Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ona vas zavlači mesecima već (kad je nastala ova tema?) bre! I mene od skora. Da se ne zamonaši samo, k'o što imaju običaj neki kad ''sve izgube''.

Ma kakvi, "provaljena" je odavno nego, znam da ti je tesko da poverujes ali negde duuuboookooo u njoj postoji i emotivna strana koja nije vezana za zlato pa eto, cutimo :fool:

Uh, bolje da se zamonasi nego da "leci tugu" alkoholom kako je, izgleda, pocela :???:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Mislim da si pogodila ( posle kazu Mars zbunjena, sram ih bilo ko to i pomisli :ludd/: ), mozda ti se Bata Raka javi... licno :lol:

E, dala si mi ideju, eto zasto nema drage Dum, nema zlata, nema nje :lol:

Draga Sendi, ne brinem sad za Dum, sačuvala je ona tozla u onoj banci, nego...
šta ako se javi... lično? :fool: :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Odem malopre kod Mars. Možete li zamisliti šta sam video? Trenutna aktivnost: gleda smajlije! Mars, pa dokle?!
Znam da si meka srca, zato se i brinem za tebe.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Draga Sendi, ne brinem sad za Dum, sačuvala je ona tozla u onoj banci, nego...
šta ako se javi... lično? :fool: :lol:

Mislis da je sacuvala i onu "njenu" rakiju da se tesi kad joj dodju ovakvi "crni dani"? :lol:
Ne znam sta da ti kazem, draga. Mislim, takva optuzba nije mala stvar :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Odem malopre kod Mars. Možete li zamisliti šta sam video? Trenutna aktivnost: gleda smajlije! Mars, pa dokle?!
Znam da si meka srca, zato se i brinem za tebe.

Nije valjda da tako piše?:beee: Provaljena sam.:D

BeljO, bila sam i ja kod tebe! yes3Zašto ne piše da gledaš kako gledam...wacko2 smajlije?

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
E, Beljo, ako nadjes nacin kako ovaj "fenomen" da joj objasnis svaka ti cast :lol:
Nezgodna situacija, jest... Pa, ovaj, nisam se dugo zadržavao, samo sam privirio i dotrčao ovde da objavim šta sam video!
Upozorenje: Dum se vrzma unaokolo, eno i hvalu je udarila, zato pripazite šta pišete. Pogotovo zato što je nervozna, boli je glava, ipak je ''ginula'' 2 noći.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Upozorenje: Dum se vrzma unaokolo, eno i hvalu je udarila, zato pripazite šta pišete. Pogotovo zato što je nervozna, boli je glava, ipak je ''ginula'' 2 noći.

Hvala al' sad je gotovo, "taknuto - maknuto". Pokusavam da se setim sta sam sve pisala :???: :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ček' prvo da se isplačem:clapping::clapping::clapping:...Za mene nema tužnijeg dana od ovog....Nema zlata, nema evra....Strašno...Sutra ne radim....''Bolujem''....sorry
Gledam, šta ste sve o meni pisali...''Pu sram vas bilo''...:angfdl::lol:
Neverovatno, da me nema 10 dana, već bi mi kupili i kartu za prvi red koncerta Jelene Karleuše, a to stvarno ne bih mogla da podnesem...Pa još uz to mi ''napakovali'' da sam alkoholičar...Ma jok, ''šmrčem belo''...stink. :lol:

Ma ima da ''izokrenem sve u seriji''...

Pošto ste bili dobri, (a inače ste i jako dragi ;)) evo poklanjam vam...
Bombonjera.jpg

I jednu stvar iz mog rodnog kraja (nemoj da neko nije preslušao spot, propitaću vas reči...:lol:)....Tito, znam koliko se ti raduješ zbog ovih izvođača, ali ova stvar je The best....stink.

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Gledam, šta ste sve o meni pisali...''Pu sram vas bilo''...:angfdl::lol:
Neverovatno, da me nema 10 dana, već bi mi kupili i kartu za prvi red koncerta Jelene Karleuše, a to stvarno ne bih mogla da podnesem...Pa još uz to mi ''napakovali'' da sam alkoholičar...Ma jok, ''šmrčem belo''...stink. :lol:

Ma ima da ''izokrenem sve u seriji''...

Mi se to trudimo da sacuvamo tvoju i Delijinu slavu a ti tako, sram tebe bilo :arrow:

Ma kakva Jeca, sredili smo ti da se pojavis na sledecoj audiciji kod Saleta, lepo da vezbas, nemoj da nas brukas i da ispadne propala investicija :lol:

Slobodno izokreci, ionako mi se sve pomutilo, za ostale ne znam wacko2

Natrag