Šta reći, koju posluku porati... poslati... kome... Šaljem poruku onima... koji vide a ne čuju... itd... :lol:
Ovde je nekoliko dana vladala harmonija, a onda se vratio ovaj bizgov (Delija) i sve se pretvorilo u čistu prozivku, bez imalo mere i ukusa.
Verujem da nema ovde niko neku losu nameru niti da neko nekoga proziva. Mozda se nekad pretera sa salom ali da postoje neki nizi motivi, prozivke i slicno, ne bi ovoliko dugo nas nekoliko bili na ovoj temi, sve je zezanje
yes3 yes3
Opušteno, Beljo, voli tebe Delija, valjda si čuo za pojam
"tough love". stink. Pravi glumac mora da upozna kompletno svoju ličnost, od onog animalnog i prizemnog, do sofisticiranog i uzvišenog. yes3 (Moj prijatelj Delija malo sporije "spoznaje"). :lol:
Molim scenaristu, da napiše naredne scene...Znam, znam,sada si zauzet oko Monike, zbog 1 na1, ali eto u pauzi seti se nas ''običnih'', koji te čekaju kraj očuvanih monitora
Aa, nema pisanja do daljnjeg, Dum. :zip: Prvo, Monika je mnogo zahtevna, po ceo dan nešto 'oće, :girl_in_love: a drugo, vidiš valjda da su nam ukinuli finansiranje, za čije babe zdravlje ja sad da radim? :thinking: Nema tozla, nema evara, posledično nema ni (za) ajvara. :lol:
:hi: Pozdrav number 2, jer sam ja number 1....:lol:
Dum, da li si kad si ovo rekla Deliji imala u vidu značenje iz engleskog jezika? :???: :lol:
Druže Titooo da vidim samo šta ćeš da napišeš sledeće za moju ulogu.:declaokre:
Ionako ste mi krivi ti i brat mi Delija, lepo sam vam rekla čega sve nema i opet se šamarišete po forumu. CCC :lol:
Kao što rekoh malopre, sad smo samofinansirajući tako da će se na sledeće scene pričekati dok ne pristigne neka lova.
A što se tiče Delije, on je kao Metalika: Moj dobar drugar. yes3
:lol:
Ajde priznaj da kad ja i Tito krenemo da se fajtamo da je to forumska poslastica. :lol:
Pa druže moj, nisam znao da se ti fajtaš sa mnom, ja mislio samo se zezamo.:???:
Ajde priznaj Dum da imaš neodoljivu želju da ubiješ Mars u seriji, rek'o mi i Tito, da si mu nudila mito. :lol:
Nije mi baš tim rečima rekla i nije spominjala konkretne cifre, al i ja sam stekao utisak da Dum misli kako bi se njen lik "kvalitetnije razvijao" kad bi Mars bila malo skrajnuta.
Al to neće da može, Mars
ovka ima protekciju kod mene. yes3
Srećom nije bilo našeg scenariste, beobrazan je, još se i ponosi sa onim njegovim preverznim komentarima, srećom da ova tema ima mene, pa može da se uz vas, očuva kakva takva pristojnost. yes3 stink.
I ja kažem srećom, tu je moj prijatelj "manirista" da (o)drži nivo. stink.