Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Facijalne i druge (karakterne) opise prepuštam poznatom stručnjaku iz te oblasti. stink. Al paziću da se dotični drži pod kontrolom. yes3 stink.

Ako ti u tom poduhvatu bude trebala pomoc, samo kazi, mora u ekipi da postoji neko strucno lice da ti pomogne, tesko je njega drzati pod kontrolom :D

Odoh da spavam, jos me "drzi" stres izazvan Delijinom pojavom a i ne bih da budem ovde ako se pojavi :D jer ga vec zamisljam kako :declaokre:

Laku noc :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A, ne mozes ni da zamislis, Dum... Do ovog momenta nisam znala da me od srece glava boli
Znam, znam...od sreće si udarala glavom o zid...od radosti, zato te boli glava....:lol:
2) sendi me krade iz porodilišta
Ja glasam za predlog br. 2.
Ne znam šta da ti kažem...Mislim da mnogo rizikuješ, Sendi je u ovoj seriji proglašena za ''zloću'', to znači da ćeš biti suočen sa raznim problemima...Možda na kraju završiš da se ''krčkaš u loncu, zajedno sa Maricom''....:lol: Eto, pade mi na um i ta bajka o Ivici i Marici...
Beljo, da se razumemo, tvoja uloga traži mnogo žrtve i odricanja...:lol:

E da, i meni se sinoć javila Monika i rekla da vam prenesem da bi i ona rado glumila u seriji, samo joj je žao što neće moći da snimi kadrove sa Titom, jer je čula da je Tito izjavio da on ne učestvuje u seriji, već da samo piše scenarij…stink.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dum i Sendi i dalje su neiskrene. Nikako da kažu ono što su i meni, da tonuću u san, opijaju se slatkim mislima, i zamišljaju mene kao anđela koji ih čuva i bdi iznad njihove glave. yes3 stink.

Ništa to nije sramota, sve je to šou-biz. yes3 Sramota bi bila kad bih recimo izjavio da gledam treš emisije Tegeltije i Rošavog. :lol:

Nećeš ti biti ni prvi ni poslednji degenerisani moron koji će pristati na takav šou-biz. stink.

Znam da tebe neće sigurno biti sramota
mediji jedva čekaju takvog idiota.
Isto tako znam da si dovoljno lud
da se pojaviš na Pinku, Mitroviću bi popušio ud. :lol:

Zašto, Delija, nisi poslao časopis Rusu na završnu grafičku obradu? Ti se ne snalaziš baš u tim vodama... Ali kol'ko si se ispostio, nije ni to loše. Naravno, tu je i tvoj lajt motiv: ''ja, ja i ja''.
A što se tiče mog početka života, uopšte me ne zanima. I onako neću ja glumiti taj deo. Ali evo, nabrojaću dosadašnje verzije:
1) nepoznata osoba me krade izodilišta
2) sendi me krade iz porodilišta
3) san andreas me krade iz porodilišta
4) dum me predaje socijalnom, a ovi hraniteljskoj porodici
5) dum me gaji i uči da kradem za nju
6) delija (da bi okajao grehe) uvodi najnoviju verziju - on me gaji...
Ja glasam za predlog br. 2.
Da Rus je za te stvari nenad*ebiv. stink.

E jadan ti Beljo, stvarno si tragičan lik u seriji. Na kraju ćeš završiti u buvari sa pacovima, a i oni će te maltretirati i sprdati se sa tobom. :lol:
Ja sam mislila da samo ja imam "problem" da "pohvatam" sve verzije :yahoo:
Jeli, Beljo, jel to pod pretpostavkom da cu da omasim i ukradem "pogresno" dete pa ti se najvise svidja ta verzija, a? :frifgds:

Umalo da zaboravim da prenesem Titu pozdrave od Monike BeluĆi i da mu kazem da je rekla da prekida svaku dalju saradnju sa njim, kaze da ces shvatiti :D

Čuo sam se sa Monikom. yes3 Kaže da je šokirana lažima koje si servirala na ovoj temi. Al' brzo se odšokirala kad sam joj objasnio o ćemu se zapravo radi. yes3 Evo, poslala je i sliku. :D

tfmfdqgwniadryaj1x45tqt.jpg

:blum3: :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Znam, znam...od sreće si udarala glavom o zid...od radosti, zato te boli glava....:lol:

Ma vise me je brinulo sto mi je i pritisak "skocio" :D

Dum i Sendi i dalje su neiskrene. Nikako da kažu ono što su i meni, da tonuću u san, opijaju se slatkim mislima, i zamišljaju mene kao anđela koji ih čuva i bdi iznad njihove glave. yes3 stink.

