Kada su te uvlačili u sektu ti nisi ni svatijo ni znao da upadaš u ralje zvjeri . Ija sama skoro sama podlegla toj zvjeri , sjećaš se prije deset jedanest godina kadsam pisala na ovom forumu , pisala sam protiv svetaca i pape , i počela vjerovati u vaše laži , a sadsam zahvalna Bogu , a isto i svom ocu štomi nije dao da odlutam . Iako je nekad bijo dosta grub sad samu zahvalna . Nebi otome jerbi to dugo trajalo.
Zato Laki istina kada se jednom otkrije, više se ne može sakriti. Možda ti bude lakše ako ti kažem da je je već preko 100 propovjednika i pastora napustilo Adventizam.
1-Vaša proročnica sama nije vjerovala daje Isus Bog,
EGW: NE "Čovjek Krist Isus nije bio Gospodin Bog Svemogući" (Pismo 32, 1899, citirano u Adventističkom biblijskom komentaru sedmog dana , svezak 5, str. 1129).
BIBLIJA: DA Iza 9: 6 --Jer nam se rodi dijete, sin nam se dade, kojemu je vlast na ramenu, i ime će mu biti: divni, savjetnik, Bog silni, otac vječni, knez mirni.
BIBLIJA: DA Otk 1: 7-8 - Gledajte, dolazi s oblacima i vidjet će ga svako oko, čak i oni koji su ga proboli; i svi će narodi na zemlji žaliti za njim. Tako će i biti! Amen. 'Ja sam Alfa i Omega', kaže Gospodin Bog, 'koji jesam, i koji je bio, i koji će doći, Svemogući.
2 - Dok je iskušavao Isusa, je li Sotona tvrdio da je anđeo koji je spasio Izaka od sigurne smrti?
EGW: DA "Čim je započeo Kristov post u pustinji, Sotona je bio pri ruci sa svojim iskušenjima. On ... je pokušao natjerati Krista da vjeruje da Bog nije tražio od njega da prođe kroz samoodricanje i patnje koje je ... On (Sotona) je također izjavio da je on anđeo koji je ostao Abrahamova ruka dok je nož bio podignut da ubije Isaaca "( Izabrane poruke ) sv. 1, str. 273).
Laki: Možeš čitati Bibliju od korica do korica i nećete pronaći nikakve dokaze koji potvrđuju ovaj navodni razgovor Krista i Sotone.
3 - Tko je Judu odabrao za jednog od Isusovih dvanaest učenika?
EGW: UČENICI ODABIRUJU JUDU "Učenici su bili zabrinuti da Juda postane jedan od njihovih brojeva ... Oni su ga preporučili Isusu" ( Želja za vijekovima , str. 294).
EGW: JUDA SE SAM ODABRAO "Dok je Isus pripremao učenike za njihovo ređenje, jedan koji nije bio pozvan tražio je svoju prisutnost među njima. Bio je to Juda Iskariot, čovjek koji se proglasio Kristovim sljedbenikom. Sam se javio tražeći mjesto u ovom najužem krugu učenika. "( Želja za vijekovima , str. 293, 717).
BIBLIJA: ISUS JE ODABRAO JUDU
Luka 6:13 - Kada je došlo jutro, pozvao je svoje učenike k sebi i izabrao njih dvanaest, koje je imenovao i apostolima:
Ivan 6:70 - 71 - “Nisam li ja izabrao vas, Dvanaestoricu? Ipak je jedan od vas vrag! " 71 (Mislio je na Judu, sina Šimuna Iskariota, koji ga je, iako jedan od Dvanaestorice, kasnije trebao izdati.)
Ivan 15:16 - Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas, i postavih vas, da vi idete i rod rodite, i da vaš rod ostane, da štogod zamolite u Oca u ime moje, da vam dadne.
Ti vjeruješ ovoj lažljivici ? A tu pljuješ po uzornin svecima ,i po našem Papi
Pogledajte prilog 140512 Pogledajte prilog 140513 Pogledajte prilog 140515
Očito te preuzeo otac laži