KK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
:acute:

Za pare otom-potom, dotle će Mirko da ode a Delije da se vrate na tribine yes4
Ne verujem da će Mirko da ode. Za sada se Delije ne oglašavaju, a jedino oni mogu da ga oteraju. Nije on najveći problem, ima još par likova koji moraju da odu, kao i onih koji iz senke upravljaju klubom. (izvinjavam se ako bude nekih grešaka u pisanju, navikavam se polako na Serbian Latin :mrgreen:)

Bilo bi lepo da bude opet ovako na tribinama. :D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Delije su imale brdo sitnih opravdanja zašto ne bodre klub kao je Žika bio tu, pa i prošle godine isto a pri tome se ne pominju koji to ljudi iz senke vode klub kad se zadnjih godina promenilo više uprava...Ako je jedan Božidar Maljković pristao da se cima i sa svojim imenom da se bori da klub stane na noge onda to može svako. Pavlović možda jeste loš ali se ne vidi ko može da ga nasledi. Kritičara uvek ima ali ne i rešenja yes3
Hehehe počeo si da se navikavaš i na to pismo...ako, ako...bićeš ti pravi Evropejac :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delije su imale brdo sitnih opravdanja zašto ne bodre klub kao je Žika bio tu, pa i prošle godine isto a pri tome se ne pominju koji to ljudi iz senke vode klub kad se zadnjih godina promenilo više uprava...Ako je jedan Božidar Maljković pristao da se cima i sa svojim imenom da se bori da klub stane na noge onda to može svako. Pavlović možda jeste loš ali se ne vidi ko može da ga nasledi. Kritičara uvek ima ali ne i rešenja yes3
Hehehe počeo si da se navikavaš i na to pismo...ako, ako...bićeš ti pravi Evropejac :mrgreen:

Koji su ljudi iz senke? Pa evo ga ovaj Žeželj, on je iz Žikine ekipe a još uvek je tu. Njega su ovi iz demokratske stranke doveli u Zvezdu. Pa onaj jajara Vesić, koji je tužio klub. Ima ih još, nadam se da će mi laufer javiti ovih dana koji su ti ljudi. :mrgreen:

Boža Maljković jeste legenda, pomogao je klubu, ali me je razočarao izjavom da ne želi biti trener Zvezde, već samo ekipe koja igra evroligu. Time je pokazao koliko voli klub.

Evropejac? Neka hvala. :mrgreen: Ne želim da budem deo trenutno ovakve EU, ima i razloga, ali nije sad to tema, inače bih napisao kilometarski post. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Koji su ljudi iz senke? Pa evo ga ovaj Žeželj, on je iz Žikine ekipe a još uvek je tu. Njega su ovi iz demokratske stranke doveli u Zvezdu. Pa onaj jajara Vesić, koji je tužio klub. Ima ih još, nadam se da će mi laufer javiti ovih dana koji su ti ljudi. :mrgreen:

Boža Maljković jeste legenda, pomogao je klubu, ali me je razočarao izjavom da ne želi biti trener Zvezde, već samo ekipe koja igra evroligu. Time je pokazao koliko voli klub.

Evropejac? Neka hvala. :mrgreen: Ne želim da budem deo trenutno ovakve EU, ima i razloga, ali nije sad to tema, inače bih napisao kilometarski post. :mrgreen:

Ma oni se tu motaju da bi uzeli pare koje su ko zna odakle uneli u klub. Zna se da se oduživalo ko zna sa kojih sve strana jer je su pravljeni nerealni budžeti tako da ne mislim da oni upravljaju klubom :dntknw:
Nije bilo realno da on vodi klub. On prvo ne živi u Srbiji niti to namerava i sigurno je da već godinama bira koga će voditi ,nije on na početku karijere ili u punoj snazi da mora da se bori i sa stvarima koje nemaju veze sa sportom, a to se realno ne može izbeći.
Koprcaš se... ali sve više popustaš prema Evropi :mrgreen:...ima tema Evropska Unija...tamo možeš ukratko onako slikovito kako znaš, da izraziš svoje stavove yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sagadin: Da sam ostao, Zvezda bi bila šampion