Ih, bre, Delija pa ti bas ne znas za salu. Ne krijemo mi da smo to rekle nego su svi shvatili osim tebe... Valjda mozemo malo i Dum i ja da lupamo gluposti :D

( Dum, ako imas neki smisleniji odgovor na ovu Delijinu ludost da znas da se vec unapred slazem :D)

Čuo sam se sa Monikom. yes3 Kaže da je šokirana lažima koje si servirala na ovoj temi. Al' brzo se odšokirala kad sam joj objasnio o ćemu se zapravo radi. yes3

Deluje li jos nekome da je "ovaj mali" bas "zaglibio"? :???:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E da, i meni se sinoć javila Monika i rekla da vam prenesem da bi i ona rado glumila u seriji, samo joj je žao što neće moći da snimi kadrove sa Titom, jer je čula da je Tito izjavio da on ne učestvuje u seriji, već da samo piše scenarij…stink.

Ma napisao sam ja "scenario" samo za nju i mene, 1na1, bez kamera. stink.

Nećeš ti biti ni prvi ni poslednji degenerisani moron koji će pristati na takav šou-biz. stink.

Znam da tebe neće sigurno biti sramota
mediji jedva čekaju takvog idiota.
Isto tako znam da si dovoljno lud
da se pojaviš na Pinku, Mitroviću bi popušio ud. :lol:

Suptilnost mu je uvek bila jaka strana, kako se samo fino snalazi u nijansiranju epiteta. :lol:

Deluje li jos nekome da je "ovaj mali" bas "zaglibio"? :???:

yes3 yes3 yes3

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ja sam mislila da samo ja imam "problem" da "pohvatam" sve verzije :yahoo:
Jeli, Beljo, jel to pod pretpostavkom da cu da omasim i ukradem "pogresno" dete pa ti se najvise svidja ta verzija, a? :frifgds:

Umalo da zaboravim da prenesem Titu pozdrave od Monike BeluĆi i da mu kazem da je rekla da prekida svaku dalju saradnju sa njim, kaze da ces shvatiti :D
Nećeš omašiti, pokupićeš pravo derle. Zašto to? Da bi Dum i Delija mogli normalno da se ponašaju - okrive tebe i gotovo. A da su oni učestvovali u tom nemilom incidentu, onda bismo morali da čitamo njihova uvijanja i laži, da im je krivo isl.

A Monika? Ne znam stvarno ko pusti ovog ''crvenog'' kod nje da ide. Nije on glumac za svetsku scenu, u lokalu jeste dobar, ali ništa više. To je ono: izašao Delija iz sela, ali nije selo iz Delije.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo ga i moje mangupče, moje čeljade Belja, pokazuje da je elika sveneznalica, ovaj sveznalica. stink. On kao da se zatvorio u ljušturu nekog mrtvaca, sad je kao leš koji hoda, ali oživećeću ga ja, naoružati osmehom i biće on ponovo dobar, kao dobar dan. yes3 stink.
Naravno tu je i Tito, i njegove stupidarije, bezvezarije, lagarije i čobansko naklapanje o meni. stink.
A Sendi...pa ona malo, malo, pa skrene na pogrešan kolosek. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Naravno tu je i Tito, i njegove stupidarije, bezvezarije, lagarije i čobansko naklapanje o meni. stink.

Otkud u tvom recniku rec "stupidarije"? :lol:

Drugar, gde li si ti i kad skrenuo? :blum3:

... Delija mogli normalno da se ponašaju

E, ova ti je dobra. Beljo, pobogu, jeste da su se malo izmesali zanrovi ali ne snimamo SF seriju :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433

I na kraju tresne glavom, kao kad je ljosnuo s konja :D - ima smisla!

Evo ga i moje mangupče, moje čeljade Belja, pokazuje da je elika sveneznalica, ovaj sveznalica. stink. On kao da se zatvorio u ljušturu nekog mrtvaca, sad je kao leš koji hoda, ali oživećeću ga ja, naoružati osmehom i biće on ponovo dobar, kao dobar dan. yes3 stink.

Čoveče, oče,
pa ti si stvarno izanđao,
nekad si sve iz prve pogađao!
Čoveče, oče,
sad si bleda senka
onog nekadašnjeg čoveka! (Delije)
Muke s tobom...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Otkud u tvom recniku rec "stupidarije"? :lol:

Drugar, gde li si ti i kad skrenuo? :blum3:

E, ova ti je dobra. Beljo, pobogu, jeste da su se malo izmesali zanrovi ali ne snimamo SF seriju :D
Ne brini, na pravom sam putu, za razliku od tebe koja često gubi kompas. :lol: Ali ću tebe ipak poštedeti večeras, sad su mi prioritet Tito i Belja, njih posmatram kao forumske nužnike koje volim da zapišavam. :lol:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

I na kraju tresne glavom, kao kad je ljosnuo s konja :D - ima smisla!

Čoveče, oče,
pa ti si stvarno izanđao,
nekad si sve iz prve pogađao!
Čoveče, oče,
sad si bleda senka
onog nekadašnjeg čoveka! (Delije)
Muke s tobom...

Nećeš Beljo meni štete naneti
zboriš reči, reči bez pameti
Odavno nisam sreo takvog kao ti čoveka
koji služi samo za izazivanje osmeha
Popišam se ja na svaku tvoju o meni tvrdnju