Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav Mars...:hi:

Moram priznati da si ti jedna od retkih koja ima dobru ulogu, verovatno si zato malo plaćena...Evo na primer Sendi, ona će izaći sa punim tekućim računom...Samo se brinem za njeno zdravlje, treba pretrpeti sve te traume ...,
Inače, ne znam da li si primetila...A nisi sigurno...Vratio se Delija :lol:

Jeste, vrati se Delija, i odmah vlada divna atmosfera. :D Pozivam i druge da se uklope u ovu divnu harmoniju. :D A vi dame, ako ste raspoložne mogu za vas da viknem po jednu kaficu da popijemo. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jeste, vrati se Delija, i odmah vlada divna atmosfera. :D Pozivam i druge da se uklope u ovu divnu harmoniju. :D A vi dame, ako ste raspoložne mogu za vas da viknem po jednu kaficu da popijemo. :D
Pa šta ti misliš, da možeš sa nama tek tako da popiješ kafu...Pa mi smo zvezde...Zar se ne sećaš?
Moraćeš da nam platiš da popijemo kafu sa tobom :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Znamo da si zloća Sendi, ja imam strah od tebe, jer znam kad se iznerviraš, pretvoriš se u tigricu. :lol:

Kad se ja nerviram? To mi je samo uloga takva :D

..Evo na primer Sendi, ona će izaći sa punim tekućim računom...Samo se brinem za njeno zdravlje, treba pretrpeti sve te traume ...,

Ne brini ti za moje traume, meditiram svaki dan i psihicki se pripremam. Vec vas vidim u redu kako cekate "pozajmicu" :D

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Da li sam primetila brata Deliju? Pa kakva bi ja sestra bila da ne primetim rođenog, divnog brata?!
Budno pratim i pazim na svog brata!yes3 Je li tako brate moj?:monhghy:
A vas dve ste jedva preživele onu epizodu sa Monikom pa ste odma' počele da ujedate, a?:blum3:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa šta ti misliš, da možeš sa nama tek tako da popiješ kafu...Pa mi smo zvezde...Zar se ne sećaš?
Moraćeš da nam platiš da popijemo kafu sa tobom :lol:

Već smo ti rekli da si gradila svoju popularnost na lažima, ona je sada otišla u zaborav, i mislim da je to pravedna kazna za tebe. yes3 stink.

Sad možeš samo da kukaš i naričeš za svojim izgubljenim plamenom popularnosti kojim si bila obasjana. :lol:

Kao što sam i obećao, izvolite. yes3

1397932367_19c70d04cd.jpg

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Tako je Mars. :D

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da li sam primetila brata Deliju? Pa kakva bi ja sestra bila da ne primetim rođenog, divnog brata?!
Budno pratim i pazim na svog brata!yes3 Je li tako brate moj?:monhghy:
A vas dve ste jedva preživele onu epizodu sa Monikom pa ste odma' počele da ujedate, a?:blum3:
Nemoj da si ta'ka...Ja te tamo hvalim da imaš lepu ulogu, a ti mene ''ćap za srce''....Doduše, ako ti bude trebao džeparac, uvek se možeš obratiti meni i Sendi,pogotovo Sendi...ona je najplaćenija...Puna je ko' brod...:lol:

Ma kakava Monika...Monika će biti prošlost kada budu videli naš glumački talenat....Ima da ''zasenimo''...Sendi neće moći da prepoznaju 100 %, ali stvarno...mislim ...bukvalno...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nemoj da si ta'ka...Ja te tamo hvalim da imaš lepu ulogu, a ti mene ''ćap za srce''....Doduše, ako ti bude trebao džeparac, uvek se možeš obratiti meni i Sendi,pogotovo Sendi...ona je najplaćenija...Puna je ko' brod...:lol:

Ma kakava Monika...Monika će biti prošlost kada budu videli naš glumački talenat....Ima da ''zasenimo''...Sendi neće moći da prepoznaju 100 %, ali stvarno...mislim ...bukvalno...:lol:
Ajde priznaj Dum da imaš neodoljivu želju da ubiješ Mars u seriji, rek'o mi i Tito, da si mu nudila mito. :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Znala sam da imaš zlatno srce! Može! yes3
E kad sam i ja " ćapnula " nekoga za srce! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ajde priznaj Dum da imaš neodoljivu želju da ubiješ Mars u seriji, rek'o mi i Tito, da si mu nudila mito. :lol:
A pa nemoj tako...Kako da je ubijem? Pa ona je mog supruga sestra...Ja to poštujem...Mi se u seriji super slažemo...yes3
Ne znam da li ti je Tito rekao...Čak se viđamo i jednom godišnje, na tvom rođendanu naravno...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Ne vredi, Dum, ljubomora je ljubomora, jos hoce nama da nakace da smo mi ljubomorne. Mislim, nas dve :D

Nemoj da si sigurna, mozda promenim licni opis ali dovoljno je da progovorim i svi ce me prepoznati :lol:

Natrag