- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
A pa ne može Belja da nađe devojku kakvu on hoće...Njemu će majka da nađe devojku....:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A pa ne može Belja da nađe devojku kakvu on hoće...Njemu će majka da nađe devojku....:lol:
Nisi u pravu Tito...Za ''mog divnog sina'' svaka je dobra....:lol:Ali kako kad majci nijedna nije dobra za njenog "divnog" sina? :lol:
Nisi u pravu Tito...Za ''mog divnog sina'' svaka je dobra....:lol:
Nemoj tako Tito...Majka može biti, i ovakva i onakva..., ali za oca uvek možeš čuti...''Otac ko kolac''....Šta reći....:lol:Ccc, Marsovka je bila u pravu. yes3 I sa punim značenjem se ovde može upotrebiti ona: Od zlog oca i još gore majke... :lol:
Pozdrav, Dum, palim (kuće). :lol: :hi:
Pozdrav. :hi:
Vidim da se fanatično radi da serija ima veliki uspeh. Izvinjavam se na mom odsustvu, ali naš scenarista zna da sam morao da snimim jedan kratkometražni film sa Monikom Belući. yes3 stink.
Dum, da mi nisi kidnapovala sina kad je bio mali i da je ostao kod mene, drugačije bi on bio vaspitan. yes3 Ja mislim da početna scena u seriji bude kad mi odvodiš sina, a ja sav u suzama slušam pesmu...
Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sne
u srcu mom je bolna praznina
odnosis sreću, odnosis sve
ostavi mi makar sina
:lol:
Vidim da će i najđavolskije stvorenje u seriji Sendi, u svakoj epizodi širiti zlo. stink.
Jeste, reče mi Monika da je bio baš, baš kratkometražni. :lol:
Pa de si Delija, Žabaru jedan? stink. :hi: Zabrinule ti se žena, ljubavnica, sestra i sin što te nema...
Mislim da bi ta scena kako plačeš, dok ti ja odvodim sina...bila isuviše tužna i potresna za jednu sapunicu....Ja predlažem scenaristi, da serija počne srećno...i to od momenta kako se ja pozdravljam sa tobom i ostavljam ti ''sina''...:lol: (koliko imam inspiracije na ovu temu, to je strašno...:lol:, izvini Belja, .......al' ipak, ''jedna je majka'')Dum, da mi nisi kidnapovala sina kad je bio mali i da je ostao kod mene, drugačije bi on bio vaspitan. yes3 Ja mislim da početna scena u seriji bude kad mi odvodiš sina, a ja sav u suzama slušam pesmu...
Izvinjavam se na mom odsustvu, ali naš scenarista zna da sam morao da snimim jedan kratkometražni film sa Monikom Belući. yes3 stink.