Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prvo da kažem,....auuuuuuu, al' ste napisali...Jedva sve pročitah i pregledah....:lol:

Taman sam mislila da sam došla do izražaja, kad ono povratak Delije sve pokvari...Opet se ''gura'', da bude maximalno primećen,a ja da budem u drugom planu....E neće moći....Ima da budem prva i tačka...:???: , taman narednih deset epizoda morala da budem dobra i uzorna majka Belji...Na sve sam spremna...:lol:

Ne Delija, nismo se mi baš toliko oduševile tebi, mi to više tebi laskamo...Znamo koliko si osetljiv...:beee:

Belja, sve je ovo šala, ne uzimaj sve k'srcu.....

Molim scenaristu, da napiše naredne scene...Znam, znam,sada si zauzet oko Monike, zbog 1 na1, ali eto u pauzi seti se nas ''običnih'', koji te čekaju kraj očuvanih monitora :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav Sendi. :hi:

Pozdrav i za samozvanu pretendentkinju za najveću zvezdu foruma, Dum. :hi:stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav Sendi. :hi:

Pozdrav i za samozvanu pretendentkinju za najveću zvezdu foruma, Dum. :hi:stink.
:hi: Pozdrav number 2, jer sam ja number 1....:lol:

Kao što vidiš, toliko sam bila moćna, da su mnogi pobegli sa ovog foruma...jer su shvatili da.........''Jedna je Dum''....:lol:
Šta reći...''Bleda senko moje malenkosti''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
:hi: Pozdrav number 2, jer sam ja number 1....:lol:

Kao što vidiš, toliko sam bila moćna, da su mnogi pobegli sa ovog foruma...jer su shvatili da.........''Jedna je Dum''....:lol:
Šta reći...''Bleda senko moje malenkosti''....:lol:

Kako možeš tako Dum :acute:, kad znaš koliko sam bio human i da sam za vreme mog odsustva pozajmio ti popularnost, da i ti konačno osetiš kako je to biti popularan. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav od najvece zloce u seriji, hoce neko na crtu mozda? smile3

Ovo su sad kao zelje, cestitke i pozdravi :frifgds:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E jeste šašavi, opet me boli stomak od smeha!:roll:

Od danas sam ja najizražajnija i glavna zvezda! Baš! :firove:
Proglašavam a vi kako 'oćete!smile3
Druže Titooo da vidim samo šta ćeš da napišeš sledeće za moju ulogu.:declaokre:
Ionako ste mi krivi ti i brat mi Delija, lepo sam vam rekla čega sve nema i opet se šamarišete po forumu. CCC :lol:
Drage Dum i Sendi možete samo da budete ljubomorne:blum3::D

Ne rekoh vam helloU...
e pa helloU:-D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
E jeste šašavi, opet me boli stomak od smeha!:roll:

Od danas sam ja najizražajnija i glavna zvezda! Baš! :firove:
Proglašavam a vi kako 'oćete!smile3
Druže Titooo da vidim samo šta ćeš da napišeš sledeće za moju ulogu.:declaokre:
Ionako ste mi krivi ti i brat mi Delija, lepo sam vam rekla čega sve nema i opet se šamarišete po forumu. CCC :lol:
Drage Dum i Sendi možete samo da budete ljubomorne:blum3::D

Ne rekoh vam helloU...
e pa helloU:-D
Čim sam primetio sunčane zrake koji su obasjali forum, odmah sam znao da je došla Mars. :D Pozdrav Mars :D

Ajde priznaj da kad ja i Tito krenemo da se fajtamo da je to forumska poslastica. :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Znamo da si zloća Sendi, ja imam strah od tebe, jer znam kad se iznerviraš, pretvoriš se u tigricu. :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
HelloUUU, Mars, samoproklamovana zvezdo :blum3:

E, ne moze, vec smo ljubomorne na Deliju, tako bar on kaze... Ili to, bese, rekla Monika... :???:

Nemoj da ste ljubomorne na me, ako treba za tebe i Dum, mogu odmah da serviram punu trpezu slatkorečivih komentara. yes3 stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav Mars...:hi:

Moram priznati da si ti jedna od retkih koja ima dobru ulogu, verovatno si zato malo plaćena...Evo na primer Sendi, ona će izaći sa punim tekućim računom...Samo se brinem za njeno zdravlje, treba pretrpeti sve te traume ...,
Inače, ne znam da li si primetila...A nisi sigurno...Vratio se Delija :lol:

Natrag