Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Samo konstatacija. Pocni da se ponasas uljudno pa nece vise biti takvih konstatacija od mene..
Misliš da hvalim vaše crkve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo konstatacija. Pocni da se ponasas uljudno pa nece vise biti takvih konstatacija od mene..
Dakle da sumiramo, ako je moguće. Novac od njima tako dragog desetka, a to ponavljam nisu mali novci, koristi se da se podižu hramovi Molohu i da se za novce, jer radi se o američkom kultu, a znamo ko je u stvari "bog" amerikancima (ne svima da ne bude zabune), ženama, zaraženim virusom "prava" omogućava da zatraže ubistvo s predumišljajem i oslobode se "posledica" ponašanja na koje su ih pozvali akoliti i proroci kulta smrti, među kojima se ističe Ellenin sabrat po denominaciji Alfred Kinsey.
Darth, a onu decu koja su zaceta zbog SEXA tvojih kolega svetenika i casnih sestara, kome su ona prineta ako nisu MOLOHU????
Kada ces nam odgovoriti na pistanje: Kakvo je tvje iskustvo sa casnim sestrama?[/QUOTE
Ovome ne treba komentar. Ovo "najljepše" izgleda bez ikakvih dodataka.
Darth, sta rade ti tvoji katolici. Otkuda toliki pobacaji? Da nisu i za to slucajno krivi Milariti?
Video sam. Kako sam mogao i da očekujem oholi EGWisti traže da se njima odgovori.
Darth, DA LI MISLIS DA SU PROTESTANTI KRIVI I ZA ONU DECU KAJA SU ISKASAPLJENA A KOJU SU NA OBVAJ SVET DONELE TVIOJE KOLEGE SVECENICI KOJI SU UZIVALI U SEKLSU SA CASNIM SESTRAMA? Ili miskis da je za to kriv tvoj brat Luter????????
Šta je ovom čovjeku!?
Brani kult "duha proroštva" metodama koje oni tako često koriste....
L A Z! L A Z! L A Z!Ali, gledano sa hrišćanske strane, i te kako postoji razlog za zabrinutost, jer u pitanju su duše zavedenih, čija "zajednica" na sva zvona trubi kako služi "Bogu" optužujući sve redom za paganizam, kurvanje, ovo i ono, dok istovremeno zarađuje od, i Pismima brani, ubistva prvog stepena, kasapljenjem nerođenih ljudskih bića.