Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Citiraj istraživanje na koje se pozivaš.

Baš da vidimo i to čudo. Citiraće zaumnosti "prosvećenih" koji su i doveli do kriminala, razvrata i klanja nerođene dece u kultu Moloha.

Zar nema kartele i to?

Eto ostao si bez teksta. Ne možeš djela da osporiš. Dakle ili celibat ili razvrat.

Ako je Slap, ostao bez teksta (sumnjam u to, radi se samo o tome da EGWističkom trolu, (koji čas ijekaviše, a čas ekaviše. Dakle ne može da se odluči koju "ličnost" bi da uključi) ne vredi pojašnjvati i odgovorati sve dok ga kult "duha proroštva" iz Mejna SAD sprečava da mu CPU radi onako kako treba.

Razvrat kažeš? Pa tvoj "Božiji Čovek" (tako ti ga je "duh proroštva" nazivao) je otpad od Prave Crkve i započeo jer su ga sprečavali da ganja redovnice. Tvoji su "moralni" protestanti omogućili svojom "trezvenošću" da se kriminal proširi, rađajući ga pre toga svojom etikom klanjanja novcu. Kartele i razvrat su ti stvorili protestanti gladni novca (jednog od mnoštva njihovih "bogova").

Uostalom, tvoji shabataristi za novac komadaju nerođenu decu. Da ne govorim da vi "spasenje" prodajete za 10% od svih prihoda svakog od "vernika"....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
P.S. Najčešći indikator kod trovatelja istine je to da nemaju i ne navode izvore za svoja laprdanja (velike nužde).

Kako bi i navodili, kad su isti (misli se na izvore) u stvari laksativ, koji kao što je poznato u većim dozama postaje šta? Otrov...

No to nije naš problem, niko ih naime nije terao da to uzimaju, pa da posle ovde (ali i na drugim mestima) laprdaju. Sami su to slobodnom voljom izabrali.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Citiraće zaumnosti "prosvećenih" koji su i doveli do kriminala, razvrata i klanja nerođene dece u kultu Moloha.

Darth, jesu li protestanti uzrok klanja 100.000 nerodjene dece godisnje i u ITALIJI?
Ako je to tako, onda su ti protestanti veoma mocni i uticajni!!!!

Darth, imam za tebe ohrabrujuce podatke:

POBUNA VJERNIKA

Mladi katolici traže pravo na kontracepciju, pobacaj i eutanaziju

AUTOR:
Inoslav Bešker
OBJAVLJENO:
AFP
To su u Vatikan dojavile biskupske konferencije Njemacke, Švicarske, Francuske i još nekih zemalja.

RIM -
Prakticirajuci katolicki vjernici u svijetu mahom ne prihvacaju nauk svoje Crkve o spolnom moralu. To su ovih dana, odazivajuci se na poziv Biskupske sinode, u Vatikanu dojavile biskupske konferencije Njemacke, Švicarske, Francuske i još nekih zemalja.

Skoro SVAKI DRUGI FRANCUZ OBICNO KAZE: JA SAM KATOLIK, ALI NE PRAKTIKANT. TO ZNACI DA JE RODJEN U KATOLICKOJ PORODICI ALI NE VERUJE STA CRKVA UCI NITI NJENO UCENJE SPROVODI U ZIVOT.

I nas cenjeni sagovornik Darth, umesto da se pozabavi svojim problemima, on neprestano iznolsi lazi i klevete na druge hriscane.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Skoro SVAKI DRUGI FRANCUZ OBICNO KAZE: JA SAM KATOLIK, ALI NE PRAKTIKANT. TO ZNACI DA JE RODJEN U KATOLICKOJ PORODICI ALI NE VERUJE STA CRKVA UCI NITI NJENO UCENJE SPROVODI U ZIVOT.

I nas cenjeni sagovornik Darth, umesto da se pozabavi svojim problemima, on neprestano iznolsi lazi i klevete na druge hriscane.

