Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A serije moram da pratim, takav mi pos'o, jbg.
Neverovatno, na šta su neki ljudi spremni....Pazi ga, on je postao scenarista samo da bi imao izgovor da prati ono što voli (sapunice), bez da ga bude blam....:lol:

Pa znas da je na pocetku serije on moj "muz" i ja sam prema njemu zla pa on nalazi utehu kod Dum
Sendi, hvala ti što si me podsetila, kako je sve počelo....:lol:

tek kasnije se otkrivaju moje prave osobine :vampire:
I ne samo osobine, već i natprirodne veštine...Kako samo lepo letiš....:D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro, maltretiranje se podrazumeva, ali nećemo da preterujemo sa eksplicitnim scenama nasilja da ne izgubimo ciljnu publiku (domaćice, tetke i babe). :lol:

Dum

To sa prašinom je slabo, malo je efektno...Ali na primer...da ga tuku druga deca, da mu ne daju da jede, da mu otimaju lične stvari....je više efektno...:lol: Pun pogodak....
Toliko bih se brinula za njega, da bih ga puštala da ''krade'' za mene...:lol:

Sve mogu da shvatim ali ovo...wacko2

Dum
Naravno, zbog baka, tetki i domaćica, oblačićemo ga u karirane košuljice i pantalone na ivicu (poslušan dečak)....lepo će se izražavati i ponekad ''zaplakati''....Priznaj, da će to biti hit :lol:
BeljO sine, vreme je da ti dođeš kod tetke da živiš! yes3
Naučiću te da voziš onu alu i da budeš pošten kamiondžija.:D
Šta kažeš?:)

Kakva majka? Kakav čika scenarista?:alibnnen:
to_keep_order

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Naučiću te da voziš onu alu i da budeš pošten kamiondžija.:D
Šta kažeš?:)

Kakva majka? Kakav čika scenarista?:alibnnen:
to_keep_order
Kasno, Mars, kasno... Nema mi spasa!
Ako ti se pokvari kamion, ja ću ti doterati ''novi'', za ''džabe''. Ti samo treba da pokažeš prstom i do jutra je tvoj...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sve mogu da shvatim ali ovo...wacko2
Mars, šta ne možeš da shvatiš? :???:pa to je samo serija, da je reala, ja bih ti Belju davno dala na ''usvajanje'', ali ovako moram da čekam do 500-te epizode....:lol:
Znam, znam, opet se čudiš...wacko2, ali decu treba usmeriti na pravi put i pokazati im, da nije sve u životu plazma i mleko,.....ovaj....med i mleko.....:lol:
Kasno,Mars, kasno... Nema mi spasa!

Pa jeste, jednom roditelji, uvek roditelji....
:blum3:

Plašim se za ovu seriju, ima mnogo zapleta, ali me jedno raduje što su sve ''uloge'' podjednako ''jake''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Mars, šta ne možeš da shvatiš? :???:pa to je samo serija, da je reala, ja bih ti Belju davno dala na ''usvajanje'', ali ovako moram da čekam do 500-te epizode....:lol:
Znam, znam, opet se čudiš...wacko2, ali decu treba usmeriti na pravi put i pokazati im, da nije sve u životu plazma i mleko,.....ovaj....med i mleko.....:lol:

Pa jeste, jednom roditelji, uvek roditelji....
:blum3:

Plašim se za ovu seriju, ima mnogo zapleta, ali me jedno raduje što su sve ''uloge'' podjednako ''jake''...:lol:

Tako kaži draga! Da ceo svet razume!
Ja sam ti k'o one babe što se užive, kad je tužno - plačem, kad je lepo - smeškam se!:D
Zamisli kako je kad gledam akcije! :lol: Ili, ne daj Bože, borilačke:angfdl::aikido::beach:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tako kaži draga! Da ceo svet razume!
Ja sam ti k'o one babe što se užive, kad je tužno - plačem, kad je lepo - smeškam se!:D
Zamisli kako je kad gledam akcije! :lol: Ili, ne daj Bože, borilačke:angfdl::aikido::beach:
Ne znam da li sam ti rekla...
Ja mnogo volim Kung-fu filmove sa Brus-Liom...Toliko volim te filmove, da sam se uživela i sada imam crni pojas u karateu...:lol:
Nadam se da se posle ove serije, sve majke širom sveta ne ugledaju na mene pa da svoju decu daju tetkama na usvajanje...:lol:

:hi:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Babe, da! Bravo Mars! Treba nam jedna zla baba za seriju, nek Tito raspiše konkurs:
''Traži se ženska osoba starosti između 60 i 70 godina, po mogućstvu sa zelenim očima i crvenkasto-smeđom dužom kosom, za ulogu u seriji. Kontakt: Tito Pulo, SF''

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Babe, da! Bravo Mars! Treba nam jedna zla baba za seriju, nek Tito raspiše konkurs:
''Traži se ženska osoba starosti između 60 i 70 godina, po mogućstvu sa zelenim očima i crvenkasto-smeđom dužom kosom, za ulogu u seriji. Kontakt: Tito Pulo, SF''

Bila je ovde na forumu ranije jedna "baba" (kako je samu sebe nazivala) iz CG, :beee: al šteta, već odavno se ne pojavljuje zbog jednog "zlog čike".sorry

Nego, Beljo, treba nam i neki devojčurak za tebe. Da bude neka fina, iz dobre porodice, koju će da pokvari maloletni delikvent i probisvet.:beee:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nego, Beljo, treba nam i neki devojčurak za tebe. Da bude neka fina, iz dobre porodice, koju će da pokvari maloletni delikvent i probisvet.:beee:
Da je zavedem, okrenem protiv roditelja, braće i sestara, vodam se s njom po belom svetu, uvučem u kriminalne radnje i na kraju završim s njom u zatvoru.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Da je zavedem, okrenem protiv roditelja, braće i sestara, vodam se s njom po belom svetu, uvučem u kriminalne radnje i na kraju završim s njom u zatvoru.

E, baš tako, ti sve brzo pokapiraš za razliku od nekih drugih glumaca kojima mora da se crta.:beee: Samo bih još dodao da moraš da je navučeš na lake i teške droge, da malo obradimo i temu narkomanije. stink.

Natrag