Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tu ćeš već imati problem...Trebaće ti ''duplerice''....a one su mnogo skupe...Ipak je bolje, da kreiraš još neke ''dramatične'' scene sa Sendi, pa makar da dobijemo ''masu'' na suze :lol:

Ali pre svega, da legne neka kešovina na račun od sponzora (u stvari, na ruke, da ne pravimo državi pos'o, tako si nas savetovala, Dum). :lol: Posle mož' sve što ste rekli, prihvatam sve predloge, osim od "specijalca". :lol: :lol:

Pocinjem da sumnjam da ti imas ljudsku stranu, pa Dum je za tebe pravi andjeo
icon_lol.gif
.
Znaci, Mars mora vec u prvoj epizodi da se lati volana
icon_lol.gif

Sendi, pobogu, pa ja sam "scenarista", kako mogu da imam dušu. :lol: :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pocinjem da sumnjam da ti imas ljudsku stranu, pa Dum je za tebe pravi andjeo :lol: .
Pa šta ti sada hoćeš da kažeš, da ja za tebe nisam bila ''anđeo'' dok se Tito nije pojavio...:lol:
Ali pre svega, da legne neka kešovina na račun od sponzora (u stvari, na ruke, da ne pravimo državi pos'o, tako si nas savetovala, Dum). :lol: Posle mož' sve što ste rekli, prihvatam sve predloge, osim od "specijalca". :lol: :lol:
A kako će da ''legne kešovina od sponzora'' kad se još ne znaju neki bitni, detalji...Recimo, koliko će muževa imati Sendi, i koliko puta će da ''gine''...Ma ništa se ne zna...Čak ni koliki je moj ''honorar''...:lol:
:hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Koliko mi je poznato mi jos uvek i nemamo sponzora, ko je lud, a kad nam Bata Raka vrati zlatnike onda cu da vas pitam ko ima dusu :lol:

Sendi, znam da si ti raspolagala pozamašnom gomilom zlatnika pre nego što je Bata Raka nacionalizovao SF, a kad (ako) bude vraćao jednog dana možda bi mogli da se dogovorimo oko nekih "sitnih prepravki" u scenariju koje će ići u tvoju korist. :lol:

Šta li se dešava, uhvatio me Rotšild-Gejts-Dumkin sindrom, samo mi se nešto materijalno mota po glavi. :lol: Mislim da mi je Dum "navračala" sa onim trubačima, pustio sam ono nekoliko puta i izgleda da mi se menja svest. :lol:

A kako će da ''legne kešovina od sponzora'' kad se još ne znaju neki bitni, detalji...Recimo, koliko će muževa imati Sendi, i koliko puta će da ''gine''...Ma ništa se ne zna...Čak ni koliki je moj ''honorar''...:lol:

Reći ću ti najomraženiju kombinaciju reči koju ti možeš da zamisliš: Pro bono! :lol:

Pozdrav, Dum... :hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa šta ti sada hoćeš da kažeš, da ja za tebe nisam bila ''anđeo'' dok se Tito nije pojavio...:lol:

Ma jesi, sad si samo jos veci andjeo :lol: . Oko mojih "muzeva" i pogibija nemoj da mozgas, serija ce se zavrsiti a to ce ostati nerazjasnjeno... Jedino ako se neke dokone seoske zene ne sakupe pa da broje... :lol:

Pozdrav, Dum :hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, znam da si ti raspolagala pozamašnom gomilom zlatnika pre nego što je Bata Raka nacionalizovao SF, a kad (ako) bude vraćao jednog dana možda bi mogli da se dogovorimo oko nekih "sitnih prepravki" u scenariju koje će ići u tvoju korist. :lol:

O, vidi, drago mi je sto se prati moje "imovinsko stanje", nekad je Dum to radila :lol: . Pobogu, Tito, pa o takvim stvarima se ne pregovara javno :ludd/: . E, kad se setim svojih gluposti... Do juce bilo il' Delija il' 'ladna Morava a sad il' Morava ( ma ni reku ne biram ) il' zlatnici :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Eto, galamili ste na Dum (i ja s vama) zbog njene opsesije ''dragocenostima'', a sada i sami ispoljavate istu opsesiju. To je, dakle, bio samo trik.
Rizikujem da dobijem otkaz, jer je jasno sitnim slovima na dnu strane ugovora pisalo da ovakve stvari ne iznosim javno, al' šta ću...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
1) Ograđujem se od duhovitosti (da me ne bi neki tamo šabani napadali da nisam duhovit).
2) Predlažem da Deliju niko nikad više ne zajebava, jer on ne ume civilozovano da prihvati to, već se okreće primitivizmu.

