Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Oni i jesu i nisu. Profitiraju od ubijanja nevine nerođene dece, ali crkva nisu, posebno ne Crkva Ostatka.
L A Z L A Z L A Z!
Darth po starom sta drugo da propoveda, nego samo LAZI!
Advenmtisti ne ubijaju nerodjenu decu. To je Dartova ko zna koja L A Z.

Naime, i pored svoje zabrinutosti za nedela zajednice koja sebe naziva "crkvom" iako to ona nije, [/QUOTE] L A Z! L A Z! L A Z!
[/QUOTE]

1580931690106.png

Moze li neko da ovo procita svesteniku Darthu, jer on je nepismen!

Oni i jesu i nisu. Profitiraju od ubijanja nevine nerođene dece, ali crkva nisu, posebno ne Crkva Ostatka.
L A Z L A Z L A Z!
Darth po starom sta drugo da propoveda, nego samo LAZI!
Advenmtisti ne ubijaju nerodjenu decu. To je Dartova ko zna koja L A Z.

Naime, i pored svoje zabrinutosti za nedela zajednice koja sebe naziva "crkvom" iako to ona nije, [/QUOTE] L A Z! L A Z! L A Z!
[/QUOTE]

1580931690106.png

1580931690106.png

EVO Hriscanske Adventisticke Crkve i na listi Ujeduinjenih Nacija.
Ko zeli neka ih pronsdje u mnostvu Crkava.

A oni (EGWisti) to upravo čine i u nametanju svog "evanđelja" koriste se i postavljanjem "đubreta".

E moj Darth, nemamo mi mesta d apostavimo bilo sta, jer svamesta DJUBRETA si ti odavno zauzeo.

Ugroženim? Čime ga to mi ugrožavamo? Istinom?[/QUOTE]

Da ti iznosis istinu niko ne bi bio sretniji od mene, nego koliko puta sam bio primorana da posle tvoje izjave stavim velikim slovima: L A Z!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Stvarnoslap, jel i u Srbiji gde nema Adventistickih bolnica Adventisti ubijaju decu?
Ajde ti nama, i svi ostali adventisti ovde (koji po meni uopste niste adventisti) objasnite zasto branite abortus koji vasa crkva smatra grehom? Ajde objasni mi posto meni nikako nije jasno, da mozete da se nazivate adventistima a vasa crkva kategoricki zabranjuje bilo kakav oblik abortusa (ubistva)?

Tvoja crkva ne dozvoljava prekid trudnoce ni u jednom vremenskom periodu, a ti podrzavas kao i ostali ovde!

Moze li biti, samo da ste vi ostrasceni adventisti, i to zaguljeni koji se suprote na sve sto kazemo, i koji ce ici nasuprot nama, pa makar im se nebo srusilo?

Pre ce biti ovo drugo, a kao takvi sramotite i adventizam, pa ste i svojoj crkvi vise zla ucinili nego iko od nas koji protiv nje pisemo, ja najmanje..

Dok normalni adventisti ovo osudjuju, vi to pravdate kao da nije ubistvo. Sto je van pameti!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tvoja crkva ne dozvoljava prekid trudnoce ni u jednom vremenskom periodu, a ti podrzavas kao i ostali ovde!

Dok normalni adventisti ovo osudjuju, vi to pravdate kao da nije ubistvo. Sto je van pameti!

Djelimično si u pravu. Točno je da postoje adventisti sedmog dana koji, ne samo osuđuju, nego se i zgražaju nad činjenicom da se adventističkim bolnicama vrše "abortusi na zahtjev". Da pojasnim. "Abortus na zahtjev" znači - žena dođe u bolnicu, kaže da želi abortirati, plati, doktori iskomadaju dijete da ga lakše izvuku i vozi.

Samo idiot može pomisliti da se ovo događa u adventističkim bolnicama, bez znanja vodstva crkve ASD. I ne samo da se ovo ne događa bez znanja vodsta crkve, nego je sve ovo njihov projekt. Bolnice plus bolnička oprema za sve ovo košta stotine milijuna dolara, a novcem raspolaže isključivo vrh adventističke crkve. Čak traže i teološko opravdanje za ubijanje nerođene djece. Želudac mi se diže dok ovo pišem. Do sada je u ovoj "sotonskoj inventivnosti" najdalje dosegao, Marko kaže njegov prijatelj, Velimir Bogdanović. "Djeca nisu ljudi prije nego što se rode", tvrdi Markov pajdo Velimir.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Samo idiot može pomisliti da se ovo događa u adventističkim bolnicama, bez znanja vodstva crkve ASD. I ne samo da se ovo ne događa bez znanja vodsta crkve, nego je sve ovo njihov projekt. Bolnice plus bolnička oprema za sve ovo košta stotine milijuna dolara, a novcem raspolaže isključivo vrh adventističke crkve. Čak traže i teološko opravdanje za ubijanje nerođene djece. Želudac mi se diže dok ovo pišem. Do sada je u ovoj "sotonskoj inventivnosti" najdalje dosegao, Marko kaže njegov prijatelj, Velimir Bogdanović. "Djeca nisu ljudi prije nego što se rode", tvrdi Markov pajdo Velimir.

