- Učlanjen(a)
- 09.07.2011
- Poruka
- 1.433
Ja sam prvi skinuo ljagu s tvog imena, rizikujući da ostanem na ulici...OK, sad' ću da dopunim...
Belja, ti si najbolji ''sin'' od svih ''sinova'' koje sam ikada imala...yes3
Nemoj da si nezadovoljan...:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam prvi skinuo ljagu s tvog imena, rizikujući da ostanem na ulici...OK, sad' ću da dopunim...
Belja, ti si najbolji ''sin'' od svih ''sinova'' koje sam ikada imala...yes3
Nemoj da si nezadovoljan...:lol:
Reći ćete da cepidlačim, ali jedino o meni nisi ništa posebno rekla, Dum. Ostali su dobri, divni isl, a ja sam ''takav''.
Jel' ti razumeš kad je neko ''nažan i emotivan'', pa makar to bila i ja...:lol:
Kako ti lepo pričaš, .....''upitno''...s'tobom nikad nije dosadno....:lol:
E, hvala ti Belja, nikad ti to neću zaboraviti...Ja sam prvi skinuo ljagu s tvog imena, rizikujući da ostanem na ulici...
Pa i ne trebaju mi....Ja sam se sad ''bacila na emocije''...:lol:Dum, zaboravljas da nemam vise zlatnike :lol:
Dakle...
Sendi, ti si divna, ti si najbolja Sendi, od svih Sendi koje poznajem...yes3
Mars, ja znam za jedan Mars, al' ti si mnogo lepša...yes3
Tito, u poređenju sa ''onim'' Titom, ti si divan...yes3
Delija, fascinantan si, divan si ''otac''....yes3
Belja, ja nikada nisam imala takvog ''sina'' kao što si ti....yes3
Naravno, svi ''prolaznici'' ovog Kluba su takođe the best i bolji su do svih ''prilaznika'' drugih klubova ovog foruma...yes3
Eto....stink. :lol:
Au, Dum, to piće izgleda stvarno uzelo maha.
A ja se sve vreme pitam sta joj je, umalo da "padnem" na foru da su je "spopale emocije" :lol:
Evo dokaz, pa nek' neko kaže da sam JA, al' JA materijalista...Kako vas nije sramotasorry, za ''srce'' ste me ujeli... toliko je očigledno da sam ''emotivac''...(da se razumemo, ovo emotivac je pod navodnicima, da istaknem važnost onog što želim da kažem :lol
Vratila sam se...yes3...
Bez preteranog ''radovanja'' molim....stink.
Elem, prečitah ove vaše diskusije, razne i shvatih da je večeras izuzetno veče...Rešila sam, samo lepo da pišem o vama...Da se razumemo, ja uvek lepo pišem o vama, sli sad ću da se potrudim...
Dakle...
Sendi, ti si divna, ti si najbolja Sendi, od svih Sendi koje poznajem...yes3
Mars, ja znam za jedan Mars, al' ti si mnogo lepša...yes3
Tito, u poređenju sa ''onim'' Titom, ti si divan...yes3
Delija, fascinantan si, divan si ''otac''....yes3
Belja, ja nikada nisam imala takvog ''sina'' kao što si ti....yes3
Naravno, svi ''prolaznici'' ovog Kluba su takođe the best i bolji su do svih ''prilaznika'' drugih klubova ovog foruma...yes3
Eto....stink. :lol:
Pobogu Tito, pa kud nestade tvoje poznavanje psihologije i psihijatrije? Pijanom čoveku treba pričati samo ono što želi da čuje! Dum je mortus ovih dana.Pa vidim ja da ste ti i Belja naivne duše, moram da vam otvorim oči. stink. Može da se promeni kamen, ali Dum, nikako... :lol:
Pobogu Tito, pa kud nestade tvoje poznavanje psihologije i psihijatrije? Pijanom čoveku treba pričati samo ono što želi da čuje! Dum je mortus ovih dana.