- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ps. Da li i tebe vređa isto kao i Mireta sve to? Da li se osećaš recimo uvređeno psihološki što recimo šetaju gejevi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Otkuda, otuda što govorim u svoje ime. Znači ne smem govorio u svoje ime?
Mire će za sebe, a ja ću za sebe reći što nas vrijeđa i sami ćemo tražiti da se i nas zaštiti od vrijeđanja.
Razumem, niko ti ne brani.
Znaš kome se obraćaš za to...državnim organima. Da li si pokušao i šta su ti oni rekli?
Rekli su nešto slično što i ti. Kažu, sad su đavlija vremena, oni su njegove sluge i bit će onako kako oni hoće. Evo, tebi će pasati.
Dobro, tako kažu. Oni rade po zakonu, zar ne?
A evo iskreno, šta bi ti zapravo uradio? Kako bi to pitanje uredio? Ali, iskreno.
Pitam te jer je važno da utvrdimo kriterijume, po pitajnu pojma revnovanja za veru. Evo ti kao revnostan vernik, kako želiš da te shvatimo, važno je da vidimo na koji način to zamišljaš sprovođenje te revnosti u realnom životu.
Uredio bi kao svaki razuman i bogobojazan čovjek. Dobrim ljudima bi dao da služe narodu, a raznovrsnim bolesnicima bi također pomogao, solidarno bi svi snosili troškove njihova liječenja u bolnicama.
Dakle, sklonio bi ih u bolnice, recimo gej populaciju. Ne bi im dopustio na ulice da prave prajdove, to razumem. Ali nisam najbolje skontao samo taj detalj oko bolnica, da li misliš da svi koji su gej moraju u bolnice ili bi to dopustio po svojoj volji ako žele?
Ps. Da li i tebe vređa isto kao i Mireta sve to? Da li se osećaš recimo uvređeno psihološki što recimo šetaju gejevi?
Da bismo riješili nedoumice mislim da bi opet trebali pozvati u pomoć Gospodina. ....
Čitala sam da sad gayevi i njima slični idu po selima da i oni najudaljeniji nešto čuju o njima i nauče biti slobodni i moderni. Prije smo mislili da se samo ......
Ali kad smo već došli do tog stanja da oni paradiraju i na sve trublje šalju svoju poruku, ja bih to prihvatila, odnosno otrpila.
Ali da svoj slobodni (uvrnuti) izbor nameću drugima, a osobito djeci i mladima, to ne, jer prelazi svaku granicu.