Dakle da sumiramo, ako je moguće. Novac od njima tako dragog desetka, a to ponavljam nisu mali novci, koristi se da se podižu hramovi Molohu i da se za novce, jer radi se o američkom kultu, a znamo ko je u stvari "bog" amerikancima (ne svima da ne bude zabune), ženama, zaraženim virusom "prava" omogućava da zatraže ubistvo s predumišljajem i oslobode se "posledica" ponašanja na koje su ih pozvali akoliti i proroci kulta smrti, među kojima se ističe Ellenin sabrat po denominaciji Alfred Kinsey.

Ne bih da budem paranoičan, ali sve mi ovo liči na sotonsku zaveru....

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa valjda da se to ne desava, ne bi ni imali razloga za teolosko opravdavanje. Ocigledno se desava. Ali savesni adventisti se na to groze, dok ovi ovde opravdavaju. Sto mene zaista zabrinjava..

Prvo, adventisti (tačnije EGWisti) za svako svoje delo ili nedelo nalaze "teološka opravdanja" jer time guše opoziciju kako u svojim redovima, tako i zamerke koje bi dolazile ili dolaze sa strane. Drugo, svi ti savesni adventisti imaju alterntivu, a to je kako podizanje glasa, tako i napuštanje kulta. Nažalost, prvo povlači posledice, a drugo je put u slom, čega se čovek uvek najviše boji, posebno jer se radi o tome da su kako ih nazivaš, svesni adventisti, pokazali upravo ono što im "duh proroštva" izričito zabranjuje, a to je posedovanje savesti.

Da li ima razloga za zabrinutost? Ako bi smo razmišljali svetovno, i gledali svoja posla, rekao bih da nema razloga za zabrinutost, čak naprotiv, jer se kult raztkriva i pokazuje svoje pravo lice. Ali, gledano sa hrišćanske strane, i te kako postoji razlog za zabrinutost, jer u pitanju su duše zavedenih, čija "zajednica" na sva zvona trubi kako služi "Bogu" optužujući sve redom za paganizam, kurvanje, ovo i ono, dok istovremeno zarađuje od, i Pismima brani, ubistva prvog stepena, kasapljenjem nerođenih ljudskih bića.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo je meni toliko strasno, da se grozim o tome i da pisem

Svakome ko ima iole savesti i ljudskosti bi bilo grozno. Ali istina se mora izneti.

Pazi, ovde se ne radi o tome da pojedinac ili pojedinci, a takvih ima svugde ne živi ono što propoveda. Ne, ovde se radi o tome da "zajednica" to čini.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Ne Mire.

Pravo pitanje je ko ubija abortusom, Adventisti ili ostali "ATEISTI, PRAVOSLAVNI, RIMOKATOLICI.. ).

Zato sam ja Stvarnoslapu postavio pravo pitanje, i ponovicu ga:

"Hoces reci da Adventisti idu po vasim crkvama, kucama, i po ulicama, i kidnapuju zene i odvode ih u bolnice da na njima prisilno izvrse abortuse"

Dakle Mire, razuman si da shvatis da decu u svojim utrobama ubijaju zene "ATEISTKINJE, PRAVOSLAVKE, I RIMOKATOLKINJE" jer zive u grehu i bludnicenju, imajuci odnose van braka, menjajuci partnere, i praktikujuci promiskuitetizam i maloletnicku prostituciju, a potom kada se desi nezeljena trudnoca odlaze kod lekara da izvrse abortus.

Adventisti su samo zrtve vasih dela, odnosno - vasih zena.

Ja se ne stavljam na iciju stranu u vezi ovoga.

Licno ne razumem Adventiste koji vasim zenama cine usluge aborusa, i time ispravljaju greske koje cine vase zene, i to smatram jedinim grehom, da se ljudima koji grese cini takva vrsta usluge.

U bibliji pise da sa bracom i sestrama bludnicima ne treba ni jesti.
A ja bih to preneo i na ovaj svet, jer Hriscanin ne bi trebao da se bavi poslovima ovog sveta:

"Pisah vam u poslanici da se ne miješate s kurvarima;
I to ja ne rekoh za kurvare ovoga svijeta, ili tvrdice, ili hajduke, ili idolopoklonike; jer biste morali izići iz svijeta.
A sad vam pisah da se ne miješate ako koji koji se brat zove, postane kurvar, ili tvrdica, ili idolopoklonik, ili kavgadžija, ili pijanica, ili hajduk; s takovima da i ne jedete" ( 1 Korincanima 5. 9 - 11 )

Sve ostalo u vezi abortusa i vase optuzbe za navodna ubistva - su vasi licni gresi.

Natrag