Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, druže, nemoj da se nerviraš, znam da su ti preporučili strogo mirovanje. :lol: E, sad ozbiljno, nemo' neko da mi uznemirava druga, motka će da radi.:angfdl:

Pa bas toliko i nisam zbunjena a i nemam naviku da razmisljam dok citam tvoje postove, malltretiram mozak za dzabe... :bafghjd:

:roll::roll:

sramota me, da kažem čiji sam kad me pitaju.

Roditelje nisi mog'o da biraš, to ti ne mogu prebaciti na dušu.:beee:

Ma jel' to neki ''trougao'' u pitanju...?

Pazi ti nju, malo joj što na poslu svakodnevno gleda "neke geometrijske oblike", još joj treba i na forumu... :beee: Dum, valjda vidiš iz kakvih izvora dolaze te informacije, ti da si tako naivna bila u poslu k'o što si u životu nikad tol'ko zlato ne bi namlatila. :lol:

cudi me da nema Delije s obzirom da nam je caskanje na nivou seoskih dokonih zena
icon_lol.gif

:lol:

Au bre Sendi, kad ovako "ubijaš" muža, kakva li si prema drugima... :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma mene ne cudi kako se ti nikad ne nadjes "na pravom mestu u pravo vreme", cudi me da nema Delije s obzirom da nam je caskanje na nivou seoskih dokonih zena :lol:
Ma kakvo god da je ćaskanje, želim da sam u toku...Ne dozvolite da nešto ''propustim'', to bi bila prava tragedija za mene...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, sad ozbiljno, nemo' neko da mi uznemirava druga, motka će da radi.:angfdl:
Ej, nemoj da pretiš....Ma ''sva sam se naježila''....:lol:

Pazi ti nju, malo joj što na poslu svakodnevno gleda "neke geometrijske oblike", još joj treba i na forumu... :beee: Dum, valjda vidiš iz kakvih izvora dolaze te informacije, ti da si tako naivna bila u poslu k'o što si u životu nikad tol'ko zlato ne bi namlatila. :lol:
Ma meni izvori nisu ni važni...Meni je bitno da se nešto dešava, pa makari i u tuđoj glavi....:lol:
I nemoj da se vadiš, nego ''na sunce'' sve prepiske...Nisam zadovoljna sa ovim što sam videla, hoću još ''materijala''...:lol:
Ej, a da ubaciš neki ''trougao ili četvorougao, ma petougao'' u seriju....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma kakvo god da je ćaskanje, želim da sam u toku...Ne dozvolite da nešto ''propustim'', to bi bila prava tragedija za mene...:lol:

Ne brini, ne propustas nista, uglavnom je o Deliji, hranimo mu "sujetu" iako on to i ne cita, vidi samo da se pominje pa je srecan... Ujutru to prvo prelista :lol:

A ti, Tito, ne smej se nego prepravljaj te "skrabotine", jesi scenarista ili nisi, hocu drugog muza, nemam nameru da ga obilazim po raznim ustanovama, stanje mu je sve gore :fool:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A ti, Tito, ne smej se nego prepravljaj te "skrabotine", jesi scenarista ili nisi, hocu drugog muza, nemam nameru da ga obilazim po raznim ustanovama, stanje mu je sve gore :fool:
Sendi, posle ove tvoje izjave, Tito će sigurno morati da ti pronađe novog ''muža'' i ne samo ''muža'', nego i telohranitelja...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa ili to ili psihijatra, valjda mora da brine o glumackoj ekipi. Uostalom, sam je "zakuvao" :lol:
E ti baš imaš sreće, pa naš scenarist je i ''psihijatar''....pratiš li ti sve? stink. :lol:
Vidim ja da se ovo sve mnogo komplikuje, pravo da ti kažem, lakše mi je da pratim ''seriju'', nego ova ''vaša dešavanja''....:lol:
I sad ništa ne znam...Čija si ti u stvari žena, glavnog glumca ili scenariste...:???:A možda si i ''moja žena''...Ej, ljudi od tog posla nema ništa...Ni za kakve pare...Ne dolazi u obzir....:D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ej, nemoj da pretiš....Ma ''sva sam se naježila''....:lol:

Ma meni izvori nisu ni važni...Meni je bitno da se nešto dešava, pa makari i u tuđoj glavi....:lol:
I nemoj da se vadiš, nego ''na sunce'' sve prepiske...Nisam zadovoljna sa ovim što sam videla, hoću još ''materijala''...:lol:
Ej, a da ubaciš neki ''trougao ili četvorougao, ma petougao'' u seriju....:lol:

Nema "skrivenog" materijala, sve prepiske su "na suncu". :) Znam da ti je sada mnogo žao, ali šta da se radi. Pa nije ti bre ovo radno mesto pa da očekuješ takve stvari.:roll: Ovo je "poštena serija".:roll: Jedino ako nam mnogo padne gledanos', onda mož' da ubacimo neke višeugaone varijante. :lol:

Ne brini, ne propustas nista, uglavnom je o Deliji, hranimo mu "sujetu" iako on to i ne cita, vidi samo da se pominje pa je srecan... Ujutru to prvo prelista :lol:

S ljudske strane, ja te potpuno razumem, podnosiš "nadprirodne" žrtve što si s njim u braku, ali sa "profesionalne", obavezali ste se pred bogom i narodom i nema tu pomoći dok vas smrt ne rastavi. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
S ljudske strane, ja te potpuno razumem, podnosiš "nadprirodne" žrtve što si s njim u braku, ali sa "profesionalne", obavezali ste se pred bogom i narodom i nema tu pomoći dok vas smrt ne rastavi. :lol:

Pocinjem da sumnjam da ti imas ljudsku stranu, pa Dum je za tebe pravi andjeo :lol: .
Znaci, Mars mora vec u prvoj epizodi da se lati volana :lol:

Ipak je bolje, da kreiraš još neke ''dramatične'' scene sa Sendi, pa makar da dobijemo ''masu'' na suze
icon_lol.gif

Mislim da ce narodu i ovo biti previse, ako je za vajdu, dosta je
icon_lol.gif

Poslednja izmena:
Natrag