I sad kad nema Tripa ovi vasi ljubimci su se razbaskarili uz kokice i pivo i opusteno napadaju koga stignu.
Šalila sam se u vezi Tripa. Meni je svejedno da li je on na forumu ili nije i kakav je forumaš. Da li je svađalica, da li vrijeđa, da li piše što mu padne na pamet, itd....
to se mene ne tiče.
Svi mi volimo forumaše koji su razboriti, odmjereni, svoje postove argumentiraju i svojim izlaganjem doprinose kvalitetnoj diskusiji. To bi valjda trebao biti smisao foruma.
Kao kršćani koji sudjeluju samo na forumu religije trebali bismo imati na umu Isusovo
"zlatno pravilo":
"Sve, dakle, što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima".
Da li se to zlatno pravilo primjenjuje ovdje, ti sam odgovori.
Ali, nemoj mi reći da su se
moji ljubimci razbaskarili uz kokice i pivo i da opušteno napadaju koga stignu.
Primjer:
Ti meni kažeš da je Katolička crkva mnogobožačka, poganska, da je bludnica, da je Papa Antikrist, da je nedjelja žig Sotone ili nešto u tom svom stilu...bez ikavog suvislog dokaza, već ono, tebi su rekli, ti si čuo ili si odgonetnuo po Pismima.
I ja bih trebala reagirati...
kako?
Ako ja tebi kažem da je adventizam pun zabluda i da je na klimavim nogama, ne zato što je to Slap ili DarthStone rekao, već jer čitam i vidim da mnogi autori, uspoređujući adventsku doktrinu sa svetim Pismom, nalaze velike zamjerke,
onda ćeš ti reći da te vrijeđam.
Da li razumiješ da
imaš dvostruko pravilo, a trebaš/trebamo imati
zlatno pravilo.
Još ću jednom ponoviti,
vjerujem i želim verovati, da nitko ovdje ne piše sa zlom namjerom, da drugog ponizi i okleveće, jer to bi bilo strašno i Đavao bi stvarno profitirao na tome. Pišemo prema svom uvjerenju, u vjeri da je ono što živimo ispravno/i najispravnije.
Svjesni smo da postoje razlike među nama, ali isto tako mislim da bismo trebali biti svjesni da se kao djeca Božja obraćamo Bogu istom molitvom:
Oče naš!
P. s. Ispričaj se
Slapu. Ti si njega vrijeđao na osoboj razini, on tebe nije.
Puno ljudi na svijetu je kritiziralo djelo i doktrinu
Ellen White, pun je internet toga. Zar ćeš sve te ljude nazvati sotonom i životinjama..?