U ime svih katolika, hvala ti za tvoju nesebičnu i beskrajnu zauzetost i brigu za duše katolika.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Dakle, nemaš argumente za svoje tvrdnje

A ja sam očekivao da ti kažeš da ja imam.

P.S. Najčešći indikator kod trovatelja istine je to da nemaju i ne navode izvore za svoja laprdanja (velike nužde).

Ovo zadnje govori o tebi. Znam ja da ćeš ili da se sprdaš ili nervoza.

i ne navode izvore za svoja laprdanja (velike nužde).

Ovo je baš projekcija. I dokaz nervoze, ipak te hvata. Kao da bi ti verovao nekim izvorima.

Neću ja da bacam bisere pred tebe. Ali ću da dajem vaše izjave i Bibliju koja vas osporava.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
U ime svih katolika, hvala ti za tvoju nesebičnu i beskrajnu zauzetost i brigu za duše katolika.

I njega neka blagoslovi Svemogući Bog; Otac - Sin - Duh Sveti.

Ps.

"Isus će: "Nego, velim vama koji slušate: Ljubite svoje neprijatelje, dobro činite svojim mrziteljima, blagoslivljajte one koji vas proklinju, molite za one koji vas zlostavljaju. Onomu tko te udari po jednom obrazu pruži i drugi, i onomu tko ti otima gornju haljinu ne krati ni donje. Svakomu tko od tebe ište daji, a od onoga tko tvoje otima ne potražuj. I kako želite da ljudi vama čine, tako činite i vi njima."
"Ako ljubite one koji vas ljube, kakvo li vam uzdarje? Ta i grešnici ljube ljubitelje svoje. Jednako tako, ako dobro činite svojim dobročiniteljima, kakvo li vam uzdarje? I grešnici to isto čine. Ako pozajmljujete samo onima od kojih se nadate dobiti, kakvo li vam uzdarje? I grešnici grešnicima pozajmljuju da im se jednako vrati."
"Nego, ljubite neprijatelje svoje. Činite dobro i pozajmljujte ne nadajuć se odatle ničemu. I bit će vam plaća velika i bit ćete sinovi Svevišnjega jer je on dobrostiv i prema nezahvalnicima i prema opakima."
"Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan." "Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se. Dajite i dat će vam se: mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna dat će se u krilo vaše jer mjerom kojom mjerite vama će se zauzvrat mjeriti."

Lk 6,27-38

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dakle Mire, razuman si da shvatis da decu u svojim utrobama ubijaju zene "ATEISTKINJE, PRAVOSLAVKE, I RIMOKATOLKINJE" jer zive u grehu i bludnicenju, imajuci odnose van braka, menjajuci partnere, i praktikujuci promiskuitetizam i maloletnicku prostituciju, a potom kada se desi nezeljena trudnoca odlaze kod lekara da izvrse abortus.
Rimokatolkinje i Pravoslavke ne rade abortuse UOPSTE! To lazes!

Izjednacio si one koji se samo nazivaju katolicima i pravoslavcima sa onima koji zive evandjelje!

To nije posteno, sta vise odvratno je!

Za abortus nije kriva crkva koja ga zabranjuje, vec onaj koji ga pocini!

A po tom osnovu ste vi mnogo vise krivi, jer "vi ne branite i sprovodite abortuse"!

Molim lepo! Namerno ignorises cinjenice, i izokreces protiv nas, a ono sto vi sami cinite je duplo gore!

Mi ne dozvoljavamo abortus, i nemamo bolnice u kojim vrsimo abortuse, a vi dozvoljavate (bar vi kao predstavnici adventista na forumu) i imate bolnice u kojima vrsite abortuse (i nemoj pricati da nemate bolnice, demantuju vas vasi adventisti)!

A umesto da ste savesni i da osudite to nedelo u vasoj crkvi, vi ga jos pravdate!

Odvratno!

Natrag