Evo ga ovaj robotizovani, ponovo piše svoje žalopojke. stink. I nemoj da pokušavaš da budeš duhovit, jer tvoji pokušaji često se survaju do nivoa smešnog. stink. Znam je Beljo da je tvoja učtivost na forumu, samo maska jednog glumačkog diletanta. :acute:stink.
Predlažem da Deliju niko nikad više ne zajebava

:lol:

Ne smem, sramota me, da kažem čiji sam kad me pitaju.

Ti si prolupao, ne znaš ni šta pišeš, kaži slobodno ljudima da ti ja sigurno nisam tata. :acute::lol:

Delija, druže, nemoj da se nerviraš, znam da su ti preporučili strogo mirovanje. :lol:

Besni pas je pušten sa lanca i opet reže, evo ti
images
da se smiriš. :lol:

Sto se tiče ogovaranja, tu su dominantni Sendi i Tito, šta će reći, nije im bitno. stink. Njihova parola je: Govorite moja usta, da ne budete pusta. :lol:

Ajd' neću mnogo da zezam Sendi, jer sudeći po tome što je u svojim komentarima često spominjala jednu moju rečenicu, izgleda da je napučila usna od ljutine. stink.

Ej, nemoj da pretiš....Ma ''sva sam se naježila''....:lol:

Taman posla da se bojiš od jednog ženskog petka kakav je Tito. stink. Ne zamera se on nikome, brzo menja mišljenje, trči tamo gde ima koristi, za šačicu pohvala prodaće i najbolje drugove, ponaša se k'o jeftina prostitutka. :lol:

hocu drugog muza

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sto se tiče ogovaranja, tu su dominantni Sendi i Tito, šta će reći, nije im bitno. stink. Njihova parola je: Govorite moja usta, da ne budete pusta. :lol:

Ajd' neću mnogo da zezam Sendi, jer sudeći po tome što je u svojim komentarima često spominjala jednu moju rečenicu, izgleda da je napučila usna od ljutine. stink.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
O, vidi, drago mi je sto se prati moje "imovinsko stanje", nekad je Dum to radila :lol: . Pobogu, Tito, pa o takvim stvarima se ne pregovara javno :ludd/: . E, kad se setim svojih gluposti... Do juce bilo il' Delija il' 'ladna Morava a sad il' Morava ( ma ni reku ne biram ) il' zlatnici :lol:

Misliš, dala baba banku da uđe u kolo, a sad daje dve da izađe? :lol:

Eto, galamili ste na Dum (i ja s vama) zbog njene opsesije ''dragocenostima'', a sada i sami ispoljavate istu opsesiju. To je, dakle, bio samo trik.
Rizikujem da dobijem otkaz, jer je jasno sitnim slovima na dnu strane ugovora pisalo da ovakve stvari ne iznosim javno, al' šta ću...

Beljo, otkaz bi ti došao kao olakšanje i blaga kazna za iznošenje prljavog veša. Ne, prava sankcija bi bila da ti dodamo neke elemente u ulogu, tipa da moraš roditeljima da kuvaš kafu svaki dan, da im pereš noge u lavoru, stružeš pete itd... :lol:

Besni pas je pušten sa lanca i opet reže, evo ti
images
da se smiriš. :lol:

Taman posla da se bojiš od jednog ženskog petka kakav je Tito. stink. Ne zamera se on nikome, brzo menja mišljenje, trči tamo gde ima koristi, za šačicu pohvala prodaće i najbolje drugove, ponaša se k'o jeftina prostitutka. :lol:

doublefacepalmko.jpg

:roll:

Natrag