Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Drago mi što ste ovako čoporski krenuli na mene vas troje, taman da ostvarim het-trik. :lol: Ja bih pre rekao Tito da je tebe zahvatilo neko praškasto ludilo, u velikom si problemu, jedino se plašim da taj problem ne naraste do šizofrenije. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Drago mi što ste ovako čoporski krenuli na mene vas troje, taman da ostvarim het-trik. :lol: Ja bih pre rekao Tito da je tebe zahvatilo neko praškasto ludilo, u velikom si problemu, jedino se plašim da taj problem ne naraste do šizofrenije. :lol:

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nećeš Beljo meni štete naneti
zboriš reči, reči bez pameti
Odavno nisam sreo takvog kao ti čoveka
koji služi samo za izazivanje osmeha
Popišam se ja na svaku tvoju o meni tvrdnju
meni se neopisiva ličnost za sprdnju :lol:

Lepo ja kažem da je Deki čovek lokalac, naš brđanin, pogledajte samo taj izbor reči...Dobro, ne kažem da je to loše, trebaju nam i ''gradski jarčevi'', poput ovog.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Čudi me Tito da nisi pozvao još neke od forumaša u pomoć. stink. Oboleo si od fobije zvane Delija 10. stink. :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Lepo ja kažem da je Deki čovek lokalac, naš brđanin, pogledajte samo taj izbor reči...Dobro, ne kažem da je to loše, trebaju nam i ''gradski jarčevi'', poput ovog.
Lepo ja rekoh da si ti magarac koji se sam nudi da ga neko zajaši.yes3 Cenim tvoj pokušaj da budeš duhovit, ali Bog kad je delio humor tebi ga je dao pod garancijom koja izgleda odavno istekla. :lol:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Iskoristiću jedinstvenu priliku da Deliji ništa ne odgovorim. Pametniji popušta...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovaj Tito kao seoska džukela, kad me vidi odmah pojuri, kao da mu mašem šniclom. :lol: Ti i nisi loš za razliku od ovog Belja, njemu mozak je vrlo često paralisan, pa ništa ne kapira, dok smisli šta će da napiše njemu se mozak kida od bola. :lol:

Iskoristiću jedinstvenu priliku da Deliji ništa ne odgovorim. Pametniji popušta...
Ajd' napiši nešto i onako te niko ozbiljno ne shvata. :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ovaj Tito kao seoska džukela, kad me vidi odmah pojuri, kao da mu mašem šniclom. :lol: Ti i nisi loš za razliku od ovog Belja, njemu mozak je vrlo često paralisan, pa ništa ne kapira, dok smisli šta će da napiše njemu se mozak kida od bola. :lol:

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag