KK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Uvek je tako...reorganizacija samo dokle više. Naravno da će dug da raste jer ko god da dođe navijači neće imati strpljenja, znači već prve sezone se napadaju trofeji...stari dugovi postoje, ulaganja velikih nema, za trofeje trebaju dobri igrači a to košta.
Trebaju nam vredni, posteni ljudi, koji ce raditi u interesu kluba, a ne neke neotesane neznalice, koji ce biti tu radi zadovoljavanja nekih svojih sujeta ili pohlepnih interesa.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Trebaju nam vredni, posteni ljudi, koji ce raditi u interesu kluba, a ne neke neotesane neznalice, koji ce biti tu radi zadovoljavanja nekih svojih sujeta ili pohlepnih interesa.

Svi oni kad dođu su vredni i pošteni i bolji od prethodnih...takav je bio i Žika pauk pa doveo Zmaga koji je igračima psovao majku srpsku i od talentovane nacije pokušao da napravi tim klasičnih buzdovana koji će igrati na snagu i neko trčanje.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Svi oni kad dođu su vredni i pošteni i bolji od prethodnih...takav je bio i Žika pauk pa doveo Zmaga koji je igračima psovao majku srpsku i od talentovane nacije pokušao da napravi tim klasičnih buzdovana koji će igrati na snagu i neko trčanje.
Neznanje i nestrucnost su unistili klub. Zmago je bio diletant, nista nije uradio za klub, osim sto se ponasao kao tiranin prema igracima. Po ko zna koji put smo na prekretnici, sad je mozda i poslednja sansa da se nesto uradi, inace nam preti cunami koji ce oduvati klub.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Moranje Zvezde

Pet dana mira i tišine imali su crveno-beli, a kako trener Saša Nikitović ističe sudar (19) sa Metalcom pokazaće šta i kako su uradili.

nnegovanovic-zvezda-radnickib-015.jpg

Trofejni klub prvi put ove sezone u Superligi ima ulogu favorita, ali svi na Malom Kalemegdanu znaju da za prvenac moraju da odigraju na gornjoj granici mogućnosti.

- Neplanirano smo imali nekoliko dana za rad s obzirom da smo izašli u susret OKK Beogradu koji je imao obaveze u Balkanskoj ligi – kaže Nikitović. – Iskoristili smo period iza nas da se malo bolje upoznamo i doteramo neke stvari. Ne potcenjujući Metalac, moramo da ostvarimo prvu pobedu. Ista situacija nas čeka i protiv svih rivala iz domaće lige.
Protiv Radničkog i Hemofarma, klinci sa Malog Kalemegdana su prikazali igru koja ohrabruje. Ali, to nije krunisano na najbolji mogući način. Veliki broj primljenih poena je rak rana.

- Imamo dobru atmosferu u ekipi, svesni da smo prikazali kvalitetne partije i bili u egalu sa jakim rivalima. Nadam se da ćemo u najmanju ruku i protiv Metalca odigrati na visokom nivou, ali ovoga puta moramo da prelomimo meč. Svesni smo da je najviše škripalo u odbrani, učinili smo sve da podignemo nivo, ali ne na uštrb brzine i napada.

Na Malom Kalemegdanu dobro znaju za čuvanu valjevsku podvalu.

- Jasno je da Metalac dolazi da napravi brejk koji bi ga stavio u odličnu poziciju u borbi za četvrto mesto. Odmah posle utakmice u Vršcu naši gosti su pričali da misle o Zvezdi. Imaju odličnog trenera, odlično su pokriveni na svim pozicijama, nisu bez osnova samouvereni. Ali, imamo i mi naše adute.

Start Superlige obeležio je veliki broj iznenađenja. Crveno-beli se nadaju da će i oni jednom dobiti tu etiketu, ali ne i večeras.

