Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Beljo, u pravu je Tito, nema potrebe da hulis, pa ti si super kako je moglo da bude :lol:

Tačno tako, Sendi, Belja je prevideo da su zvuci Dumkinog rodnog kraja i njemu "u genima". On je nesvesno projektovao (opravdani) prezir prema roditeljima koji su ga ostavili i na sve ono što ima veze s njima, te zato ne voli ruralne krajeve, muziku, svež vazduh itd. :lol: Al' priznaj Beljo da sad u sebi pevušiš: Zlatibore pitaj Taru... :lol:

Tito, ucini mi uslugu i ne mesaj mi se u "brak" :lol:

Kako bre da se ne mešam, ja ga osmislio, spojio vas, da nije mene možda biste sad oboje bili u srećnom braku (s nekim drugim). :lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kako bre da se ne mešam, ja ga osmislio, spojio vas, da nije mene možda biste sad oboje bili u srećnom braku (s nekim drugim). :lol:

A jesi ga, vala, osmislio... Zbog takvih kao ti su ljudi "izmislili" razvod :lol:
Zato ti i kazem, zahvalna sam ti nemas pojma koliko na trudu al' nemoj vise :lol:

Odoh ja da spavam i da postedim ovaj forum svog lupetanja :D

Laku noc, "kolege" :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
'Noć, Sendi i Beljo, odoh ja, a vi ne čekajte Dum, neće ona pre fajronta. :lol:

:hi:

A jesi ga, vala, osmislio... Zbog takvih kao ti su ljudi "izmislili" razvod :lol:
Zato ti i kazem, zahvalna sam ti nemas pojma koliko na trudu al' nemoj vise :lol:

Odoh ja da spavam i da postedim ovaj forum svog lupetanja :D

Laku noc, "kolege" :hi:

Ja sam imao dobre namere, al nisam imao u vidu ono da je njima popločan put do... znamo već čega...:beee:

'Noć još jednom, pozz. :hi:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pobrkala mi se imena pa pomislih da se ovo "nece ona pre fajronta" odnosilo na mene, odnosno moj odgovor :lol:

Sad stvarno laku noc :hi:

Navikli smo na tvoje "pobrkavanje", kao što rekoh malopre. stink. Putuj Sendi, ne misli na forum. :lol:

Otišao i ja, odjava, definitivno...;)

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ama ne huli na oca više. :crazy_pit:
Pa kad me ne umije držat'!
Evo, boga mi, izbija skoro pola 6, što znači da je Dum imala dovoljno vremena da se otrezni. I kako je bilo sinoć, Dum? Večeras repriza?

*Vidi, vidi! Sve radi: brz odgovor, menjanje posta... Jedino što nemam više uvid u aktivnost.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ko je ukrao tozla?:???: Nek' se odmah javi!:angfdl:
Osim ako nije Bata Raka lično!:girjhjklpital:

:taunt:

Mars, opet moram pustiti suzu za tobom
boki71-albums-smajli-picture18254t-24ss.gif
... Tvoja lojalnost svom tzv. bratu je krajnje zabrinjavajuća.
yes3.gif

Sine BeljO, nemoj da plačeš zbog mene! :acute:Znaš da sam meka srca, rastužiću se i ja!yes3

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ko je ukrao tozla?:???: Nek' se odmah javi!:angfdl:
Osim ako nije Bata Raka lično!:girjhjklpital:

:taunt:

Mislim da si pogodila ( posle kazu Mars zbunjena, sram ih bilo ko to i pomisli :ludd/: ), mozda ti se Bata Raka javi... licno :lol:

E, dala si mi ideju, eto zasto nema drage Dum, nema zlata, nema nje :lol:

Natrag