Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Da to je tuzno. Meni je zao sto on tako misli.
Ja sam i tu govorio da žena ima pravo, da joj niko ne sme braniti to, jer to je njeno pravo.
Upravo tako, da moze iz bilo kog razloga da izvrsi abortus, i da joj se to pravo ne sme braniti! To si zagovarao!
Pa sad si gore opet naveo "siromastvo" kao razlog, jedan od mnogih. Dobro ja znam sta si ti pisao Jovane.
Ali ja lično, po svojoj savesti to ne bih dolzvolio ženi osim u najtežim okolnostima. Ali ne možemo silom braniti da neka žena odluči da ne rodi
E to je to! Znaci dozvoljavas zeni da ubija dete po svojoj odluci, i ako treba i ako ne treba.. Branis njeno pravo da odluci! Za to se zalazes!
Ja licno ne dozvoljavam zeni da odlucuje o tudjem zivotu!
Druga je stvar bolest, i ugrozen zivot, a drugo je ubiti dete bezveze!
Nemoj me lažno opet optuživati.
Nisam te lazno optuzio, evo ti cak potvrdjujes to sto sam napisao...
šta bi taj radio da ima moć? Šta misliš Mire? Sigurno bi bio blag i tolerantan???
Ma Jovane sta me briga Slap i vase rasprave, ja sam ti postavio pitanje a ti si ga preskocio, jer nemas odgovor i sad potenciras ovo i ono , da skrenes temu..
Znam da nemas odgovor, pa ti treba vremena da smislis..
Ja se jedino nadam da u tim udrugama za život financijski pomažu ženama koje su htjele abortirati, a nisu već su se obratile njima, a ne samo molitvom.
Osim bolesti i ugrozenog zivota, ne postoji ni jedan drugi opravdan razlog za abortus. Siromastvo nije razlog, dete mozes dati na usvajanje, jurnjava za karijerom nije razlog itd..