Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Znala sam da imaš zlatno srce! Može! yes3
E kad sam i ja " ćapnula " nekoga za srce! :lol:
Da li si čula novu vest Mars? Dum je pristala da je kamuflirami, umesto velike zvezde u seriji će glumiti baku koja će se baviti mađijama i predskazivati budućnost. :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ma ljubomorne ste vas dve na moju sestru. :D Jeste da se nekad zbuni, ali i to deluje simpatično, kao neko đače. :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Da li si čula novu vest Mars? Dum je pristala da je kamuflirami, umesto velike zvezde u seriji će glumiti baku koja će se baviti mađijama i predskazivati budućnost. :lol:

Brate moj, znaš da ti sve verujemyes3 ali znam da sam na SF a da to nije žanr! :beee:
Dum i baka, pre će Zlatibor i Tara da zamene mesta! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775

Drago mi je što ti nisi pisao scenarij...verovatno bih morala svašta da glumim u seriji...Verovatno bih se već morala sprijateljiti sa Kleopatrom i Tarot Milanom...E to bi bila uloga...:lol:

Sad mi je javio Tito, taj deo scenarija...Ja ti gledam u dlan (naravno ja sam prerušena) i kažem ti da će ti Belja biti sin...:lol:

Pozdrav narode, moram da idem...:hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Brate moj, znaš da ti sve verujemyes3 ali znam da sam na SF a da to nije žanr! :beee:
Dum i baka, pre će Zlatibor i Tara da zamene mesta! :lol:

U bre Mars, ti kod da ne znaš Dum. :acute:U početku nije htela, ali kada smo joj ovo
10224.jpg
ponudili, pristala je odmah. :lol:

Pozdravljam se, što bi rekla Dum, ja sad moram da idem. :lol:

Srećom nije bilo našeg scenariste, beobrazan je, još se i ponosi sa onim njegovim preverznim komentarima, srećom da ova tema ima mene, pa može da se uz vas, očuva kakva takva pristojnost. yes3 stink.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Laku noć vam želim, dragi moji!:give_r:

Čekaj nešto ozbiljno...yes3
i-love-you.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dum, ovu Delijinu ponudu si mislila da precutis al' uzalud ti je pokusaj kad znas da on ne zna kad treba da cuti :blum3:... E, "obrcete" vi pare na sve strane posle Sendi "najbogatija", "lezi na zlatu"... :D

Ne stigoh da vam pozelim laku noc al' zato mogu da vam unapred pozelim dobro jutro

blowing_kisses.gif

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šta reći, koju posluku porati... poslati... kome... Šaljem poruku onima... koji vide a ne čuju... itd... :lol:

Ovde je nekoliko dana vladala harmonija, a onda se vratio ovaj bizgov (Delija) i sve se pretvorilo u čistu prozivku, bez imalo mere i ukusa.

Verujem da nema ovde niko neku losu nameru niti da neko nekoga proziva. Mozda se nekad pretera sa salom ali da postoje neki nizi motivi, prozivke i slicno, ne bi ovoliko dugo nas nekoliko bili na ovoj temi, sve je zezanje

yes3 yes3

Opušteno, Beljo, voli tebe Delija, valjda si čuo za pojam "tough love". stink. Pravi glumac mora da upozna kompletno svoju ličnost, od onog animalnog i prizemnog, do sofisticiranog i uzvišenog. yes3 (Moj prijatelj Delija malo sporije "spoznaje"). :lol:

Molim scenaristu, da napiše naredne scene...Znam, znam,sada si zauzet oko Monike, zbog 1 na1, ali eto u pauzi seti se nas ''običnih'', koji te čekaju kraj očuvanih monitora

Aa, nema pisanja do daljnjeg, Dum. :zip: Prvo, Monika je mnogo zahtevna, po ceo dan nešto 'oće, :girl_in_love: a drugo, vidiš valjda da su nam ukinuli finansiranje, za čije babe zdravlje ja sad da radim? :thinking: Nema tozla, nema evara, posledično nema ni (za) ajvara. :lol:

:hi: Pozdrav number 2, jer sam ja number 1....:lol:

