Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nadam se da je tako, u današnjem ludom vremenu možeš imati i udrugu za istraživanje ruda i gubljenje vremena. Nadam se da znaju svoju odgovornost i da primarno financijski pomažu, a naravno da se mogu i moliti i reći svoj stav, no financijska pomoć u tim udrugama mora biti broj 1, inače nema smisla ni takva udruga ni protesti.Pa naravno da trebaju podrzati finansijski, nema nikakve koristi od tapsanja po ramenu.
Nadam se da je tako, u današnjem ludom vremenu možeš imati i udrugu za istraživanje ruda i gubljenje vremena. Nadam se da znaju svoju odgovornost i da primarno financijski pomažu, a naravno da se mogu i moliti i reći svoj stav, no financijska pomoć u tim udrugama mora biti broj 1, inače nema smisla ni takva udruga ni protesti.
Moj Mire. Pa ko ne trpi ovde na formumu nečije drugačije mišljenje da ga mora vređati najgore, pa šta misliš da takav ima izvršnu vlast i da se pita za nešto? To ti je lakmus papir, ko bi šta radio.
Da se vratimo na temu, Jovne molim odgovor:
Kako to da tebe ne vredja i ne uznemirava narkoman i alkoholicar na ulici koji ti kaze da nisi dovoljno muskarac ako se ne napijes recimo!
A vredja te Slap, koji te naziva muslimanom, pederom i sl..
Zasto trazis da se kazni Slap i ukloni sa foruma, a ne trazis sankcije za alkoholicare i probisvete na ulici, da se i oni kazne i uklone!
Ne vrijeđa on mene, tvrdi Jovan, jer ono što vrijeđa mene ne pita se mene, nego oni liberali određuju što je to uvreda prema meni.
Liberalnost, pa zar je to uopste biblija?
Vredjao te je! To se desava svaki dan, bukvalno!
Pa nije Mire. Ti se možda osećaš tako, ja ne. Tako da sve je stvar lične percepcije.