Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A pa ne može Belja da nađe devojku kakvu on hoće...Njemu će majka da nađe devojku....:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ccc, Marsovka je bila u pravu. yes3 I sa punim značenjem se ovde može upotrebiti ona: Od zlog oca i još gore majke... :lol:

Pozdrav, Dum, palim (kuće). :lol: :hi:
Nemoj tako Tito...Majka može biti, i ovakva i onakva..., ali za oca uvek možeš čuti...''Otac ko kolac''....Šta reći....:lol:

Ma nisam se ja još pokazala u pravom svetlu...Kakva ja tek majka mogu biti....:lol:

Pozdrav Tito....:hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav. :hi:
Vidim da se fanatično radi da serija ima veliki uspeh. :D Izvinjavam se na mom odsustvu, ali naš scenarista zna da sam morao da snimim jedan kratkometražni film sa Monikom Belući. yes3 stink.

Dum, da mi nisi kidnapovala sina kad je bio mali i da je ostao kod mene, drugačije bi on bio vaspitan. yes3 Ja mislim da početna scena u seriji bude kad mi odvodiš sina, a ja sav u suzama slušam pesmu...

Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sne
u srcu mom je bolna praznina
odnosis sreću, odnosis sve
ostavi mi makar sina

:lol:

Vidim da će i najđavolskije stvorenje u seriji Sendi, u svakoj epizodi širiti zlo. stink.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav. :hi:
Vidim da se fanatično radi da serija ima veliki uspeh. :D Izvinjavam se na mom odsustvu, ali naš scenarista zna da sam morao da snimim jedan kratkometražni film sa Monikom Belući. yes3 stink.

Dum, da mi nisi kidnapovala sina kad je bio mali i da je ostao kod mene, drugačije bi on bio vaspitan. yes3 Ja mislim da početna scena u seriji bude kad mi odvodiš sina, a ja sav u suzama slušam pesmu...

Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sne
u srcu mom je bolna praznina
odnosis sreću, odnosis sve
ostavi mi makar sina

:lol:

Vidim da će i najđavolskije stvorenje u seriji Sendi, u svakoj epizodi širiti zlo. stink.

Jeste, reče mi Monika da je bio baš, baš kratkometražni. :lol:

Pa de si Delija, Žabaru jedan? stink. :hi: Zabrinule ti se žena, ljubavnica, sestra i sin što te nema...:beee:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jeste, reče mi Monika da je bio baš, baš kratkometražni. :lol:

Pa de si Delija, Žabaru jedan? stink. :hi: Zabrinule ti se žena, ljubavnica, sestra i sin što te nema...:beee:

Film je bio kratkometražni, ali dan u jednom raskošnom hotelu sa njom je bio dug i nezaboravan. stink.

Znam da si im nedostajao. yes3 Vidim da ovaj moj kuronja Belja, briljira, ima sve pohvale od svog ćaće. stink. A za Dum I Sendi znam da im se pojavi blistav sjaj na licu kad me vide. yes3 stink.

Nego, vidim da si dao intervju za grand reviju Tito. stink.

grandrevijabroj89pluspo.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da bi ta scena kako plačeš, dok ti ja odvodim sina...bila isuviše tužna i potresna za jednu sapunicu....Ja predlažem scenaristi, da serija počne srećno...i to od momenta kako se ja pozdravljam sa tobom i ostavljam ti ''sina''...:lol: (koliko imam inspiracije na ovu temu, to je strašno...:lol:, izvini Belja, .......al' ipak, ''jedna je majka'')
Inače Delija kada sam te videla, odmah sam odlučila da sutra ne radim...od sreće.....:lol: Možeš misliti tek kako je Sendi vesela....Ona tri dana neće ništa raditi....Kaže ne može od uzbuđenja....

Drago mi je da je izašao ovakav tekst, ni pomislila nisam da Tito voli političarke....(Cicolina)...Baš si me oduševio, Tito je ipak preozbiljan.... .stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Izvinjavam se na mom odsustvu, ali naš scenarista zna da sam morao da snimim jedan kratkometražni film sa Monikom Belući. yes3 stink.

O, ko je to nama dosao? :hi:
Odmah da ti kazem da je u tvom odsustvu ovde vladala prava harmonija i idila, pa nema potrebe da se izvinjavas :D. Sva sreca pa je kratkometrazni... Obzirom koliko te nije bilo mogu da zamislim na sta bi licio "dugometrazni" :beee: :blum3:

A, ne mozes ni da zamislis, Dum... Do ovog momenta nisam znala da me od srece glava boli :alibnnen:

Natrag