Dum, da li si kad si ovo rekla Deliji imala u vidu značenje iz engleskog jezika? :???: :lol:

Druže Titooo da vidim samo šta ćeš da napišeš sledeće za moju ulogu.:declaokre:
Ionako ste mi krivi ti i brat mi Delija, lepo sam vam rekla čega sve nema i opet se šamarišete po forumu. CCC :lol:

Kao što rekoh malopre, sad smo samofinansirajući tako da će se na sledeće scene pričekati dok ne pristigne neka lova. :D A što se tiče Delije, on je kao Metalika: Moj dobar drugar. yes3

:lol:

Ajde priznaj da kad ja i Tito krenemo da se fajtamo da je to forumska poslastica. :lol:

Pa druže moj, nisam znao da se ti fajtaš sa mnom, ja mislio samo se zezamo.:???: :roll:

Ajde priznaj Dum da imaš neodoljivu želju da ubiješ Mars u seriji, rek'o mi i Tito, da si mu nudila mito. :lol:

Nije mi baš tim rečima rekla i nije spominjala konkretne cifre, al i ja sam stekao utisak da Dum misli kako bi se njen lik "kvalitetnije razvijao" kad bi Mars bila malo skrajnuta.:beee: Al to neće da može, Marsovka ima protekciju kod mene. yes3

Srećom nije bilo našeg scenariste, beobrazan je, još se i ponosi sa onim njegovim preverznim komentarima, srećom da ova tema ima mene, pa može da se uz vas, očuva kakva takva pristojnost. yes3 stink.

I ja kažem srećom, tu je moj prijatelj "manirista" da (o)drži nivo. stink.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
(čak ne mogu ni da citiram tekst, ni sa dva ni sa dest klikova, definitivno, postujem pod otežanim okolnostima :lol:)

Šta reći, koju posluku porati... poslati... kome... Šaljem poruku onima... koji vide a ne čuju... itd... :lol:
E, baš ti hvala...Verujem da si postavio svoju omiljenu pesmu od Seke Aleksić ....:lol:

Dakle, potpuno se slažem da treba dobro da se upoznamo međusobno, čisto zbog scenarija i u kojem će pravcu to da ide...Možda smo u startu nekog precenili, a nekog potcenili...Možda na primer Sendi i ne treba da bude zloća, ili Delija da bude suprug, ili Belja sin, a Blokus ''snajperista''...
Možda nije loše da se malo uloge ''izmešaju'', možda na primer da Belja bude otac Deliji :)lol:), a da na primer Sendi bude majka...A da ja budem na Sendinom mestu, a Mars na mom....:???: I da na primer Blokus ne bude kidnaper, nego prodavac nakita...Takođe, ne bi bilo loše da i Tito malo glumi, možda baš najveći talenat leži u njemu....a još nije dobio šansu....

:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo i našeg džepseterke Dum. stink. Može Tito da joj da ulogu političarke. Kad bolje razmislim nije to loše. :???: Na forumu se ponaša poput naših političara, prosi za šaku evra, a traženje zlatnika je njena glavna forumska aktivnost. yes3 stink. Najomiljenija joj je disciplina laž, a prevara, podvala i manipulacija njena lična karta. :roll:

Može se primetiti da se i naš scenarista malo pravi mutav, a od ranije sa zna da je prevrtljiv k'o Vuk Drašković. stink. Čovek kao da dolazi iz neke seoske krčme, ponaša se kao pijanac kome u alkoholisanom stanju mašta buja. yes3 Njegovo ponašanje varira, jedan dan je inflatorno, drugi kretensko, treći moronsko... :lol:

Požuri malo Tito sa pisanjem scenarija, daj ''pun gas''. stink. Ako ti treba pomoć, konsultuj se sa Rusem, onaj sigurno ima zanimljive predloge. yes3 (mada znam kad bi on pisao scenario da bi mnogi bili zabezeknuti) :lol:

Dodato posle 6 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ajd' zdravo, odoh na nekoliko dana. yes3 (ponovo će biti divna harmonija stink.) Arrividerci. :hi:stink.

Poslednja izmena:
Natrag