- Da bismo uopšte došli u situaciju da razmišljamo o ostalima moramo da počnemo da pobeđujemo – ističe Nikitović. – Timovi su pretrpeli dosta promena, većina se pojačala, neki su promenili trenera. Potrebno je vreme da se stvari slegnu. Uveren sam da će favoriti ući u seriju. Ali, kao što sam rekao, ako mi budemo gurali prema planu, ostali nas neće interesovati.

Stručni štab Crvene zvezde može da računa na sve igrače.

Sportski zurnal

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nataša Marš: U Zvezdi nas lažu već mesecima

Nataša Marš, supruga doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Rikarda Marša, osula je rafalnu paljbu po menadžmentu kluba za koji je njen muž nastupao.

00048319.jpg

- Menadžment Zvezde treba da se stidi! Rikardo je zaglavljen u Beogradu još uvek! Nisu nam ništa platili i lažu nas mesecima! Samo smo hteli da naša porodica bude deo srpske kulture i strasti koju navijači imaju prema Crvenoj zvezdi. Mnogo smo novca i truda uložili u sve to, platili smo deci da idu u privatnu školu u Beogradu. Otišli smo direktno u upravu i tražili samo da budu iskreni. Izdali su nas tada i još uvek to rade! Ono što je najgore je da Crvena zvezda ima najbolje navijače na svetu i to što oni izvlače najdeblji kraj dok se svakakva s... događaju u klubu, to je jadno. I da, ja imam hrabrosti sve ovo da kažem - napisala je Nataša Marš na svom „fejsbuk" profilu, a prenosi Alo!

Podsetimo, menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović nedavno je povodom slučaja „Marš" izjavio.

- Marš je raskinuo ugovor i mi smo ga pustili da ide. U dogovoru sa novim trenerom Nikitovićem, odlučio sam da nam nezadovoljni igrači nisu potrebni. Marš je bio jedan od naših najboljih košarkaša i mnogo je doprineo opstanku u NLB ligi - rekao je Pavlović.

(sportal.rs)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pavlovicu, mars iz Zvezde. :mrgreen:

Dobro je uopste sto igraju ligu, mada Pavlovic nije zeleo da kaze ime coveka koji je uplatio novac, jer taj covek nije zeleo da mu se spominje ime.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ok ako nije želeo da kaže ime ali kakve sad to ima veze....pojasni smile3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ok ako nije želeo da kaže ime ali kakve sad to ima veze....pojasni smile3
Naravno da je u redu sto nije zeleo da se zna njegovo ime. Samo sam zeleo da kazem, da je dobro da ima ljudi koji zele da pomognu klubu koji je u rasulu, i koji trazi milostinju i prosi za bilo kakvu crkavicu.
Vidim da mi je nestao komentar o Pavlovicu. Napisao sam da je tuzio Zvezdu zbog neisplacenih obaveza, tuzba i dalje postoji, a on je generalni menadjer kluba kojeg je tuzio.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Naravno da je u redu sto nije zeleo da se zna njegovo ime. Samo sam zeleo da kazem, da je dobro da ima ljudi koji zele da pomognu klubu koji je u rasulu, i koji trazi milostinju i prosi za bilo kakvu crkavicu.
Vidim da mi je nestao komentar o Pavlovicu. Napisao sam da je tuzio Zvezdu zbog neisplacenih obaveza, tuzba i dalje postoji, a on je generalni menadjer kluba kojeg je tuzio.

Svi klubovi tako funkcionišu...što se košarke tiče...bez finansijera i priajtelja kluba ne bi opstali :dntknw:
Jel sigurno to da je tužio Zvezdu, odakle potiče ta informacija :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Svi klubovi tako funkcionišu...što se košarke tiče...bez finansijera i priajtelja kluba ne bi opstali :dntknw:
Jel sigurno to da je tužio Zvezdu, odakle potiče ta informacija :)
Pricali su o tome navijaci koji su po drugi put protestvovali na Kalemegdanu. Rekli su u intervju novinaru Sos kanala, da tuzba jos uvek postoji i da to lako moze da se proveri. Pavlovic to nije demantovao.

Natrag