Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Zašto, Delija, nisi poslao časopis Rusu na završnu grafičku obradu? Ti se ne snalaziš baš u tim vodama... Ali kol'ko si se ispostio, nije ni to loše. Naravno, tu je i tvoj lajt motiv: ''ja, ja i ja''.
A što se tiče mog početka života, uopšte me ne zanima. I onako neću ja glumiti taj deo. Ali evo, nabrojaću dosadašnje verzije:
1) nepoznata osoba me krade izodilišta
2) sendi me krade iz porodilišta
3) san andreas me krade iz porodilišta
4) dum me predaje socijalnom, a ovi hraniteljskoj porodici
5) dum me gaji i uči da kradem za nju
6) delija (da bi okajao grehe) uvodi najnoviju verziju - on me gaji...
Ja glasam za predlog br. 2.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zašto, Delija, nisi poslao časopis Rusu na završnu grafičku obradu? Ti se ne snalaziš baš u tim vodama... Ali kol'ko si se ispostio, nije ni to loše. Naravno, tu je i tvoj lajt motiv: ''ja, ja i ja''.
A što se tiče mog početka života, uopšte me ne zanima. I onako neću ja glumiti taj deo. Ali evo, nabrojaću dosadašnje verzije:
1) nepoznata osoba me krade izodilišta
2) sendi me krade iz porodilišta
3) san andreas me krade iz porodilišta
4) dum me predaje socijalnom, a ovi hraniteljskoj porodici
5) dum me gaji i uči da kradem za nju
6) delija (da bi okajao grehe) uvodi najnoviju verziju - on me gaji...
Ja glasam za predlog br. 2.

Ja sam mislila da samo ja imam "problem" da "pohvatam" sve verzije :yahoo:
Jeli, Beljo, jel to pod pretpostavkom da cu da omasim i ukradem "pogresno" dete pa ti se najvise svidja ta verzija, a? :frifgds:

Umalo da zaboravim da prenesem Titu pozdrave od Monike BeluĆi i da mu kazem da je rekla da prekida svaku dalju saradnju sa njim, kaze da ces shvatiti :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Umalo da zaboravim da prenesem Titu pozdrave od Monike BeluĆi i da mu kazem da je rekla da prekida svaku dalju saradnju sa njim, kaze da ces shvatiti :D

Zbog Delijinog amaterizma ona žena sad misli da smo svi takvi, kilavi. :lol: Objasni joj da Delija nije reprezentativni uzorak i da slobodno dođe na snimanje serije, a pobrinućemo se da ga držimo podalje od nje. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zbog Delijinog amaterizma ona žena sad misli da smo svi takvi, kilavi. :lol: Objasni joj da Delija nije reprezentativni uzorak i da slobodno dođe na snimanje serije, a pobrinućemo se da ga držimo podalje od nje. :lol:

E, sad ti to objasni zeni, kad si vec "znao" koga ces da posaljes, koja se oporavlja u nekoj ustanovi, nije htela ( bice da nije smela ) da kaze u kojoj, mislim da ima teske traume, nadam se da ces se provuci bez tuzbe :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, sad ti to objasni zeni, kad si vec "znao" koga ces da posaljes, koja se oporavlja u nekoj ustanovi, nije htela ( bice da nije smela ) da kaze u kojoj, mislim da ima teske traume, nadam se da ces se provuci bez tuzbe :lol:

Kako se na italijanskom kaže "Laza"?:???::roll:

Nemoj molim te da namećeš tu kolektivnu odgovornost, onaj ko ju je istraumirao, taj nek odgovara. yes3 :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kako se na italijanskom kaže "Laza"?:???::roll:

Nemoj molim te da namećeš tu kolektivnu odgovornost, onaj ko ju je istraumirao, taj nek odgovara. yes3 :lol:

Ne znam, pitaj Deliju, neka ispadne dzentlmen ( mozda se malo iskupi... ) pa neka se raspita gde je smestio. Samo mu kazi da se ni u kom slucaju ne pojavljuje tamo :lol: .
Kakva kolektivna odgovornost? Covek pada sa konja ti ga saljes... I ispade da je zena kolateralna steta tvoje nepromisljenosti i Delijine... Uh, ne bih dalje :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ne znam, pitaj Deliju, neka ispadne dzentlmen ( mozda se malo iskupi... ) pa neka se raspita gde je smestio. Samo mu kazi da se ni u kom slucaju ne pojavljuje tamo :lol: .
Kakva kolektivna odgovornost? Covek pada sa konja ti ga saljes... I ispade da je zena kolateralna steta tvoje nepromisljenosti i Delijine... Uh, ne bih dalje :lol:

Ko ga ter'o da se pentra na konja... konjina jedna... :lol:

Razumem ja da je ona istraumirana, al lepo sam je upozoravao da se kloni sumnjivih likova. stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ko ga ter'o da se pentra na konja... konjina jedna... :lol:

Razumem ja da je ona istraumirana, al lepo sam je upozoravao da se kloni sumnjivih likova. stink.

Joj :lol: . Sta cu, jadan, kraj Morave... :lol:

Drugi put budi malo ( vise ) ubedljiviji ( pomeni njuske i tako to... ) il' ce od honorara da ti se odbije za jos neku ustanovu :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Joj :lol: . Sta cu, jadan, kraj Morave... :lol:

Drugi put budi malo ( vise ) ubedljiviji ( pomeni njuske i tako to... ) il' ce od honorara da ti se odbije za jos neku ustanovu :D

Facijalne i druge (karakterne) opise prepuštam poznatom stručnjaku iz te oblasti. stink. Al paziću da se dotični drži pod kontrolom. yes3 stink.

Natrag