Teško je pričati sa Zmagom Sagadinom, a ne pomenuti Crvenu zvezdu. Slovenački stručnjak je krenuo da krči put ka vrhu sa timom sa Malog Kalemegdana, a onda je ubrzo i došlo do prekida saradnje. Međutim, iskusni stručnjak i dan danas prati dešavanja u crveno-belom taboru i ne krije da mu teško padaju loše igre nekadašnjeg kluba.

sp-sagadin_310x186.jpg

- Ne znam detalje, ali nisam mislio da će jedna Zvezda tako nisko pasti. Mislim da je jednostavno bila slabo vođena, jer onaj koji je bio i vodio to nije radio na pravi način. U moje vreme je došlo do stabilizacije kluba, imali smo koncept. Išli smo mic po mic, pomerali granice i sve je funkcionisalo na pravi način. Došli smo na korak od Partizana i da sam ja bio tu, siguran sam da bismo mi bili sada na mestu „crno-belih“ i da bismo vodili glavnu reč u srpskoj košarci. Ali, šta da se radi, došli su u teške vode, moraju da se isčupaju, da rade dobro i da crpe kvalitet iz svog pogona. Niko im ništa neće pokloniti i moraju da budu svesni toga. Iskreno, mnogo bih želeo da ponovo budu pravi -govori Zmago Sagadin.

Jedan od osnivača NLB lige ponosan je na svoj proojekat i ističe da je takmičenje na vrhunskom nivou.
- Najviše me raduje što u regionalnom takmičenju nema prevara. Deseto jubilarno izdanje je najčistije, praktično ne stiže nijedna zamerka, svi su prezadovoljni. Uspeli smo da sačuvamo ligu od našeg balkanskog mentaliteta, da je ne odvuku loše glave na drugu stranu. Ponosan sam na to, ali ne smemo sada da se uspavamo na lovorikama. Moramo da radimo još bolje i više i da stalno sebi postavljamo ciljeve, a sada je to biti najbolji na Starom kontinentu.

(novosi.rs)

Pa kad su tebe doveli normalno da je tako, mada onaj Kup se ne zaboravlja, ono se više neće ponoviti u istoriji yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Death, sinoć, gost kod Tegija bio Nikitović. Nije bilo ničeg interesantnog, pričao je samo da je zadovoljan dosadašnjim učinkom i da je to iznenađenje za mnoge. Da su pobeli OKK Beograd, sada bi bili i treći. Šteta za juniore što su izgubili u finalu prvenstva od Hemofarma. Sada su na turniru evro lige, juče su pobedili Barselonu. :D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, sinoć, gost kod Tegija bio Nikitović. Nije bilo ničeg interesantnog, pričao je samo da je zadovoljan dosadašnjim učinkom i da je to iznenađenje za mnoge. Da su pobeli OKK Beograd, sada bi bili i treći. Šteta za juniore što su izgubili u finalu prvenstva od Hemofarma. Sada su na turniru evro lige, juče su pobedili Barselonu. :D

Pa jeste glupo su izgubili. Eto sumnjao si da ćemo biti među prve četiri ekipe, nije ti vredelo pričati :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa jeste glupo su izgubili. Eto sumnjao si da ćemo biti među prve četiri ekipe, nije ti vredelo pričati :D

Fmp je u naletu, sad im se vratio i povređeni Radivojević, a Zvezda ima samo jednu pobedu više od njih.

Možda sam Death pogrešno napisao, nisam verovao da Zvezda može do četvrtog mesta, jer sam verovao da može do trećeg. yes3 :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Fmp je u naletu, sad im se vratio i povređeni Radivojević, a Zvezda ima samo jednu pobedu više od njih.

Možda sam Death pogrešno napisao, nisam verovao da Zvezda može do četvrtog mesta, jer sam verovao da može do trećeg. yes3 :mrgreen:

Ma da, samo što im Radivojević ne igra pleja a tu je najbolji :D
Ne vadi se sad...bolje smišljaj drufu strofu za, Mirko ostani, ono što si oduvek potajno želeo :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma da, samo što im Radivojević ne igra pleja a tu je najbolji :D
Ne vadi se sad...bolje smišljaj drufu strofu za, Mirko ostani, ono što si oduvek potajno želeo :mrgreen:

Ja sam Mirka uvek žestoko napadao, dok su tvoji napadi bili umereni. Znao sam ja da ga ti podržavaš, ali te je bilo sramota da kažeš da podržavaš ovu lutku u rukama ljudi iz senke, koji upravljaju klubom. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Natrag