mi "olajavas" Deliju dok nije tu :lol:
On ti je k'o kokoška, kokodače dok nisam tu, kad se pojavim lako se problem reši. yes3Samo kažem - iš! :lol: (neka olajava, dao sam mu dozvolu, zna ovaj šumadijski manijak o čemu pirčam stink.)
A kakva je moja žena u seriji, najbole je opisano u ovoj pesmi. yes3
Ozeni me babo moj
zenom kakve nigde nema
joj, joj, joj
Ona mane ne sakriva
mrzi sebe sto je ziva
joj, joj, joj
Niti kuva, niti sije
za trojicu vino pije
joj, joj, joj
Svakim danom sve je veca
u jelu je njena sreca
joj, joj, joj
:lol:
Eto ti....Umesto da mi kaže...:''Dum, ti si divna, najbolja, najpamentija....itd...'', vidi šta je napisao...I posle se pita što nije primećen...A kako da budeš primećen, kad nemaš reči hvale za mene....stink.
Što se tiče evra, to su bile donacije yes3, ni zlatnike nisam tražila, isto donirali...Opet si ljubomoran...
Pa lažem, naravno da lažem...kad moram poneki put da ti udelim i neki kompliment, a na osnovu čega? :lol:
Pozdrav Delija :hi:
I ne brini, potrudiću se da ne padneš u zaoborav...:lol:
Ja sam te njaviše hvalio na forumu. yes3 Kada bi skupila sve moje postove u kojima sam pisao hvalospeve o tebi, težili bi najmanje 10,2 kila. yes3 stink.
Opet me zagovarate i opet sam zaboravio: gledao sam sinoć Paradu, film. Dobar je, zanimljiv. Šta se sve dešava, pogledajte ako vas zanima. Ja ću izdvojiti samo detalj bitan za nas: Kojo je ceo film u očajnim odnosima sa sinom. Kad je došlo do parade, Kojo je čuvao ''one'', a sin je predvodio masu huligana. Kad su se konačno pošibali, sin ipak nije hteo da bije oca, nego je prešao na njegovu stranu.
E pa, Delija još ne zaslužuje takav obrt i mora mnogo da se potrudi, ako hoće da mu se sin privoli. E, jeste!
Sudeći po cirkuzantskim nastupima, moj sin Belja je izgleda veliki ljubitelj cirkusa. yes3 Poistovaćuje se sa klovnovima i voli da ih oponaša. :lol: Dao si mi dobro ideju koju će verujem i naš scenarista prihvatiti. yes3 I u seriji će izopačeni organizovati paradu. Na dan parade bio si nevaljao, počeo si da slinaviš, pa ti je tata kao i uvek u takvim trenucima dao disciplinske batine. yes3 Izlaziš iz kuće, uzimaš palicu i sav bes želiš da iskališ na napuderisane. Murija te hapsi i završavaš u ćeliji sa ljudima zverskih pogleda koji u tebi vide maminu curicu. stink. Dešava se užasna scena koja nije za gledaoce mlađe od 18 godina. yes3 Biće ti napravljen veliki kvar, posle orgijanja robijaša, puknuće ti čmar. stink. :lol: